Oooo maşallah canım, yediğin içtiğin senin olsun, neler gördün onları anlat bakalım...
Çok güzel geçmiştir eminim ki, İstanbul'un trafiğini nasıl buldun bakalım... Takdire şayan dimi...
Valla vakit nasıl geçti bende anlamadım bugün iyi oldu, öğlen olmuş bile...
yeterde artar bile bence .. akşam yemekten sonra pek pasta börek yenmiyorbu arada yine tuzlu sayın daha fazla
Ben genelde Pazar gününü boş bırakırım kendimize kalsın, biraz dinlenip biraz gezelim nasılsa Pazartesi iş var diye..
Eşimin bi akrabası var, bize gelmek istiyordu çağıralım dedik önümüzdeki Cumartesi.. Birçok uğraşı olduğundan Pazar hariç hergün doluymuş.. O yüzden Pazar günü çağırdık, hem kayınvalidemlerin akrabası diye hemde daha çok muhabbet olur diye kayınvalidem ve görümcemi de çağırmayı düşünüyorum kızlar..
3 kişi onlar olacak 2 de biz.. 5 kişilik bi menü düşünüyorum.. Akşam geleceklermiş ( görümcem vardiyalı çalıştığı için ).. O yüzden çayın yanına birşeyler düşünüyorum..
- Patates salatası
- Sodalı börek
- Islak kurabiye
- Susamlı çubuk
Yeterli mi sizce ?
kaderrrrrbi piyona pasta tarifim var..
tatlı sevmezsin gerçi sen ama
Bende eşimde tuzlu seviyoruz tatlı ile aramız yok.. Yani misafirden sonra kalanları bitirmek 2 kişi için zaten güçken birde pek sevmediğimiz birşeyse mesela tatlı hiç bitmiyor dökülüyor bu yüzden tatlı çok tercih etmiyorum.. 1 çeşit olsun mümkünse misafir varken bitsin modundayım..
bu yönden bakınca haklısın ama bence bir tatlın daha olsa daha iyi olur .. gecenin sonunda kv'yle gönderirsin "babam gelmedi o da yesin" dersin
Zaten kurabiyeyi bile öyle yapmayı düşünüyorum5 kişi tamamını bitiremeyiz diye..
Aslında pasta olmayınca içime sinmiyo, o yüzden dedim yeterli mi ? diye..
Bu akrabaları ilk kez gelecek ev görme amaçlı..
Ben genelde Pazar gününü boş bırakırım kendimize kalsın, biraz dinlenip biraz gezelim nasılsa Pazartesi iş var diye..
Eşimin bi akrabası var, bize gelmek istiyordu çağıralım dedik önümüzdeki Cumartesi.. Birçok uğraşı olduğundan Pazar hariç hergün doluymuş.. O yüzden Pazar günü çağırdık, hem kayınvalidemlerin akrabası diye hemde daha çok muhabbet olur diye kayınvalidem ve görümcemi de çağırmayı düşünüyorum kızlar..
3 kişi onlar olacak 2 de biz.. 5 kişilik bi menü düşünüyorum.. Akşam geleceklermiş ( görümcem vardiyalı çalıştığı için ).. O yüzden çayın yanına birşeyler düşünüyorum..
- Patates salatası
- Sodalı börek
- Islak kurabiye
- Susamlı çubuk
Yeterli mi sizce ?
fincan kek yapabilirsin, 6 kişilik yaparsın 3-4 tanesi o akşam yenir zaten
Olabilir.. Aslında çakma yaş pasta mı yapsamo da pratik.. Bi de kalın kestim mi bitmesini sağlarım
olabiliraslında koalanın dediği gibi ıslak kurabiye biraz kek tadında :44: etimek tatlısı da yapabilirsin hem hafif olur
yeterde artar bile bence .. akşam yemekten sonra pek pasta börek yenmiyorbu arada yine tuzlu sayın daha fazla
fincan kek yapabilirsin, 6 kişilik yaparsın 3-4 tanesi o akşam yenir zaten
sanırım bende bi tuhaflık var
ben akşam çaya bi yere gideceksem yemek yemeden giderim ki hem yemek hem pasta börek olmasın..
bence senin yapacağından da emindirler, benim gibi düşünüp yemeden gelen olursa diye düşünmüştüm
[/COLOR]
1 bardak un olduğuna göre oldukça yumuşak bir hamur oluyor herhalde..
Eylül peki bunu akşamdan yapıp dolaba atsam daha mı iyi olur ? Üstü sadece kakao mu ben onu başka bişey sandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?