2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haklı o moda girmekte adam aramakta mı zor :26: neyse kendi ayıbı oğluna karşı

doktor bu ilaclar icer icmez seni rahatlatacak tarzda ilaclar dedi. eger etki etmezse daha farkli dusunucez bu durumda demisti. hemen mideme bisiler salip da beni yormak istemedigini soylemisti. yemek yemiyorum ne zamandir kizlar. zaten yedigim zaman da kotuyum maalesef. yine gidicem galiba doktora :/

o zaman ilk fırsatta tekrar git tatlım :26: Allah acil şifa versin, iyileşte gel artık özledim

sagolun kizlar. valla ben de sasirdim. dun biraz iyiydim. gece yine fenalastim. dediginiz gibi baska doktora gidicem. nasilsa tahlil sonuclarim var elimde.

Kızlar akşam ekmek yapıcam onların tariflerine daldım sabahtan beri..yaptığım ekmek birşeye benzerse paylaşıcam sizlerle de..kaynatmışsınız allah bilir neler kaçırdım

sagolun kizlar. valla ben de sasirdim. dun biraz iyiydim. gece yine fenalastim. dediginiz gibi baska doktora gidicem. nasilsa tahlil sonuclarim var elimde.

Geçmiş olsun ayşenurcum..mutlaka görün doktora tekrardan. belki verdikleri ilaçlar da yan etki yapmış olabilir

Kızlar akşam ekmek yapıcam onların tariflerine daldım sabahtan beri..yaptığım ekmek birşeye benzerse paylaşıcam sizlerle de..kaynatmışsınız allah bilir neler kaçırdım

ooo ekmek haa harikasın valla çok kaynatmadık kader albümüne fotoğraf ekledi, hala orda mı bilmiyorum silmediyse bir bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…