2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

teşekkür ederim canım, pozitif olmayı her zaman başaramam ama sende öyle bir izlenim bırakmışım demek ki zaman zaman yakalayabilmişim

teşekkür ederim canım, pozitif olmayı her zaman başaramam ama sende öyle bir izlenim bırakmışım demek ki zaman zaman yakalayabilmişim

her daim zor canımm..bunu en iyi ben bilirim..çeşitli süreçlerden geçip daha iyi
hayata bakan biri olarak.. genel mana da bazı insanların etrafa yaydıkları bir enerjileri vardır..
ondan belkide..:118:

Yok estağfurullah hele mutfak konusu en son iddialı olacağım alan

Öğrenciyken zaten pötübörlü filan çok yaptığımdan şimdi değişik olanları denemek istedim , kolaymış

azimlisin ve yapmayı seviyorsun...gerçek bir yemek tarifi bence bu..

azimlisin ve yapmayı seviyorsun...gerçek bir yemek tarifi bence bu..

Daha önce de bahsetmiştim evlendikten sonra girdiğim mutfağa ben resmen, öncesinde basit şeyler dışında birşey bilmezdim

Ama şimdi evime biri gelince iyi ağırlamak isterim

O yüzden rutin şeyler dışında da yeni şeyler deniyorum

Hep aynı şeyi ikram etmek istemiyorum Teşekkür ederim

her daim zor canımm..bunu en iyi ben bilirim..çeşitli süreçlerden geçip daha iyi
hayata bakan biri olarak.. genel mana da bazı insanların etrafa yaydıkları bir enerjileri vardır..
ondan belkide..:118:

enerjiye inanıyorum sanal ortamda bile enerji varmış bunu da bu topikte gördüm

olmaz mı canım...sanalda başlayıp çok güzel devam eden dostluklarım var benim..
belki kimine göre aykırı ama kadın/ erkek gerçekten çok özel insanlar..sizden iyi olmasın..

sonuçta ortak paydada buluşturan duygular..

içine süt koyuyor musunuz canım?
böyle değişik püfffleri olan varsa paylaşsın lütfennnn

yok canım ben hiç görmedim annemin süt koyduğunu..
h.sonu öğrenirim inşallah..
dediğim gibi herkeşşler yediği aşureleri fotoğraflasın

evet arkadiş olduk bizzz cok tatlısınız hanımefendi

siz de çok tatlısınız şekerparem

bence de var yaa... kesin :116::112:

kızlar ben aşure yapıcam cok kararlıyım şu anda :18::18::18::18::18:

eee yapılır canım neden yapılmasın istedikten sonra..biz bir gün öncesinden bakliyatları sobada pişiriyoruz..
ertesi gün kuru meyveler yıkanıp pişiriliyor..sonra hooop buluşuyorlar..sonra suyu, şekeri ve ilaveler giriyor devreye..
ortaya nefis bir ürün çıkıyor...aman narları unutmayın süslemek için..

Allah'ın izniyle paylaşıcam kızlar sizinle de yapınca. bu akşam malzemeleri alıyım da bari. kaynatıyım bakliyatları. ayy yarın akşam da anneme gidicem o zaman nasıl yapsam acaba keşke dün başlasaydımm yaaa anneme de götürürdüm neyse yaa. nasıl yapsam acaba bu akşam tamamlayamaz mıyım ki 1 günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…