- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
sanırım bende bi tuhaflık var
ben akşam çaya bi yere gideceksem yemek yemeden giderim ki hem yemek hem pasta börek olmasın..
bence senin yapacağından da emindirler, benim gibi düşünüp yemeden gelen olursa diye düşünmüştüm
ya ben yaptım cuma akşamı ondan, ama pek iyi olmadı yaa.. ıslak ıslak oldu neden ki acaba,üzerine havlu peçete de kapattım hani havlu kağıt suyu emsin diye..
ama şey ben sanırım altını kapattıktan sonra çok beklettim :26: 15 dk diyodu, benim de osırada işim vardı, unutmuşum bi 25 dk kadar kaldı öyle altı kapalı,ağzı kapalı.. o yüzden mi acaba.. pek beğenmedim ben
sanırım bende bi tuhaflık var
ben akşam çaya bi yere gideceksem yemek yemeden giderim ki hem yemek hem pasta börek olmasın..
bence senin yapacağından da emindirler, benim gibi düşünüp yemeden gelen olursa diye düşünmüştüm
ya ben yaptım cuma akşamı ondan, ama pek iyi olmadı yaa.. ıslak ıslak oldu neden ki acaba,üzerine havlu peçete de kapattım hani havlu kağıt suyu emsin diye..
ama şey ben sanırım altını kapattıktan sonra çok beklettim :26: 15 dk diyodu, benim de osırada işim vardı, unutmuşum bi 25 dk kadar kaldı öyle altı kapalı,ağzı kapalı.. o yüzden mi acaba.. pek beğenmedim ben
olabilir canım bende daha yapmadım ama bi denemek istiyorum .. bence 15 dakika yerine 25 dakika beklettiğinden kaynaklanıyordur yada suyu biraz fazla mı koydun ki
Tamam bu boy borcamım var benim.. Onda yaparım.. Hımm bisküvi iyi fikir, üzerine de damla çikolata düşünüyorum ben.. Evde vardıbir gece önce bekletilmişi evet daha güzel oluyor..ben halamlar geldiği zaman öyle yapmıştım..evet canım, kakao üstündeki..
ben denemedim ama aklıma bir şey geldi..etinin müthiş kakao kokan bisküvisi var..onu rondodan geçirip kakao gibi serpmeyi düşünüyorum
bir daha ki sefere böyle..kıvamı normal kek hamuru gibi bu arada..üstü sana kalmış, ister yemyeşil yap ister hidistan cevizi,ya da sadece ceviz.. yalnız geniş borcam ya da fırın kapları var ya onu tercih et mutlaka
Eki Görüntüle 561033
kader ıslak kurabiye kesin olsun onları bu tattan mahrum etme
Tamam bu boy borcamım var benim.. Onda yaparım.. Hımm bisküvi iyi fikir, üzerine de damla çikolata düşünüyorum ben.. Evde vardı
Kesinliklebu seferkinde değilse de birgün yapıcam 'hamarat gelin' olmak istiyorum
afiyet olsun şimdiden canım..muhallebinin tadı müthiş.
ayrıcaa bir de 7 dk da pişen rulo kekim vardı, onlada denebilir bu muhallebi..
Bu antibiyotik beni MAL gibi yapıyo yaa konulara doğru düzgün vakıf olamıyorum
kızlar kızlık soyadlarınız duruyor mu durmuyor mu, ben kararsızım bu konuda :44: dursun istiyorum çok uzun, durmasın istiyorum bu sefer de bir markayı yok etmek gibi! kendini bildin bileli bu isim ve soyadla hemhâlsin, onu terk etmek zor geliyor :26:
böyle şeyleri düşünerek kendimi takıntılı sıfatı yapıştırmıştım demekki tek değilim benimde ayrılması zor geliyor kütük değiştir ev değiştir yer değiştir soyadı değiştir bu nedir arkadaş :)
di mi? sevdiğimiz adamla evleneceğiz diye kendimiz olmaktan çıkıyoruz :44: ben soyadımı değiştirdim bu arada, çok düşündüm. yine de zor oldu, çok dalga geçti erkek tarafındaki gençler benimle
Ben bırakmak istemedim, dilekçe verdim iki soyadımı da kullanıyorum
ben değiştirdim .. 2 isim, 2 soyisim bunlardan hoşlanmıyorum uzun geliyor bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum kendim için, kullanım açısından yani .. hem eşimin soyadı ismimle oldukça kafiyeli .. artık soyadımın sonu da "ay" la bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?