2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım senden haber bekliyorum o zaman en kısa zamanda

ben olsam dalgasına kızardım,ben yemek yapmayı bilmiyo muyum haa diye

anammmmm bnde okur okumaz aynını düşündüm bnm eşim alsa bende benm yemeklerim güzel değil herhelde beğenmedide aldı diye düşünürdüm kesinn:44::44::44::44::44::44:

Konuştum canım yıl sonuna doğru fiyatlarda talep artışıyla birlikte yükselişin başlayacağı söylentisi varmış. Sen de araştır canım olur mu genelde şaşmaz bunların tespitleri ama eşinle konuşun kararlaştırın.

anammmmm bnde okur okumaz aynını düşündüm bnm eşim alsa bende benm yemeklerim güzel değil herhelde beğenmedide aldı diye düşünürdüm kesinn:44::44::44::44::44::44:

Ben alınmazdım

Çünkü zaten yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim hemen hemen

Kimisini eşimden , kimisini netten..

benim dergilerim hep yemekle ilgilidir ya da ev dekorasyonuyla, kocişim de sevdiğimi biliyo almış gelmiş.

ay hiç öle düşünmedim kızlar sevdiğimi bildiği ve yemek yapmaya ilgili olduğum için getirdi tabiiki de ufacık bi süprizz sana dedii, ama ben cok mutlu oldumm

canım yaa sağolasın da çok büyütülcek bir şey değil gibi..:26:
tamam can yakıcı ilaç da alıyorum ama biz neler gördük de tuttuk..
ya da kaç yaşında dedeler,nineler var nelere rağmen tutuyorlar..utanıyor insan yani ben en azından..:26:

ben alınmazdım

çünkü zaten yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim hemen hemen

Kimisini eşimden , kimisini netten..

walla beni annem mutfaktan zorla çıkartırdı lisede falannasıl bir hevesse hala devam etmekte dışarı alışverişede çıksam hep mutfak eşyası alırım..çocukluğuma inmek lazım sanırım

yok yeterli oluyo bence 1 paket çik.sosu falanda eklennce üzerine bende kafiii

walla beni annem mutfaktan zorla çıkartırdı lisede falannasıl bir hevesse hala devam etmekte dışarı alışverişede çıksam hep mutfak eşyası alırım..çocukluğuma inmek lazım sanırım

Ben küçüklükten beri oğlan çocuğu gibiydim

Sonra okul, sonra iş bahanesi vardı..

Annem de tabi sen küçüksün filan der bana birşey yaptırmazdı ( Çocuğum olursa ben yaptıracağım şayet, öğrensin yeter ki sürekli yapması şart değil )

3 tane de ablam var, bana bi iş kalmazdı..

O yüzden pek hamarat olduğum söylenmezdi ama şu 1 yılda çok mesafe kat ettim, arkadaşlarım ziyarete gelince şaşırıyor.. İş başa düşünce paşa paşa yapılıyormuş

canım senn bilirssin tabi ama dinimizde herşeye yer var biliyorsun yaşlı ilaç tutanlara farz orucunda bile yenebilir emri var bu canda allahtan emanet illa oruç tutacağım diye kendini hasta edenlere anlam veremiyoru ben pekamma nihayetinde karar senn canım..
ay hiç öle düşünmedim kızlar Sevdiğimi bildiği ve yemek yapmaya ilgili olduğum için getirdi tabiiki de Ufacık bi süprizz sana dedii, ama ben cok mutlu oldumm

ayy kuzu sen bana bakma ben nedense bişe olunca en olumsuzunu düşünüyorum kocamada böyle haksızlık yaptığım olmuştur huyum kurusun inşllh....

Biz akşama tatar yapacağız

Öğle yemeğinde öyle kararlaştırdık

tatar dediğin tatar böreği mi hamarat?

canım ben bi konuşayım eşimle, o da bi araştırsın.. yıl sonuna artarsa çok üzülürüm.. aralığa kadar duralım yada yıl sonuna kadar.. inşallah düşmez de... biz bi konuşalım çok sağol canım

benim dergilerim hep yemekle ilgilidir ya da ev dekorasyonuyla, kocişim de sevdiğimi biliyo almış gelmiş.
ay hiç öle düşünmedim kızlar sevdiğimi bildiği ve yemek yapmaya ilgili olduğum için getirdi tabiiki de ufacık bi süprizz sana dedii, ama ben cok mutlu oldumm

yok canım yaa,ben işin şakasındayım. elbette ki eşin senin merakını bildiğinden almıştır.. cünkü senin eşin okumayı seven marjinal insan.. çok hoş bence..

ben tek kızım cnm benmde çok evde kalıp yaptığım söylenemez evi sevmem dışarıda vakit geçirirrim annemde sen git ders çalış derdişimdi arada haftasonları yap diyo erkek çocuklar gibi kalkıp giyinip hmn çarşıya gdiyon der ama tembellik diz boyu yapmıyom oda evlenince nasıl olacaksın merak edyrum der bende başa düşünce yaparım diyorumbnm ne tanıdıklsrım var onlar ev sarmaşığı olduysa ben hayli hayliisende sonuca bak ne güzel biraz kocandan biraz netten yapıyormuşun..ayrıca tariflerinin takipçisiyim bilion demi

tatar dediğin tatar böreği mi hamarat?

Yok hani paylaşmıştım resmi var ama rejimde oan arkadaşlara söz verdim paylaşmıycim

Altta küp küp patates kızartması
Üstte haşlanmış makarna
Hafif sulandırılmış yoğurt
Ve kavrulmuş salça & yağ

Onun adı tatarmış, eşim öyle dedi kalpli yapmıştım hani salçasını ben..

Evet ya başa düşünce yapılıyomuş

Tabi önce bi acemilik çekiyo insan ( bu yüzden çocuğuma öğretirim ben diyorum.. )

İş hayatında neleri yapıyoruz, iki salça kavurup bi sebze mi ekleyemeyeceğiz yahu

YUPPİİ SAATTE HEMNCECİK 5'E GELMİŞ YAKLAŞMIŞ..ZAMAN EVE KAVUŞMA ZAMANI...ZAMAN AKŞAM YEMEĞİ YEYİP SICACIK EVDE UZANMA ZAMANI

hmm anladııımm şu güzel şeey
benim eşimin sevmeyeceğini düşündüğüm şey.. mantı sevmez, yoğurtlu kızartma sevmez.. cins bunu kesin hiç sevmez.. bigün ona et baana bundan yapiim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…