olur canım bende yarın oruç tutmayı planlıyordum ama tüm gün toplantı var tutarmıyım blmyorum..Bu arada kızlar muharrem ayındayız aşure geldi oruç tutmak çok sewapmış cuma cum.tesi ve pazar günleri bilginize...
olur canım bende yarın oruç tutmayı planlıyordum ama tüm gün toplantı var tutarmıyım blmyorum..Bu arada kızlar muharrem ayındayız aşure geldi oruç tutmak çok sewapmış cuma cum.tesi ve pazar günleri bilginize...
Kaderciim sağol bebehiimm akşam yapıyorum
Ben canım tatlı çektiğinde genelde peksimetli tatlı yapıyorum çok kolay ve lezzetli altı ekmek kadayıfı gibi oluyor püf noktası da şekeri yakıp şerbet yapmak..Tarifi arzu ettiğiniz vakit veririm
Evet bende öyle planlıyorum
Özellikle tam cumartesiymiş
Ama tamda cumartesi sabahı sınavım var, tutsam mı dedim ama annemle eşim olmaz dedi bilmiyorum
Bunun adı torpildi dimi
ewet torpil...
walla bnm 17 gün borcum var malasef :18::18: yarından başlayacaktım tek taşla iki kuş olsun diye ama bakalım ne yaparım..Eşinnkileride allah kabul etsin cnm ne mutlu ona
evet canım biz de cuma -ctesi tutalım diyoruz.
gerçi eşim başından beri tutuyor, ben ara vermek zorunda kaldım başladım. bu ay çok sevapmış..
yediğimiz aşurelerin resimlerini çekelim haftaya paylaşalım
Ben çakma yaş pastaya bayılıyorum
Hem kolay hem tadı güzel
Benim küçük bi kalıbım yok ve ortadan ikiye kesmesi zahmetli diye
Hazır pasta kekinden yapıyorum
Arasına krem şanti, arzuya göre meyve ve damla çikolata koyuyorum bolca
En üstünüde çikolata sosu ile kapladıktan sonra
Küçük bi poşet yardımıyla krem şanti sıkıyorum üstüne
Onu bnde çookk sık yaparım bnmki çok sever öle şeyleri geldiğindede yapıyordum yanıma geldi sen gt oturd yorulma dedim çok kolay olduğunu çaktırmadım..Yaptım bayıldı... Böyle 15 dakikada hazırlanan şeyleri seviyorum geçende yazdığım halleyli olan da öyle çok pratik ve hoş sevebileceğini düşünüyorum dene istersen
bence sorun olmaz canım, zaten o kadar kısa ki hemen gün bitiveriyor..
seni bilmiyorum ama biraz uyku dışında sorun olmadı, inşallah hem niyetine göre sınavın da çok güzel geçer inşallah..
Onu bnde çookk sık yaparım bnmki çok sever öle şeyleri geldiğindede yapıyordum yanıma geldi sen gt oturd yorulma dedim çok kolay olduğunu çaktırmadım..Yaptım bayıldı... Böyle 15 dakikada hazırlanan şeyleri seviyorum geçende yazdığım halleyli olan da öyle çok pratik ve hoş sevebileceğini düşünüyorum dene istersen
Ben acıkmıyorum zaten bile
Ama akşamdan yemem lazım sahur gibi, gece kalkmasam da yatmadan yemeliyim
Neden dediler anlamadım sınavla ne alakası var ki
Normalde zorlanan biri değilim zaten çok şükür, oruç konusunda
Eşime çaktırmadan akşam yatmadan yesem mi ne
Manolya hoş geldin :79:
Ne yaptın görüşmeye gittin mi ?
Manolya hoş geldin :79:
Ne yaptın görüşmeye gittin mi ?
Benim eşimde yemek konusunda benden iyidir
Ama hamur işi bilmez
Bende ona çaktırmadan yapıyorum çok zahmetli gibi
Görümcem çok şaşırmıştı
Bu aradaki çikolataları nasıl yaptın diye
Damla çikolata dedim onlar marketlerde satılıyor
Onu görmedim ki ben, uzun değilse tekrar yazar mısın
Fırsatın varsa kaçırma tut canm akşam yiyip yatınca çakmaz zatenne sınavı var ki yarın şimdden başarılar dilerim tabii ihtyacın varsa
hoşbulduk evet gittim görüşmeye bugun konuştuk çalışma şartlarını falan 9 giriş saati çıkış saati 6 buçukmuş yazın 7 buçuktaymış asgari ücret sigorta satış temizlik falan olcak dedi bir kaç kişiyle daha görüşcez ararız dediler çıktım geldim
yoo ne gerek var gizli saklı tutmaya,söylersin niyetini..sabah ağzına yemek sokuşturmazlar ya
çikolatayı nası yaptın mııı
ay gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
şanslsın her yaptığın ilginç her yaptığın lezzetli gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?