2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet şekerim doğru düşündün, ben de öyle düşünüyorum. düdüklüde kaynatsak acaba bişi olur mu bakliyatları? portakal ağacında dinlendire dinlendire yapmışlar hep. 8 saat falan diyo

Annem hep geceden ıslatarak yapardı ben de tam araştırmadım canım bir soruşturmak gerek

kızlar ben aşure yapıcam cok kararlıyım şu anda :18::18::18::18::18:

bi sakin ol tatlım yaa, sen önce şu köfte iskendrei yap.. biraz da çok iş yapma..

Yarın izin günüm ben de yapmayı planlıyorum eve bereket getirir..

walla tebrikler hanımlar

evet şekerim doğru düşündün, ben de öyle düşünüyorum. düdüklüde kaynatsak acaba bişi olur mu bakliyatları? portakal ağacında dinlendire dinlendire yapmışlar hep. 8 saat falan diyo

canım ben tam bilmiyorum ama annem ıslatıyo önceden, ve düdüklüde yapıyo sanki ama emin olamadım şimdi ben:26:

nar değil mi yaa ben de eşime dedim geçen, aşure üzerine nar mı olur dedi süper olur dedim, annem koysa da görse bari.. bayılır annemin yemeklerine zaten

canım alışverişi aşure gününde yani Muharrem'in 10unda yani ki cumartesi günü yaparsan 1 yıl boyunca evinden bereket eksik olmazmış inşallah... aklında bulunsun bence acele etme.. yarın annene gidecekmişsin, annenden de tarif al, ona göre yaparsın.. acelesi yok ki, aşure 10undan sonra zaten hem de alışverişi ctsiye getir bence..

kızlar ben ufaktan kaçıyorum şimdilik..

halletmem gereken işlerim var,malum kdv yaklaştı..

öpüyorum sizleri, hoş sohbetler sizeee..görüşmek üzereee

Bende öyleyim

Ne 8 saati , bazen bir şeyin soğumasını bile bekleyemiyorum

aynen bende sıcak sıcak severim aşureyi bekleyemiyorum bazen birşey olunca yemek isterim sabırsızım çok nadir beklerim boğazıma fazla düşkün değilim eskisi kadar

Son düzenleme:
AAA Ben bunu bilmiyordum cumadan ıslatır ctesi kaynatırım öyleyse ben dee teşekkürler

merhaba arkadaşlar :) keyifler iyi sanırım. aşure muhabbeti yapılıyor anladığım kadarıyla. afiyet şeker olsun herkese :) benim eşten talep gelmezse yapmayı -daha doğrusu denemeyi :)- planlamıyorum. pek sevmiyorum çünkü.

canım üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş kızartma istedi dün gece de etli pide istemişti. iştahım açıldı evlenince yahu

kader nolmuş hamile kadının eşi ne demiş ben anlamadım şaka mı yaptık demiş :26: çok uzun sayfalar çok, okuyasım gelmedi

ben kahvaltı yapamamıştım kek aldım geldim, süt eşiliğinde kek yiyorum da ayşenur tatlım o yüzden faal olamadım

süt eşliğinde kek, mis gibi mis canım çekti :26:

Evet, arkadaşlarını ve arkadaşlarının eşlerini alıp öyle gelmiş akşam.. Demişler biz şaka yaptık.. Eşin sana ne kadar güveniyor diye..

Hiç inandırıcı gelmedi bana..

Konu sahibi inanmak istemiş, hemde hamile..

ay ben okudum onu, evet eşi şaka yapmış, hatta eşinin arkadaşları ve eşleri de gelip ikna etmişler kadını şaka olduguna dair. bütün mesajları arkadaslarının telefonundan da okumuş kadın. adamın iddiası benim karım bana sormadan beni yargılamaz imiş. sanırım adam kaybetmiş kadıncagıza yazık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…