2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar annemle bu gece kalkacaktık biz de ..ama ben ilaç içiyorum..ne önerirsiniz?
( sabah,öğlen,akşam)

Olsun fikir edinmiş olsun
Gitmeseydin acaba iyi miydi şartları diye düşünecektin
Hayırlısı olsun

sağol evet gitmeseydim düşünürdüm nasip artık bundan sonrası kısmet

çileklipastaaa duydun mu sesimii???
altın diyorum 180 diyosun yaa nerden güvenilir mi bu haberin kaynağıı??

tatlımm görmemişim yaa kusura bakma yeni gördüm şimdi ben emlak ofisinde çalışıyorum yaa buraya öyle söylentiler çabuk geliyor. sen de bir araştır istersen

Son düzenleme:

o gün herkese selam verilir, elinden geldiğince eve erzak alınır vs. diye ben de biliyorum..
ahh bilsek de yardıma ihtiyacı olan birini sevindirsek ne iyi olurdu:26:

ilginç gerçekten onları bilmemeleri görmemişler sanırım

hımm o aradki çikolatalar muhabbetine bittim yaaa ben ayıptır söylemesi mutfakta iyiyimdir her alanda yemekler tatlılar hamur işlerii..Bu kadar kendini beğenmişlikten sonra geçiyorum tarife
Şimdik dostum bir paket krem şanti yapıp içine 10 taane halleyi irili ufaklı parçalıyoruz.İçine 1su bardağı hindistan cevizi 1 su bard.fındık içi koyup hamur misali 1-2 dakika homojenleşmesi için yoğuruyoruz.Bu hamur gibi olan karışımdan haff elimizi ıslatıp profiterol gibi yuvarlaklar yapıp dolaba koyuyoruz..20 30 dK.SONRA ÖNCEDEN YAPIP SOĞUTTUĞUMUZ ÇİKOLATA SOSUNU GEZDİR TEPESİNEDE İSTERSEN BİR FINDIK KONDUR AL SANA YALANCI PROFİTEROL

:86::90::86::90::86::90:

tatlımm görmemişim yaa kusura bakma yeni gördüm şimdi ben emlak ofisinde çalışıyorum yaa buraya öyle söylentiler çabuk geliyor. sen de bir araştır istersen

ya canım kuyumcu da demiş,artacak satmayın diye ama ne zaman artacak? 1 ay mı yaza mı? çok mu var yıl sonuna artar mı..
senin güvenilir kaynağın varsa bi sorabilir misin canım yaa..

Ben epilepsi dolayısıyla tutamıyorum allah tutacakların orucunu kabul etsin..

:86::90::86::90::86::90:

ya canım kuyumcu da demiş,artacak satmayın diye ama ne zaman artacak? 1 ay mı yaza mı? çok mu var yıl sonuna artar mı..
senin güvenilir kaynağın varsa bi sorabilir misin canım yaa..

Ben aralık diye biliyorum canım hatta eşimle konuştuk o kadar artarsa değerlendiririz bu fırsatı diye emin olmak için sorarım senin için

Son düzenleme:

Ooo hepsi güzel şeyler bir de zaten krem şantiye ne koysan güzel oluyor
Denerim inşallah ama misafir gelince, çünkü eşim hiç yemiyor neredeyse.. benimde bitirmem zaman alıyor..

ilginç gerçekten onları bilmemeleri görmemişler sanırım

Görmemişler mi puhahaha

kızlar annemle bu gece kalkacaktık biz de ..ama ben ilaç içiyorum..ne önerirsiniz?
( sabah,öğlen,akşam)
CAN YA ZONA İÇİNSE BNCE TUTME HEM SADECE ORUÇ OLACAK DİYE ŞART YOK EĞER PAYLAŞTIĞIM YAZIYI OKURSAN AKRABALARA EVDEKİLERE İKRAMLAR HERŞEY SEVAP..gÜLER YÜZLE İNSANLARA SELAM VERMEK BİLE..AMELLER NİYETLERE GÖREDİR SIKMA CANINI DERİM BEN

Ben aralık diye biliyorum canım hatta eşimle konuştuk o kadar artarsa değerlendiririz bu fırsatı diye emin olmak için sorarım senin için

canım senden haber bekliyorum o zaman en kısa zamanda

dün kocam bana yemek tarifleri kitabı getirmiş daha da kilo alalım demek istedi herhalde

ben olsam dalgasına kızardım,ben yemek yapmayı bilmiyo muyum haa diye

DENE TATLIM FİKRİNİDE DE BANA...bEN BAZEN TEEMBELLEŞİP YUVARLAMIYOM O ZAMAN BORCAMIN YUVARLAK HAFİF DERİN KAPAĞI VARYA ONA STREÇ SERİYORUM 5 DAKİKA ÖLE DOLABA KOYUP SONRA BU KARIŞIMI HOOPP O KAPAĞA YAYIP DOLABA ATIYOM ÇIKARTIP PASTA KABINA TERS ÇEVİRİYORUM STREÇ ÇOK PRATİK OLUYO BU NOKTADA HEMN ÇİKOLATA SOSU VE YEMEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…