günaydın kızlar
şuan için beklediğimden daha iyiyim, hatta şüpheleniyorum bazen neden iyiyim diye :44: acaba daha sonra mı kötüleşecek ağrım sızım :26: sabah akşam ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum belki de ondan .. ağzımdaki dikiş iplerini hissediyorumtek sıkıntım pek birşey yiyememek ..
bende dün annemlerdeyken annem aşure yaptı, komşular geldi .. aşureyi çok sevmem ama anneminkini yerim sadece .. çünkü ben içinde fazla meyve sevmem, incir kayısı falan varsa yiyemem .. annemde meyve olarak sadece üzüm koyar ..
eylülcüm her iki mesajına birazdan cevap vereceğim, kendime gelince
günaydın kızlar
şuan için beklediğimden daha iyiyim, hatta şüpheleniyorum bazen neden iyiyim diye :44: acaba daha sonra mı kötüleşecek ağrım sızım :26: sabah akşam ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum belki de ondan .. ağzımdaki dikiş iplerini hissediyorumtek sıkıntım pek birşey yiyememek ..
bende dün annemlerdeyken annem aşure yaptı, komşular geldi .. aşureyi çok sevmem ama anneminkini yerim sadece .. çünkü ben içinde fazla meyve sevmem, incir kayısı falan varsa yiyemem .. annemde meyve olarak sadece üzüm koyar ..
Kadercim eline sağlık ve afiyet olsun size..yine çok güzel görünüyorlar..maşallahh
biz de kardeşimin evine gittiğimizde sağolsun eşi de sen gibi döktürüyor..
oda " ablacım, sen seversin eve götür." der hemen
elinize sağlık güzel olmuş afiyetle yiyin
Harika görünüyor canım ya eline sağlık....
ya sen varya ne uyanıksınhem bunu yaparak görümceyi mest ettin.Eeee siz sevmiyorsunuz evde kalacağına kvalideye gönder hem malzemeler ziyan olmasın hem kv mest olsun..Hacı senn taktikler güzel tek taşla bilmem kaç kuş sevdim bunu evlennce hem yemek tarifi hem taktik alırım senden bu arada ellerinekollarına sağlık o saatte kalkıp düüşünüp yapmışın senn gibi gelini sevmeyip napsınlar
Dene dene tavsiye ederim , daha tadına bakmadım amaoh oh çok güzel görünüyor.. hsonu annemlerden kalan hamurişi bombaları bitse evde, böyle şeyler yapiiiciiim bakalımm
günaydın kızlar
sağol şekerr! işte haftasonu olmasını bekliyoruzdaha da mutlu olaciiizz o zaman
günaydın kızlar
Günaydın kızlar :79:
Ne güzel
Düşünceli yenge zor bulunur bu devirde
Benim yengem misafir sevmez, o yüzden gitmeyiz.. Ama abiminde bize gelmesini istemez
Teşekkür ederim
Çok sağol
Tamam beklerim çekirge
Şaka bir yana sevmesem ne o saatte kurabiye yaparım ne de yollarım, hafta sonu denerim olur biter
Dene dene tavsiye ederim , daha tadına bakmadım ama
iyi iyi maşallah ilkaycım. ben ise aşureyi cok severim yaa, denesem yapabilir miyim diye düşünüyorum günlerdir
canım daha iyi olcaksın inşallah..bu ara esnerken çenem ağrıyor,açarken zorlanıyorum..20 lik diş mi diye senden sonra içime dert oldu..:26:
yapcak bir şey yok ama giden paşa paşa geliyor senin gibisağlık olsun diyelim, en kötüsü bu olsun..
ben de çok severim, hatta daha onunla ilgili alış veriş yapamadım..bir sürü şey almayı düşünüyordum..ben de çok severim bol malzemeyi..ama
şu var ki her yapılanı yiyemiyorum..afiyet olsun, Allah kabul etsin..
sağolasın düşünceli kuzum, ne zaman istersen..
iyi iyi maşallah ilkaycım. ben ise aşureyi cok severim yaa, denesem yapabilir miyim diye düşünüyorum günlerdir
canım sanırım bu duygular karşılıklı
ben henüz görümceyim ama kısmet olursa benim de bir görümcem olucak..
sanırım ön yargılı bakmamak gerekiyor...burada okuduğum şeyler beni de etkiliyor ama tek taraflı değil hiç bir şeyy..
yaparsın eğer kendine güvenirsen tatlımben annemi izlerken bu kıvamı ben tek başıma tutturamam diye düşündüm
çenende bir ağrı hissediyorsan, 20lik olabilir canım :26: benim öyleydi çünkü .. son zamanlarda yemek yerkende çenem ve 20 lik dişim ağrıyordu sonuç buneyse ki iyiyim etrafımda duyduklarım kadar kötü değilim
Allah kötülerle karşılaştırmasın Eylülcüm ( Ablamlar ev aldı diye ağlayan, beni istemeye gelirken güllerim onunkinden güzelmiş diye herkesin içinde kıskançlığını dile getiren birinden bahsediyorum )
Normalde evet hiç birşey tek taraflı değil
Ancak eşi sözünden çıkmıyor diye de fırsattan istifade kukla gibi oynatanlar da yok değil
Sorun abimde de var tabi..
Ancak ben ısrar etmedikçe benim eşimde kendi ailesini bile ziyarete gitmeyi düşünmez mesela.. İyi niyet önemli..
Günaydınn günaydınn günaydınn hatuncanlarr
walla canım benim de aklımda ama önce bi anneminkini yiyeyim, yerken ee nası yaptın diye bi tarif alayım diyorum..
yapabiliriz inşallah alimAllahh..
arkadaşım beniimmm,arkadaşim mı oldun sen
Selam kızlar
Islak kurabiyeden yaptım
Biz pek tatlı sevmiyoruz diye misafir gelmesini bekliyordum
O talihli görümcemmişyarın birşey almak için bize uğrayacak biz üçümüz bitiremeyiz kayınvalidemlere de yollarım görümcemle diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 558507
günaydın kızlar
Kadercim ben de dün akşam bunu yapmaya üşendim aldım pötibör bisküvi geçiriverdim onları robottan içine tereyağ kakao süt ekledim çikolatalı toplar yaptım hindistan cevizine de buladım al sana tatlı..birde kedidili aldım ona da bir tiramisu kreması hazırladım döktüm üstüne kakaoyu bitti gitti :))
Eline sağlık
Ama bu da zaten çok zor değil ki
kader galiba sana boş mesaj gönderdim :44: takıldı site o yüzden .. 10 dakika sonra 2 gün önceki mesajını cevaplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?