2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kader ıslak kurabiye kesin olsun onları bu tattan mahrum etme

olabilir canım bende daha yapmadım ama bi denemek istiyorum .. bence 15 dakika yerine 25 dakika beklettiğinden kaynaklanıyordur yada suyu biraz fazla mı koydun ki

koalacım tenceren çok derin değil miydi?

olabilir canım bende daha yapmadım ama bi denemek istiyorum .. bence 15 dakika yerine 25 dakika beklettiğinden kaynaklanıyordur yada suyu biraz fazla mı koydun ki

bilemedim ki canım ben onu
bi dahakine mikrodalga keki denicem, o da olmazsa artık fırın keklerine devam
Başakcım derindi aslında yani kocaman bir tencereydi.. artık "ben neerrdeee yanlışşş yappptığğğmmm" bilmiyorum

Tamam bu boy borcamım var benim.. Onda yaparım.. Hımm bisküvi iyi fikir, üzerine de damla çikolata düşünüyorum ben.. Evde vardı

kader ıslak kurabiye kesin olsun onları bu tattan mahrum etme

Kesinlikle bu seferkinde değilse de birgün yapıcam 'hamarat gelin' olmak istiyorum

Son düzenleme:

afiyet olsun şimdiden canım.. muhallebinin tadı müthiş.

ayrıcaa bir de 7 dk da pişen rulo kekim vardı, onlada denebilir bu muhallebi..

afiyet olsun şimdiden canım.. muhallebinin tadı müthiş.

ayrıcaa bir de 7 dk da pişen rulo kekim vardı, onlada denebilir bu muhallebi..

Sütlü tatlıları seviyorum zaten

Bunda da muhallebi var en azından , bana uyar

Çok teşekkür ederim Eylül

Yapınca resmini çekeceğim inşallah

Son düzenleme:
kızlar ben de bir tavsiyede bulunayım souvvenir'den sonra. öğle arası buhar makinemle fırını temizledim. çok kolay oluyor. tavsiye ederim
alez de elzem bence, yastık alezim olmasa da :)

Bu antibiyotik beni MAL gibi yapıyo yaa konulara doğru düzgün vakıf olamıyorum

böyle şeyleri düşünerek kendimi takıntılı sıfatı yapıştırmıştım demekki tek değilim benimde ayrılması zor geliyor kütük değiştir ev değiştir yer değiştir soyadı değiştir bu nedir arkadaş :)

di mi? sevdiğimiz adamla evleneceğiz diye kendimiz olmaktan çıkıyoruz :44: ben soyadımı değiştirdim bu arada, çok düşündüm. yine de zor oldu, çok dalga geçti erkek tarafındaki gençler benimle

di mi? sevdiğimiz adamla evleneceğiz diye kendimiz olmaktan çıkıyoruz :44: ben soyadımı değiştirdim bu arada, çok düşündüm. yine de zor oldu, çok dalga geçti erkek tarafındaki gençler benimle

Ben bırakmak istemedim, dilekçe verdim iki soyadımı da kullanıyorum

ben değiştirdim .. 2 isim, 2 soyisim bunlardan hoşlanmıyorum uzun geliyor bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum kendim için, kullanım açısından yani .. hem eşimin soyadı ismimle oldukça kafiyeli .. artık soyadımın sonu da "ay" la bitiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bırakmak istemedim, dilekçe verdim iki soyadımı da kullanıyorum

iyi yapmışsın, ben yapamadım, iki soyad da uzun. nikah memuruna sordum, kamuda çalışıyorsanız tavsiye etmem iki soyad kullanmanızı dedi. ben de mantıklı karar almaya karar verip kullanmadım soyadımı

"ay"gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…