2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

efet..yarın ve cuma günkü sıkıcı uzun toplantıları bir başarıyla bitirirsem herşey yaprım durduramaz artıkın kimsecikler beni..çocukta yaparı kariyerde yemekte

ilkay a ne oldu yaaa:26:
ben de işi vardır diyordum gerçi bugün hiç girmedi o..
inşallah iyidir..:26:

hmm anladııımm şu güzel şeey
benim eşimin sevmeyeceğini düşündüğüm şey.. mantı sevmez, yoğurtlu kızartma sevmez.. cins bunu kesin hiç sevmez.. bigün ona et baana bundan yapiim ben

O hep et yiyo herhalde , benim eniştemler ailece öyleler ama hiç iyi birşey değil ki o kadar sık kırmızı et tüketmek

Sen kendine yap ye o da diğer çeşitlerden yesin sevmezse..

canlar merhaba.telden giriyorum.bu sabah disciye gittim,disimin tamamı cıkmadıgı icin dis etimi kesip, disimi söküp, 3 dikis attı.isten izin aldım.annemdeyim suanda.

O hep et yiyo herhalde , benim eniştemler ailece öyleler ama hiç iyi birşey değil ki o kadar sık kırmızı et tüketmek

Sen kendine yap ye o da diğer çeşitlerden yesin sevmezse..

hep kırımzı et değil ki.. tavuk da olur.. baklagiil oluur..
dünki taze fasülyeden yarım tabak yedi.. kısır vardı kalmıştı misafirlerden, onu bitirdi bi de çorba.. taze fasülye de zorla yarım tabak işte.. makarna da sevmez.. bi çeşit yaa.. zor yani,yemem demiyo ama insan anlıyo yemediğinden.. ben kırılmayım diye sevmem demez, hele güzel olmamış hiç demez ama yemeyince anlıyorum ki sevmediği bişey.. zor oluyo yaa..

canlar merhaba.telden giriyorum.bu sabah disciye gittim,disimin tamamı cıkmadıgı icin dis etimi kesip, disimi söküp, 3 dikis attı.isten izin aldım.annemdeyim suanda.

Geçmiş olsun İlkay

Diş zor ya ben göze alamadım ama günlerce uykulardan uyandım , hatta Ramazandı nasıl oruç tuttum anlatamam

Umarım sen böylece çabuk kurtulursun

kıyamam ilkaycım çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Bizde tam tersi eşim taştan yumuşak herşeyi yer

Ben seçerim ama eşin kadar değil , sadece ne bileyim midemi rahatsız eden şeyler vardır çiğ soğan ( pişmiş soğan yiyebiliyorum ) sarımsak gibi onları tüketemem tüketmeye çalışırım ama sonra cefasını fena çekerim..

Sadece o sulu yemek daha çok sever ben pasta börek ama ayırt etmeyiz birgün onunkinden beraber yeriz ikinci gün benim sevdiklerimden beraber yeriz..

ah canıım cok geçmiş olsuuun... çok ağrılı olmuştur.. insallah en kısa zamanda iyileşirsin Allah şifa verisn..

Taze gelinler hepinize sevgi dolu bir akşam diliyor huzurlarınızdan ayrılıyorum

tesekkür ederim kızlar. Siz naptınız.hepinizi merak ettim..

canım benimmm cok geçmiş olsunn :26: yarın da dinlen bencee gitme işe falan boşveerrr

daha çok sever,daha az sever olsa yine sizin gibi sorun olmaz..
böyle ben bitiriyorum kalan şeyleri cok sinir oluyo..
hergün tavuk yer, hergün yumurta yer, hergün et yer... ama ben yiyemem kii
ayrı ayrı yapmaya da daha vakit bulamadım henüz.. inşallah ilerde... pratikleştikçe..

tesekkür ederim kızlar. Siz naptınız.hepinizi merak ettim..
biz yiyiz canım merak etme bizi, sen de iyi ol insallah..

geçmiş olsun.. bana da yapılmıştı o işlem cerrahi operasyonla 20lik aldırma.. biraz sıkıntılı geçecek bir iki gün.. çeneni fazla oynatmamaya çalışmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…