canım senden haber bekliyorum o zaman en kısa zamanda
ben olsam dalgasına kızardım,ben yemek yapmayı bilmiyo muyum haa diye
anammmmm bnde okur okumaz aynını düşündüm bnm eşim alsa bende benm yemeklerim güzel değil herhelde beğenmedide aldı diye düşünürdüm kesinn:44::44::44::44::44::44:
elifcim 1 paket dediğin içinden 2 tane cıkıyo 2'si de mi?
benim dergilerim hep yemekle ilgilidir ya da ev dekorasyonuyla, kocişim de sevdiğimi biliyo almış gelmiş.
anammmmm bnde okur okumaz aynını düşündüm bnm eşim alsa bende benm yemeklerim güzel değil herhelde beğenmedide aldı diye düşünürdüm kesinn:44::44::44::44::44::44:
yok kuzu içinden 1 paket yapıyorsun
CAN YA ZONA İÇİNSE BNCE TUTME HEM SADECE ORUÇ OLACAK DİYE ŞART YOK EĞER PAYLAŞTIĞIM YAZIYI OKURSAN AKRABALARA EVDEKİLERE İKRAMLAR HERŞEY SEVAP..gÜLER YÜZLE İNSANLARA SELAM VERMEK BİLE..AMELLER NİYETLERE GÖREDİR SIKMA CANINI DERİM BEN
ben alınmazdım
çünkü zaten yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim hemen hemen
Kimisini eşimden , kimisini netten..
10 paket kırılmış halleye 1 paketcik şanti az değil mi :26: Bende 2 sanmıştım
1 olarak deneyeyim bende inşallah
aslında malzemeleri var evde, bi akşam giderken halley alayım biraz azını yapayım
tek ben yiyeceğim için
walla beni annem mutfaktan zorla çıkartırdı lisede falannasıl bir hevesse hala devam etmekte dışarı alışverişede çıksam hep mutfak eşyası alırım..çocukluğuma inmek lazım sanırım
canım senn bilirssin tabi ama dinimizde herşeye yer var biliyorsun yaşlı ilaç tutanlara farz orucunda bile yenebilir emri var bu canda allahtan emanet illa oruç tutacağım diye kendini hasta edenlere anlam veremiyoru ben pek[ı]canım yaa sağolasın da çok büyütülcek bir şey değil gibi..:26:
Tamam can yakıcı ilaç da alıyorum ama biz neler gördük de tuttuk..
Ya da kaç yaşında dedeler,nineler var nelere rağmen tutuyorlar..utanıyor insan yani ben en azından..:26:[/ı]
ay hiç öle düşünmedim kızlarSevdiğimi bildiği ve yemek yapmaya ilgili olduğum için getirdi tabiiki de Ufacık bi süprizz sana dedii, ama ben cok mutlu oldumm
İlkayın dişi nasıl oldu acaba konuşanınız var mı ??
Biz akşama tatar yapacağız
Öğle yemeğinde öyle kararlaştırdık
Konuştum canım yıl sonuna doğru fiyatlarda talep artışıyla birlikte yükselişin başlayacağı söylentisi varmış. Sen de araştır canım olur mu genelde şaşmaz bunların tespitleri ama eşinle konuşun kararlaştırın.
benim dergilerim hep yemekle ilgilidir ya da ev dekorasyonuyla, kocişim de sevdiğimi biliyo almış gelmiş.
ay hiç öle düşünmedim kızlarsevdiğimi bildiği ve yemek yapmaya ilgili olduğum için getirdi tabiiki de ufacık bi süprizz sana dedii, ama ben cok mutlu oldumm
ben küçüklükten beri oğlan çocuğu gibiydim
Sonra okul, sonra iş bahanesi vardı..
Annem de tabi sen küçüksün filan der bana birşey yaptırmazdı ( çocuğum olursa ben yaptıracağım şayet, öğrensin yeter ki sürekli yapması şart değil )
3 tane de ablam var, bana bi iş kalmazdı..
O yüzden pek hamarat olduğum söylenmezdi ama şu 1 yılda çok mesafe kat ettim, arkadaşlarım ziyarete gelince şaşırıyor.. Iş başa düşünce paşa paşa yapılıyormuş
tatar dediğin tatar böreği mi hamarat?
İlkayın dişi nasıl oldu acaba konuşanınız var mı ??
o bugündü dimiiiirtibatımız yok ki burdan başka kuzu, inşallah iyidir
ben tek kızım cnm benmde çok evde kalıp yaptığım söylenemez evi sevmem dışarıda vakit geçirirrim annemde sen git ders çalış derdişimdi arada haftasonları yap diyo erkek çocuklar gibi kalkıp giyinip hmn çarşıya gdiyon der ama tembellik diz boyu yapmıyom oda evlenince nasıl olacaksın merak edyrum der bende başa düşünce yaparım diyorum bnm ne tanıdıklsrım var onlar ev sarmaşığı olduysa ben hayli haylii sende sonuca bak ne güzel biraz kocandan biraz netten yapıyormuşun..ayrıca tariflerinin takipçisiyim bilion demi
Yok hani paylaşmıştım resmi var ama rejimde oan arkadaşlara söz verdim paylaşmıycim
Altta küp küp patates kızartması
Üstte haşlanmış makarna
Hafif sulandırılmış yoğurt
Ve kavrulmuş salça & yağ
Onun adı tatarmış, eşim öyle dedikalpli yapmıştım hani salçasını ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?