2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet 20lik dis.uyusuklugu yeni gecti.umarım cok agrı hissetmem.agrı kesici ve antibiyotik verdi.uyusturdugu icin keserken dikerken acı hissetmedim ama o aletleri görmek insanı korkutuyor.disciye klasik müzik actırdım ve gözlerimi kapattım :) sifa dileyen herkese teşekkürler.yarın ise giderim ama daha cok dinlenerek geciririm.

Aysenur beni güldürdün iskender mi istedin demek sen :)

benim kurbandan etim yok evlendiğimizde çiçek ızgara'ya gitmiştik yemeğe. orda bunun köftelisini yemiştim, hariikkkaaydııı

canım köftelisi daha kolay, köfte yap kızart.. salçalı sosla..
altına lavaş, üstüne köfteler ve salçalı sos.. yanına da yoğurt... bu kadaarrr
sanki böyle olur gibi..

evet canım yaa ayy kocam da gec gelecek bugün, onu beklemeden yesem onun hakkına girmek istemem :26: onsuz yiyememm :26: en iyisi mi yemiyim yaaa

klasik müzik fikrini cok sevdimmm doğum yaparken de işe yarar mı acaba

evet canım yaa ayy kocam da gec gelecek bugün, onu beklemeden yesem onun hakkına girmek istemem :26: onsuz yiyememm :26: en iyisi mi yemiyim yaaa

bilimiyorum yarar mı tatlım :) aslında klasik müzik sayılmaz benim actırdıgım. Farid farjadı pek severim ben ondan bi parca actırdım :)

bilimiyorum yarar mı tatlım :) aslında klasik müzik sayılmaz benim actırdıgım. Farid farjadı pek severim ben ondan bi parca actırdım :)

ilkaycım geçmiş olsun.. işlerimi bitiridm bende saatin 7 olmasını bekliyorum, akşama yemeğimde yok, dün karnıbahar haşladım, onunla mücver yapıcam, kk da okudum tarifi biraz uğraştıracak ama napalım.. değişik bir tat olur ..

benimde var karnıbaharım dolapta.bu aksam annemlerden erken kalkarsak bende haslayayım yarın eve gidince kızartırım diyordum.mücver nasıl acaba ona da bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…