2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çok güzel ifade etmişsin canım

Kader cips deyince aklıma sen gelmeye başladın artık

Çok doğru konuşmuşsun canım eşine karşı gerçekten de.. benimki de "artık benim ailem sensin önceliğim sensin elbette annem babam baş tacım ama önceliği değişmeli insanın" der hep.

Sen şanslısın o zaman canım, benim ki daha o öncelik safhasına gelemedi...
Gelicek inşallah... Daha evlilik onun için de benim için de çok yeni...
Hepimiz sonuçta çiçeği burnunda gelinleriz, zamanla herşey oturacak ben inanıyorum...

Elbette annemin de hep dediği bu..Şükür gene de halimizde neleri varr..Sen de benden 1 hafta önce evlenmişsin cnm çok yakın tarihlerimiz

Son düzenleme:

kızmamış gibi küsmemiş gibi davranmak... yanaşıp sonra konuyu açmak.. herhalde ben bunları da benzettim
ama her ailenin iletişim tarzı farklıdır... sizinki budur amennaa

Çok doğru konuşmuşsun canım eşine karşı gerçekten de.. benimki de "artık benim ailem sensin önceliğim sensin elbette annem babam baş tacım ama önceliği değişmeli insanın" der hep.

ne güzel işte canım.. bunu demesi cok büyük bişey bence..
benimki de souvennir'ınki gibi daha o aşamaya gelemedi...
daha sen önceliklisin demez,diyemez.. bilmem demiyor.. bana bi tartışmada "kendine ayrıcalık istiyosun" diye çıkıştığı olmuştu ailesi karşısında.. sonra dedim ama "istemekte haksız mıyım" diye.. zaten ayrıcalıklısın sen hem benim hem ailemin gözünde diye kıvırmıştı.. ama öncelik bende olduğunu zannetmiyorum hiç...

Ama birşeyi fark ettim, senin fikirlerini dinleyerek bazı davranışlarımı değiştirdim faydasını gördüm.
O yüzden fikirlerini bizden esirgeme canım...

buna sevindim tatlım .. demek ki değiştirmek istiyormuşsun zaten .. çünkü kendinde bir sıkıntı görmeyen, "ben doğruyum, mükemmelim, karşı taraf değişsin" diyen kimse burda benim söylediğim bir kaç cümleden etkilenmez

çilekçiğim, çok geçmiş olsun gerçekten GEÇMİŞ olsun artık...hastalık zor..iki gündür hastaneye giderek
psikolojim fazlasıyla bozuldu,sonuçta alamadım..seni anlıyorum bile diyememe buradan bakınca o yüzden..dilerim en güzel şeyler senin olur..
dilerim hepiniz huzur dolu yuvalarınızın baş tacı olursunuz.. canı gönülden diliyorum bunu kızlar..

souvvenırcım, eniştem güzel olanı yapıyor...benim özümde ses tonumda bile artık anlıyor canımın sıkkın olduğunu...ee pek tabi görmeden sevdik
biz birbirimizi.. araya farklı şeyler girdi ama bir bakışından bir sözünden anlayabiliyorsa ne ala.. üstelik senin duygularını belli etmen
güzel ben de keza sen gibiyim.." politik" olamıyorum..üzgünsem sevinç naraları atamıyorum mesela..şeffaflık oluyor bu,samimiyet oluyor..
dilerim hep böyle ol..

ilkaycım arada güzel şeyler diyorsun, çok fazla kanalize olamadım buradaki işlerin takibinde ama fırsat buldukça göz atacağım yazdıklarına, çok güzel paylaşımlar..

Kader ben de seni arıyordum, gelmiş, kaynaşmışsın bile..

al bu da benden sana...:119:

ilkaycım sonra ben de sana bir şey danışmak isterim eğer müsait olabiliyorsan..

Evet ben de haftasonu senle birşeyler konuşmuştuk hatırlarsan onları uyguladım gerçekten de fikirlerin için paylaşımların için çok teşekkürler..

Son düzenleme:
ilkaycım sonra ben de sana bir şey danışmak isterim eğer müsait olabiliyorsan..

müsaitim ki buraya girip sizlerle konuşabiliyorum canım, danışabilirsin iş yerim yeni açıldığı ve de küçük bir şehirde olduğu için iş yoğunluğu yok .. patron zararda ya bakalım ne zaman pes edecek :103:

Elbette annemin de hep dediği bu..Şükür gene de halimizde neleri varr..Sen de benden 1 hafta önce evlenmişsin cnm çok yakın tarihlerimiz

Evet canım bende fark ettim, bir hafta arayla evlenmişiz, o yüzden danışacak çok şeylerimiz olacaktır eminim...

Yok ben eşime de hep söylerim hiçbir zaman tek taraf haklıdır diye birşey yok.
Eşim mesela ailesi konusunda "hep onlar haklı" tutumu vardı bir ara, ama zamanla o da beni anlıyor.
Tek taraflı olmaz, tartışmada dahi her daim tek taraf haklı olamaz.
Herkesin kendine göre dahi olsa haklı olduğu birşeyler vardır.
O yüzden fikirler benim için önemli, hem tecrübe hem dayanışma hem de anlaşma açısından gerekli bu.
Fikir dayanışması gibisi yok... Çok sağolasın canım...

bademlerim,lokumlarım, gelin hatunlar...

komşumun da dediği gibi saat beş olmuş ve bir kaç toparlamam gereken iş var..acı acı çalan telefonum( ama bakamıcim hemen )..

sizi çok öpüyor, saadetlerinizin devamını diliyorum...

yarın görüşmek üzere.....

Canım benim gerçekten politika bana göre birşey değil.
Dediğin gibi "şeffafım" ben, içimden ne geçiyorsa zikrimde o.
Bazen iyi birşey bazen kötü birşey duyguları hemen eleveriyor.
Eşim açısından şanslıyım moral bozukluğumu veya sevincimi msnden bile anlıyor, o kadar yani...
Ama ben de onun bir bakışından halini tavrını anlıyorum. Güzel birşey.
Bir birini anlamak bilmek herşeyin daha kolay olmasını sağlıyor...

Bir de anlaşmazlıklar olmasa, inşallah zamanla onlarda aşılacak.
Allah daha büyük dertler vermesin, buna şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…