- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Evet
Benim annem herkesin doğumgününü hatırlar , ablalarım eniştemler çocukları ve dayımlar dahil..
O yüzden galiba bana garip geldi
Yoksa amanda özel gün diye krize de girmem ama kayınvalidemin sadece 2 çocuğu var bizim gibi kalabalık bir listesi de yokeşim biraz küçük emrah modundaydı bu yüzden
haklı o moda girmekte adamaramakta mı zor :26: neyse kendi ayıbı oğluna karşı
merhaba kizlar napiyosunuz? ben hala hastayim ilaclar hic ise yaramiyor
doktor bu ilaclar icer icmez seni rahatlatacak tarzda ilaclar dedi. eger etki etmezse daha farkli dusunucez bu durumda demisti. hemen mideme bisiler salip da beni yormak istemedigini soylemisti. yemek yemiyorum ne zamandir kizlar. zaten yedigim zaman da kotuyum maalesef. yine gidicem galiba doktora :/
Ben çıkıyorum kızlar mesaim bitti, anneme gideceğim
Herkese iyi tatiller :79:
sagolun kizlar. valla ben de sasirdim. dun biraz iyiydim. gece yine fenalastim. dediginiz gibi baska doktora gidicem. nasilsa tahlil sonuclarim var elimde.
sagolun kizlar. valla ben de sasirdim. dun biraz iyiydim. gece yine fenalastim. dediginiz gibi baska doktora gidicem. nasilsa tahlil sonuclarim var elimde.
Kızlar akşam ekmek yapıcam onların tariflerine daldım sabahtan beri..yaptığım ekmek birşeye benzerse paylaşıcam sizlerle de..kaynatmışsınız allah bilir neler kaçırdım
Geçmiş olsun ayşenurcum..mutlaka görün doktora tekrardan. belki verdikleri ilaçlar da yan etki yapmış olabilir
git tabi canım, güzelce dinlen .. ben en erken 4 te çıkacağım bugün
Hemen bakayımmm
sagolun kizlar. benim de ev aldi basini gidiyor kizlar. bana gelin de yardim edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?