canlar merhaba.telden giriyorum.bu sabah disciye gittim,disimin tamamı cıkmadıgı icin dis etimi kesip, disimi söküp, 3 dikis attı.isten izin aldım.annemdeyim suanda.
canım beniim...çok süper olurdu olsa.. haftasonu yapılabilir.. kurbandan ince et ayırmıştımmm
benim kurbandan etim yokevlendiğimizde çiçek ızgara'ya gitmiştik yemeğe. orda bunun köftelisini yemiştim, hariikkkaaydııı
evet 20lik dis.uyusuklugu yeni gecti.umarım cok agrı hissetmem.agrı kesici ve antibiyotik verdi.uyusturdugu icin keserken dikerken acı hissetmedim ama o aletleri görmek insanı korkutuyor.disciye klasik müzik actırdım ve gözlerimi kapattım :) sifa dileyen herkese teşekkürler.yarın ise giderim ama daha cok dinlenerek geciririm.
Aysenur beni güldürdün iskender mi istedin demek sen :)
canım köftelisi daha kolay, köfte yap kızart.. salçalı sosla..
altına lavaş, üstüne köfteler ve salçalı sos.. yanına da yoğurt... bu kadaarrr
sanki böyle olur gibi..
yapiyim mi kızzkıyma çözülmedi ki ama buzlukta :26:
eşin gelene kadar çözülür de pişer bile ki...
evet canım yaaayy kocam da gec gelecek bugün, onu beklemeden yesem onun hakkına girmek istemem :26: onsuz yiyememm :26: en iyisi mi yemiyim yaaa
klasik müzik fikrini cok sevdimmm doğum yaparken de işe yarar mı acaba
bilimiyorum yarar mı tatlım :) aslında klasik müzik sayılmaz benim actırdıgım. Farid farjadı pek severim ben ondan bi parca actırdım :)
evet canım yaaayy kocam da gec gelecek bugün, onu beklemeden yesem onun hakkına girmek istemem :26: onsuz yiyememm :26: en iyisi mi yemiyim yaaa
klasik müzik fikrini cok sevdimmm doğum yaparken de işe yarar mı acaba
aysenur ip aldın mı kusum?
11'e kadar mı beklicemm sen beni öldürcek misiinnn
ay yok tatlım ne kadar heveslenmiştim ama dimi, alamadım
o zaman eti çıkar yarına yaparsınn
ilkaycım geçmiş olsun.. işlerimi bitiridm bende saatin 7 olmasını bekliyorum, akşama yemeğimde yok, dün karnıbahar haşladım, onunla mücver yapıcam, kk da okudum tarifi biraz uğraştıracak ama napalım.. değişik bir tat olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?