2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben çok beğendim, hepsi özel anlar

Çok teşekkürler ilkaycım

Eşim hep ben doğum günü sevmem zaten filan derdi.. Aslında seviyomuşta bence kutlayan yokmuş Çok sevindi çünkü.. Ve ailesi hatırlamadı bile.. O yüzden senden başka kimsem yok demek benim dedi durdu

yazık ya insanın ailesinin hatırlamaması kötü evladın senin seveni var yanında artık birlikte kutlarsınız nice senelere

Son düzenleme:
öyle kopuk bir iletişim var demekki aralarında :26:

Benim ailem ilk yılımız olduğundan yeni öğrendi

Annem ve ablamlar tek tek aradı bilsek bizde birşeyler ayarlardık valla kader bize söylemedi kusura bakma doğum günün kutlu olsun seneye acısını çıkarırız artık dediler

Sevindi eşim

Kayınvalidem de ertesi gün aradı, doğumgününmüş kardeşin internetten hatırlamış ama geç olmuştu bende bugün aradım kutlu olsun dedi

doğum günün"müş" ne ya, sen doğurdun onu kardeş falan neyse de anne nasıl hatırlamaz :26: annemde her doğum gününde eşime hediye alır

o zaman yaptığı ayıp olmuş işi düşünce arayan tipler insan eve gelir kutlar aranızda iyiymiş annesinin kutlaması gerekirdi

belki genel olarak doğum günlerini önemsemiyorlar.. yani aile de kimsenin doğum günü kutlanmıyordur, önem vermiyorlardır :44:

doğum günün"müş" ne ya, sen doğurdun onu kardeş falan neyse de anne nasıl hatırlamaz :26: annemde her doğum gününde eşime hediye alır

Bende en çok zaten anne kısmına şok oldum

Benim doğum günüm olduğunda haftaiçi ve biz başbaşa kutlayalım diye annemler aradı kutladılar biz cumartesi kutlayacağız siz eğlenin bugün dediler..

Cumartesi günü gelecekler diye hazırlık yapacaktım birkaç gün öncesi kayınvalidem bizdeydi laf arasında cumartesi annem ve ablamlar bize gelecek dedim, eşimde dedi ki Kader'in doğum gününü kutlayacaklar önceydi ama biz başbaşa kutlayalım diye ertelediler.. Kayınvalidem baktı bi , dedim ayıp olmasın isterseniz buyrun sizde gelin dedim.. Annemlerle de muhabbeti sever.. O gün düğün var ama önce buraya gelirim sonra düğüne dedi.. Tarzım olmasa da düşünüp bi penye almıştı..

Oğlunun doğumgününü hatırlamaması çok garip oldu

belki genel olarak doğum günlerini önemsemiyorlar.. yani aile de kimsenin doğum günü kutlanmıyordur, önem vermiyorlardır :44:

Bende öyle düşünüyorum

Sanki sadece bebekken kutlanıyo onlarda doğum günü

Eşimin teyzesinin oğlu var, küçük daha 3 yaşında ona yapılıyo ve herkes cümbür cemaat gidiyo çünkü

Eşimde bebekken kutlanmış tek

ya aslında önemli olan pasta alıp, herkesi çağırıp kutlamak değil .. siz sizin ailede böyle kutlamayı alışkanlık etmişsinizdir, bir başkası "doğum günün kutlu olsun" u yeterli buluyordur .. ikisi de doğru bence yanlış olan yokta en azından bir telefonla kutlarsın .. kadın resmen hatırlamamış yani

Evet

Benim annem herkesin doğumgününü hatırlar , ablalarım eniştemler çocukları ve dayımlar dahil..

O yüzden galiba bana garip geldi

Yoksa amanda özel gün diye krize de girmem ama kayınvalidemin sadece 2 çocuğu var bizim gibi kalabalık bir listesi de yok eşim biraz küçük emrah modundaydı bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…