2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

iyi iyi maşallah ilkaycım. ben ise aşureyi cok severim yaa, denesem yapabilir miyim diye düşünüyorum günlerdir

canım daha iyi olcaksın inşallah..bu ara esnerken çenem ağrıyor,açarken zorlanıyorum..20 lik diş mi diye senden sonra içime dert oldu..:26:
yapcak bir şey yok ama giden paşa paşa geliyor senin gibi sağlık olsun diyelim, en kötüsü bu olsun..

ben de çok severim, hatta daha onunla ilgili alış veriş yapamadım..bir sürü şey almayı düşünüyordum..ben de çok severim bol malzemeyi..ama
şu var ki her yapılanı yiyemiyorum.. afiyet olsun, Allah kabul etsin..

sağolasın düşünceli kuzum, ne zaman istersen..

Günaydın kızlar :79:

Ne güzel
Düşünceli yenge zor bulunur bu devirde
Benim yengem misafir sevmez, o yüzden gitmeyiz.. Ama abiminde bize gelmesini istemez

elinize sağlık güzel olmuş afiyetle yiyin

Teşekkür ederim

Harika görünüyor canım ya eline sağlık....

Çok sağol

Tamam beklerim çekirge
Şaka bir yana sevmesem ne o saatte kurabiye yaparım ne de yollarım, hafta sonu denerim olur biter

oh oh çok güzel görünüyor.. hsonu annemlerden kalan hamurişi bombaları bitse evde, böyle şeyler yapiiiciiim bakalımm
Dene dene tavsiye ederim , daha tadına bakmadım ama

Son düzenleme:

canım çok sevindm, ilaçların etkisini görüyorsun demek..
insallah dikişlerin de alınınca çok rahat edersin.
Allah acil şifalar versin
bence herkese göre annesinin aşuresi en güzelidir.. ben yerim ama hiç kimseninkinde annemin aşuresinin tadını bulamam..

ooo maşallah canım benim cabuk toparladın ama sürekli söyleme nazara gelme sakın ben de düğünden sonra yaptırıcam çok rahatsız ediyor korkuyordum ama sen den sonra cesaret geldi diyebilirim...

Ben aşure hiç yemem sadece bir arkadaşımın zoru ile 1 çay kaşığı almıştım ağzıma onu bile zor yuttum :)))

canım sanırım bu duygular karşılıklı

ben henüz görümceyim ama kısmet olursa benim de bir görümcem olucak..
sanırım ön yargılı bakmamak gerekiyor...burada okuduğum şeyler beni de etkiliyor ama tek taraflı değil hiç bir şeyy..

iyi iyi maşallah ilkaycım. ben ise aşureyi cok severim yaa, denesem yapabilir miyim diye düşünüyorum günlerdir

yaparsın eğer kendine güvenirsen tatlım ben annemi izlerken bu kıvamı ben tek başıma tutturamam diye düşündüm

çenende bir ağrı hissediyorsan, 20lik olabilir canım :26: benim öyleydi çünkü .. son zamanlarda yemek yerkende çenem ve 20 lik dişim ağrıyordu sonuç bu neyse ki iyiyim etrafımda duyduklarım kadar kötü değilim

walla canım benim de aklımda ama önce bi anneminkini yiyeyim, yerken ee nası yaptın diye bi tarif alayım diyorum..
yapabiliriz inşallah alimAllahh..
arkadaşım beniimmm,arkadaşim mı oldun sen

Allah kötülerle karşılaştırmasın Eylülcüm ( Ablamlar ev aldı diye ağlayan, beni istemeye gelirken güllerim onunkinden güzelmiş diye herkesin içinde kıskançlığını dile getiren birinden bahsediyorum )
Normalde evet hiç birşey tek taraflı değil
Ancak eşi sözünden çıkmıyor diye de fırsattan istifade kukla gibi oynatanlar da yok değil
Sorun abimde de var tabi..

Ancak ben ısrar etmedikçe benim eşimde kendi ailesini bile ziyarete gitmeyi düşünmez mesela.. İyi niyet önemli..

tesadüfe bak ki (!) aynı tarafta çekilmesi gereken bir dişim de var..
iyi olur canım neden olmasın...sen, benim gördüğüm en pozitif insanlardan birisin..
bunun da çok büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum..

ahh ahhh bilmez miyim Kadercim yaa..:26: her ailede oluyor muhakkak bu gibi durumlar..
ama bir taraf daha olgun oluyor işte, alttan alıyorsun bir şekilde mesafe koyuyorsun...
bazı insanlar daha ham oluyor mesela..zamanla düzelir inşallah, can çıkar huy çıkmaz sözüne inat..

eş kesinlikle önemli bu doğrultuda..o aradaki çizgiyi çekmekle fena halde yükümlü oluyor..bir de
orta yolu bulamayan bir kadın varsa ve anlattığın ölçüdeyse işte olan oluyor maalesef ki..

Kadercim ben de dün akşam bunu yapmaya üşendim aldım pötibör bisküvi geçiriverdim onları robottan içine tereyağ kakao süt ekledim çikolatalı toplar yaptım hindistan cevizine de buladım al sana tatlı..birde kedidili aldım ona da bir tiramisu kreması hazırladım döktüm üstüne kakaoyu bitti gitti :))

İlkaycığım çok ama çok geçmiş olsun canım umarım etkilerini en hafif şekilde atlatırsın..acil şifalar diliyorum

Eline sağlık

Ama bu da zaten çok zor değil ki

kader galiba sana boş mesaj gönderdim :44: takıldı site o yüzden .. 10 dakika sonra 2 gün önceki mesajını cevaplayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…