2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar nasılsınız,neler yaprsınız,haftasonu evler danğınk,kış gelmek üzere,neler olyur neler,ilkay:)sen nasılsın canım,kader:)sen nasılsın canım,ayşenurtezmizer:)sen nasılsın,çileklipasta:)senden ne haber canım
ve diğer gelinler neler olyur mahallede:)

Selam eysaih iyiyiz kazanlar kaynatıyoruz buralarda valla sen nasılsın?

sağol çileklipasta,vallah sizin mahalleini gelinleri muhbaeti çok sever bende yanlzı kalmak isteme gelyim dedim gelinler dağılmış

çileklipasta :)nerden canım,bugün neden kimse yok,bende tan fırsatınmı bulumuşumda gelip konuşruzdiye kimsecik yok

Gelinlerin mesaileri bitti cnm :) artık pazartesiye ancak toplaşırız herkes kocişleriyle :)) ben izmir.

çileklipasta:)benimki yok yanımda sanki herkesin öyle,pazaretsei bende çok çalşyorum hafta içi gelemiyorum ama bundan somnra azda olsa geleiym buraya,çok yoğunuz,bende izmirliyim ama şimdi uzaktayızizmiri çok seviyorum yaa

İzmir güzel memleket kızlarımız yok burası çok tenha pazarları hiç sevmiyorum o yüzden

Manolya:)Günaydın canım,Çileklipasta:)günaydın canım,ve diğer gelinler Günaydın canlarım,pazargünü çalışmak zor olsada,pazarları sıkıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…