Deneme bir ki
( Gerçek boyutunda olacak mı bu sefer resim)
Eki Görüntüle 555150 Eki Görüntüle 555149
albümede resim koymuşsun ama ben yorum yapamıyorum neden ki:26:
Ben sildim gerigörünüyo mu ki şimdi
Siz yoktunuz burda, bende vazgeçtim
şimdi görünmüyoro zaman pazartesi koy kızlar geldiğinde
Yani resmim yoktu burda
Kart okuyucu ile yeni atmıştım ya o yüzden ekledim
ben çok beğendim, hepsi özel anlar
Çok teşekkürler ilkaycım
Eşim hep ben doğum günü sevmem zaten filan derdi.. Aslında seviyomuşta bence kutlayan yokmuşÇok sevindi çünkü.. Ve ailesi hatırlamadı bile.. O yüzden senden başka kimsem yok demek benim dedi durdu
yazık ya insanın ailesinin hatırlamaması kötü evladın senin seveni var yanında artık birlikte kutlarsınız nice senelere
Evet.. İşin daha da garibi face sayesinde kızkardeşi hatırlamış ve sadece duvarına mutlu yıllar abi yazmış o kadar.. Aramadı bile
Evet.. İşin daha da garibi face sayesinde kızkardeşi hatırlamış ve sadece duvarına mutlu yıllar abi yazmış o kadar.. Aramadı bile
öyle kopuk bir iletişim var demekki aralarında :26:
kötü olmuş insan bir gelir kutlar abin o senin
Benim ailem ilk yılımız olduğundan yeni öğrendi
Annem ve ablamlar tek tek aradı bilsek bizde birşeyler ayarlardık valla kader bize söylemedi kusura bakma doğum günün kutlu olsun seneye acısını çıkarırız artık dediler
Sevindi eşim
Kayınvalidem de ertesi gün aradı, doğumgününmüş kardeşin internetten hatırlamış ama geç olmuştu bende bugün aradım kutlu olsun dedi
Evet
Hani aralarında birşey geçen küs kardeşler olur ya öyle de değiller ki
Mesela herhangi bi konuda birşey sorması lazımsa anında mesaj atar veya arar, iyi araları yani.. Beni de sever..
O yüzden şaşırdım
Evet
Hani aralarında birşey geçen küs kardeşler olur ya öyle de değiller ki
Mesela herhangi bi konuda birşey sorması lazımsa anında mesaj atar veya arar, iyi araları yani.. Beni de sever..
O yüzden şaşırdım
doğum günün"müş" ne ya, sen doğurdun onukardeş falan neyse de anne nasıl hatırlamaz :26: annemde her doğum gününde eşime hediye alır
belki genel olarak doğum günlerini önemsemiyorlar.. yani aile de kimsenin doğum günü kutlanmıyordur, önem vermiyorlardır :44:
Bende öyle düşünüyorum
Sanki sadece bebekken kutlanıyo onlarda doğum günü
Eşimin teyzesinin oğlu var, küçük daha 3 yaşında ona yapılıyo ve herkes cümbür cemaat gidiyo çünkü
Eşimde bebekken kutlanmış tek
ya aslında önemli olan pasta alıp, herkesi çağırıp kutlamak değil .. siz sizin ailede böyle kutlamayı alışkanlık etmişsinizdir, bir başkası "doğum günün kutlu olsun" u yeterli buluyordur .. ikisi de doğru bence yanlış olan yokta en azından bir telefonla kutlarsın .. kadın resmen hatırlamamış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?