- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Ben eşime bir seferinde demiştim "sen bana sahip çıkmazsan kimse bana sahip çıkmaz, o yüzden senden rica ediyorum ne olursa olsun bana sahip çıkmasını bil, annene karşı, babana karşı yeri geldi mi benim aileme karşı... çünkü bende aynı şekilde sana sahip çıkmak zorundayım"... Duygulanmıştı...
[/B][/I]
Ben eşin gibi olduğumu düşünmüyorum
Başkasına belki ama eşime günlerce küslüğü sürdürmem
Kalbini kırmamak adına susuyorum zaten değil mi ? Bi bahçeye çıkar nefes alır ya da face de kafa dağıtır içeri gelirim..
Özür ille de ayaklarına kapanarak dilenmez ki, eğer ben hatalı isem mesela gelirken mutfaktan bi cips alır sende yer misin derim
Olay kapanırCips eşliğinde tv keyfi Sonra sonra dökülürüz biraz ben suna kırıldım sende şunu yapmasaydın filan diye, o kadar..
Çok doğru konuşmuşsun canım eşine karşı gerçekten de.. benimki de "artık benim ailem sensin önceliğim sensin elbette annem babam baş tacım ama önceliği değişmeli insanın" der hep.
Kader cips deyince aklıma sen gelmeye başladın artık
Sen şanslısın o zaman canım, benim ki daha o öncelik safhasına gelemedi...
Gelicek inşallah... Daha evlilik onun için de benim için de çok yeni...
Hepimiz sonuçta çiçeği burnunda gelinleriz, zamanla herşey oturacak ben inanıyorum...
Ben eşin gibi olduğumu düşünmüyorum
Başkasına belki ama eşime günlerce küslüğü sürdürmem
Kalbini kırmamak adına susuyorum zaten değil mi ? Bi bahçeye çıkar nefes alır ya da face de kafa dağıtır içeri gelirim..
Özür ille de ayaklarına kapanarak dilenmez ki, eğer ben hatalı isem mesela gelirken mutfaktan bi cips alır sende yer misin derim
Olay kapanırCips eşliğinde tv keyfi Sonra sonra dökülürüz biraz ben suna kırıldım sende şunu yapmasaydın filan diye, o kadar..
Çok doğru konuşmuşsun canım eşine karşı gerçekten de.. benimki de "artık benim ailem sensin önceliğim sensin elbette annem babam baş tacım ama önceliği değişmeli insanın" der hep.
Ama birşeyi fark ettim, senin fikirlerini dinleyerek bazı davranışlarımı değiştirdim faydasını gördüm.
O yüzden fikirlerini bizden esirgeme canım...
buna sevindim tatlım .. demek ki değiştirmek istiyormuşsun zaten .. çünkü kendinde bir sıkıntı görmeyen, "ben doğruyum, mükemmelim, karşı taraf değişsin" diyen kimse burda benim söylediğim bir kaç cümleden etkilenmez
Kader ben de seni arıyordum, gelmiş, kaynaşmışsın bile..
al bu da benden sana...:119:
Eki Görüntüle 557504 [/B][/I][/FONT]
buna sevindim tatlım .. demek ki değiştirmek istiyormuşsun zaten .. çünkü kendinde bir sıkıntı görmeyen, "ben doğruyum, mükemmelim, karşı taraf değişsin" diyen kimse burda benim söylediğim bir kaç cümleden etkilenmez
ilkaycım sonra ben de sana bir şey danışmak isterim eğer müsait olabiliyorsan..
Elbette annemin de hep dediği bu..Şükür gene de halimizde neleri varr..Sen de benden 1 hafta önce evlenmişsin cnm çok yakın tarihlerimiz
çilekçiğim, çok geçmiş olsun gerçekten GEÇMİŞ olsun artık...hastalık zor..iki gündür hastaneye giderek
psikolojim fazlasıyla bozuldu,sonuçta alamadım..seni anlıyorum bile diyememe buradan bakınca o yüzden..dilerim en güzel şeyler senin olur..
dilerim hepiniz huzur dolu yuvalarınızın baş tacı olursunuz..canı gönülden diliyorum bunu kızlar..
souvvenırcım, eniştem güzel olanı yapıyor...benim özümde ses tonumda bile artık anlıyor canımın sıkkın olduğunu...ee pek tabi görmeden sevdik
biz birbirimizi..araya farklı şeyler girdi ama bir bakışından bir sözünden anlayabiliyorsa ne ala.. üstelik senin duygularını belli etmen
güzel ben de keza sen gibiyim.." politik" olamıyorum..üzgünsem sevinç naraları atamıyorum mesela..şeffaflık oluyor bu,samimiyet oluyor..
dilerim hep böyle ol..
ilkaycım arada güzel şeyler diyorsun, çok fazla kanalize olamadım buradaki işlerin takibinde ama fırsat buldukça göz atacağım yazdıklarına, çok güzel paylaşımlar..
Kader ben de seni arıyordum, gelmiş, kaynaşmışsın bile..
al bu da benden sana...:119:Eki Görüntüle 557504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?