Söyledim canım, hem bunu hem perde konusunu konuştuk.neeehastamıdır nedir ya eşine söyle teftişe mi geliyor neye geliyor
Ama ben bugün agresifim kızlar, dokunsalar ağlayacak durumdayım...
Çok mu takıyorum kafama napıyorum anlamadım gitti...
boşver bi bahaneyle temizliğini bitirmişsin, dediğin gibi de 100 liran cebinde kalmışcamları da sorun etme sen silersin 2 gün sonra yağmur yağar bende karnıbahar yaptım, sulu yemek şeklinde yaptım bakalım akşam yiyeceğiz nasıl oldu acaba, görüntüsünü beğendik ikimizde
benim moralim çok kötü kızlar dedem hasta ameliyat oldu çıktı gene sürekli hastanelerdeyiz bugün doktora geldi eve kendini zor attı zangır zangır titriyor şimdi biraz daha iyi gibi kanı çok düşük canım sıkıldı ona doktorlar iyi olmadığını söylüyorlar inşallah tez zamanda düzelir
paylasirim canim. eve gidiyim de. bu arada hasta arkadaslara gecmis olsunn! kaynana derdi olanlara da Allah sabir versinnn
Canım, o da şimdi şimdi anlıyor ancak hatalarını, biz çok sorunlar yaşayarak evlendik.keşke eşinle sana bıraksalardı tül seçme olayını. niye onların götürdüğü yere gidilip illa ordan almaya mecbur bırakılıyor ki? sen ne cevap verdin öyle söyleyince? tül seçiminde eşin senin seçimlerini ve mutluluğunu ön plana almalıydı bence. souvvenir beğenmediysen burdan almak zorunda değiliz, diyebilmeliydi. yşne de olmuş bitmiş. kaynana o lafı söylerken, eşin en azından cevap verseydi.
neden böylesin canım, kv'yi mi taktın kafana?
bırak gitsin ne hali varsa görsün yaa, senin ruh sağlığından önemli mi..
karnıbahar güzeldir bence, sebzedir sonuçta.. neden güzel olmasın ki
uzun süredir et yemiyorduk, eşim isyan edecek.. bugün de h.sonu gittiğimiz ziyaretteki ablanın verdiği lahana sarması, kuru biber ve patlıcan dolması var.. yiyo mu acaba benim cins
geçmiş olsn canım, Allah acil şifalar versin inşallah..
Sağolasın canım benim, benimde hemen hemen her zamanki gibi geçti diyebilirim...
Çok geçmiş olsun canım, hayırdır? Grip mi oldun yoksa?
Ay canım benim çok sevindim senin adına, maşallah...
Ellerine sağlık, bende önümüzdeki haftasonu aşüre yapmayı planlıyorum kısmetse.
Benim haftasonu hem iyi hem kötü geçti.
Cumartesi günü deli gibi evi temizledim, temizlikçi kadın gelmedi...
Gelmeyeceğini de bildirmediği için bütün işler bana kaldı.. Fakat camlarım yine kir pas içinde..
Pazar günü de sevgili kayınvalidemler bendeydi sağolsunlar gece 11'lere kadar kaldılar.
Yorgunum ve bugün hiiiççç uyanmak istemedim...
Perdelerimi değiştiricem bu arada..
Eylülcüm bi de arkadaşım vardı ya, hani konu açmıştım onun hakkında.
Cumartesi akşamı onlara gittik, valla bende eşimde çok şaşırdık davranışlarına.
Hem samimi hem candandı ve eşi çok iyi bir insadı... Hayırlısı bakalım...
Birşeyler düzelecek sanırım... :44:
neden böylesin canım, kv'yi mi taktın kafana?
bırak gitsin ne hali varsa görsün yaa, senin ruh sağlığından önemli mi..
karnıbahar güzeldir bence, sebzedir sonuçta.. neden güzel olmasın ki
uzun süredir et yemiyorduk, eşim isyan edecek.. bugün de h.sonu gittiğimiz ziyaretteki ablanın verdiği lahana sarması, kuru biber ve patlıcan dolması var.. yiyo mu acaba benim cins
geçmiş olsn canım, Allah acil şifalar versin inşallah..
kizlarr napiosunuz bakimm? ben yine ise gitmedim hehehe. bu sefer yuksek lisans islwrim icin okula gidicem. bu arada koalaa ceyrek 162 lira olmus demin bi tane bozdurduk hemen soyliyi. dedim hihihih
Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...
Eki Görüntüle 560970
Ya herşeyi geçtim, tüllerimi alırlarken bana 3-4 seçenek sunmuştu "herşey gitmez koltuklarına" diye.
Hemde dedi ki dün "bak işte filancalar (eşimin kuzeni) ne güzel tüllerini yaptırmışlar, zeytinburnundan yaptırmışlar, bizde keşke başka yerlere bakaydık" vallahi parçalayacaktım kadını. Sanki ben dedim beni alın Persan'a götürün, kıytırık tüllere dünya para bayılın ve hiç biri de mobilyama uymasın... Çok sinirlendim, çok üzüldüm, kahroldum resmen...
Dalga geçer gibi laf söyledi...
souvvenir sen değil eşin yapsın annesine aynısını. veya "souvvenir'den çok razıyım, evimiz her zaman temiz, yemekleri şöyle güzel" vs desin. ya da otursun konuşsun annesiyle, sen konuşursan bundan sonra hiç düzelmez o kadın. tabi üslup çok önemli. yoksa böyle gitmez. ne hakkı var senin kalbini kırmaya.
Söyledim canım, hem bunu hem perde konusunu konuştuk.
Perdelerimi de değiştiricez en kısa zamanda kısmetse.
İlk işim o olacak.
Eşimde dedi sende anneme gidince aynısını yap "anne ne bu böyle leş gibi insan bir temizler" de dedi.
Dedim ben yapamam öyle şey, insanları rencide edemem yapımda yok, hem bana ne evin halinden.. Kendi yaşıyor bana mı kaldı.
Ama sen öyle söyle ki anlasın diyor. Kayırmıyor annesini ama, yine de benim asabım bozuluyor.
Ve dün akşam kayınpederim bizim evde banyo yaptı, çünkü evleri soğukmuş
souvvenir sen değil eşin yapsın annesine aynısını. veya "souvvenir'den çok razıyım, evimiz her zaman temiz, yemekleri şöyle güzel" vs desin. ya da otursun konuşsun annesiyle, sen konuşursan bundan sonra hiç düzelmez o kadın. tabi üslup çok önemli. yoksa böyle gitmez. ne hakkı var senin kalbini kırmaya.
Canım evet KV yüzünden yine... Malesef ki...
Bu arada bende çok severim karnıbahar'ı... Kuru biber ve patlıcan dolması mıÇok severim ya... Şanslısın....
Bence eşin yemese bile sana kalır fena mıay çok fenayım ben bugün ya... şimdiden afiyet olsun canım...
cins ya walla, sen de lafı yapıştırsaydın, başka yere mi götürdünüz sanki diye.. aspiratör kontrol etmeler fln.. ne kadar ayıp.. ama takmamaya çalış canım,eşin en azından sana "sen de git ona yap" diyosa, senin haklılığını biliyordur.. bu bile çok güzel bişey..
benimki de 2 kez geldi evime şimdiye kadar, 2 sefer de buzdolabımın boyutlarına baktı içini açıp
hadi ilkini anladım da, ikincisi nedendi onu çözemedim
niye sen olmadığın biri gibi davranasın ki? ayrıca kv'ye böyle davransan eşinin dediği gibi annesinin anlayacağını sanmıyorum .. adam gibi alacak annesini karşısına konuşacak kendisi .. karışmasın evinizin temizliği de artık ..
perdeleri değiştirmeniz iyi cevap olacak kv'ye zaten .. haa hayyy ben bile mutlu oldum yeni perdeleri gördüğünde ne yapacak acababir reklam var ya kadın kv'sine "anne senin hediye ettiğin halılar var ya uçan halıymış" diyor atıyor pencereden sen geliyorsun aklıma o reklamı görünce
niye sen olmadığın biri gibi davranasın ki? ayrıca kv'ye böyle davransan eşinin dediği gibi annesinin anlayacağını sanmıyorum .. adam gibi alacak annesini karşısına konuşacak kendisi .. karışmasın evinizin temizliği de artık ..
perdeleri değiştirmeniz iyi cevap olacak kv'ye zaten .. haa hayyy ben bile mutlu oldum yeni perdeleri gördüğünde ne yapacak acababir reklam var ya kadın kv'sine "anne senin hediye ettiğin halılar var ya uçan halıymış" diyor atıyor pencereden sen geliyorsun aklıma o reklamı görünce
ay çok güldüüümmm...
Bende aynı şekilde kayınvalideme dicem "senin hediye ettiğin perdeler uçuyor" diye...
Yok uzun zamandır kafama takmıştım, artık dün bardağı taşıran son damla oldu.
Ya insanlar 1000'tl civarında bütün evin perdelerini hem şık, hem güzel, hem de mobilyalarına uygun yaptırmışlar.
Biz 2000'tl nin üzerinde yaptırdık, hiç biri birşeye benzemedi malesef, çünkü sözde kayınvalidem çok zevkli ya, tövbe tövbe...
Aklıma gelen lafları yazsam buraya kesin banlanırım... O kadar sinirleniyorum yani...
Neyse, dediğin gibi, yeni perdeleri görünce ona cevap olur...
souvvenırcım yaşadıkların üzücü evet..ama o kadının değişmeyeceğini biliyorsun sen..belki esner ama tümüyle değişmesini bekleme..
her seferinde böyle kendini harap mı edeceksin sen.hem de sennn..benim tanıdığım en güçlü hatunlardan birisin sen..
herkesin evinde düzeni kendine..sen şimdi aman beni dağınık görmesinler diye kendini parçalıyorsun yaa yarın bir gün bebişlerin olunca
istersen bin kere topla yine dağınık kalacak bir yerlerin..bırak o yüzden şimdiden o kadar hırpalama kendini..hem çalışıyorsun hem eve geliyorsun..
kendine zaman ayır lütfen..son dönemde çok fazla yüklendin kendine..kimseyi memnun etmeye çalışma, edemezsin..anan baban da olsa edemiyorsun bu bir gerçek..
daha ne kadar oldu evleneli aspiratör kirlensin o kadar? zaten şu davranışı bile ele veriyor nasıl biri olduğunu..lütfen kendini sıkıp üzme..şu günleri
çok güzel geçirmeni istiyorum..sorumlulukların arttıkça zaten hayat seni yoruyor..o taşlar her zaman taşınmaz,daha ağır gelir..biraz sal kendini..rahatla canım benim..
Söyledim canım, hem bunu hem perde konusunu konuştuk.
Perdelerimi de değiştiricez en kısa zamanda kısmetse.
İlk işim o olacak.
Eşimde dedi sende anneme gidince aynısını yap "anne ne bu böyle leş gibi insan bir temizler" de dedi.
Dedim ben yapamam öyle şey, insanları rencide edemem yapımda yok, hem bana ne evin halinden.. Kendi yaşıyor bana mı kaldı.
Ama sen öyle söyle ki anlasın diyor. Kayırmıyor annesini ama, yine de benim asabım bozuluyor.
Ve dün akşam kayınpederim bizim evde banyo yaptı, çünkü evleri soğukmuş
kendi zevkine göre çok beğenerek aldıysa, sen perdeleri değiştirdikten sonra kendisine verirsin çok sevdiyse
Canım sen ne yapsan onlar değişmez ne yapıcan kabul etmek zorundayız..mesafe koyarsan belki bu denli yüz bulamazlar..şimdi biz de fazla tanımadan yorum yapıyoruz ne yapacağına en iyi sen karar verirsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?