evet ya başa düşünce yapılıyomuş
tabi önce bi acemilik çekiyo insan ( bu yüzden çocuğuma öğretirim ben diyorum.. )
iş hayatında neleri yapıyoruz, iki salça kavurup bi sebze mi ekleyemeyeceğiz yahu
YUPPİİ SAATTE HEMNCECİK 5'E GELMİŞ YAKLAŞMIŞ..ZAMAN EVE KAVUŞMA ZAMANI...ZAMAN AKŞAM YEMEĞİ YEYİP SICACIK EVDE UZANMA ZAMANI
hmm anladııımm şu güzel şeey
benim eşimin sevmeyeceğini düşündüğüm şey.. mantı sevmez, yoğurtlu kızartma sevmez.. cins bunu kesin hiç sevmez.. bigün ona et baana bundan yapiim ben
ne güzel işmiş o öyle
Biz 6 da çıkıyoruz 7 buçuğa doğru evde oluyoruz
8 - 8 : 30 yemek yedikten sonra hooop uzanıp tv izliyoruz
Ne güzel işmiş o öyle
Biz 6 da çıkıyoruz 7 buçuğa doğru evde oluyoruz
8 - 8 : 30 yemek yedikten sonra hooop uzanıp tv izliyoruz
O hep et yiyo herhalde , benim eniştemler ailece öyleler ama hiç iyi birşey değil ki o kadar sık kırmızı et tüketmek
Sen kendine yap yeo da diğer çeşitlerden yesin sevmezse..
canlar merhaba.telden giriyorum.bu sabah disciye gittim,disimin tamamı cıkmadıgı icin dis etimi kesip, disimi söküp, 3 dikis attı.isten izin aldım.annemdeyim suanda.
canlar merhaba.telden giriyorum.bu sabah disciye gittim,disimin tamamı cıkmadıgı icin dis etimi kesip, disimi söküp, 3 dikis attı.isten izin aldım.annemdeyim suanda.
hep kırımzı et değil ki.. tavuk da olur..baklagiil oluur..
dünki taze fasülyeden yarım tabak yedi.. kısır vardı kalmıştı misafirlerden, onu bitirdi bi de çorba.. taze fasülye de zorla yarım tabak işte.. makarna da sevmez.. bi çeşit yaa.. zor yani,yemem demiyo ama insan anlıyo yemediğinden.. ben kırılmayım diye sevmem demez, hele güzel olmamış hiç demez ama yemeyince anlıyorum ki sevmediği bişey.. zor oluyo yaa..
tesekkür ederim kızlar. Siz naptınız.hepinizi merak ettim..
Bizde tam tersi eşim taştan yumuşak herşeyi yer
Ben seçerim ama eşin kadar değil , sadece ne bileyim midemi rahatsız eden şeyler vardır çiğ soğan ( pişmiş soğan yiyebiliyorum ) sarımsak gibi onları tüketemem tüketmeye çalışırım ama sonra cefasını fena çekerim..
Sadece o sulu yemek daha çok sever ben pasta börekama ayırt etmeyiz birgün onunkinden beraber yeriz ikinci gün benim sevdiklerimden beraber yeriz..
biz yiyiz canım merak etme bizi, sen de iyi ol insallah..tesekkür ederim kızlar. Siz naptınız.hepinizi merak ettim..
öff canım iskender gibi bişiler çektiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?