2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

neee hastamıdır nedir ya eşine söyle teftişe mi geliyor neye geliyor
Söyledim canım, hem bunu hem perde konusunu konuştuk.
Perdelerimi de değiştiricez en kısa zamanda kısmetse.
İlk işim o olacak.

Eşimde dedi sende anneme gidince aynısını yap "anne ne bu böyle leş gibi insan bir temizler" de dedi.
Dedim ben yapamam öyle şey, insanları rencide edemem yapımda yok, hem bana ne evin halinden.. Kendi yaşıyor bana mı kaldı.
Ama sen öyle söyle ki anlasın diyor. Kayırmıyor annesini ama, yine de benim asabım bozuluyor.
Ve dün akşam kayınpederim bizim evde banyo yaptı, çünkü evleri soğukmuş

Ama ben bugün agresifim kızlar, dokunsalar ağlayacak durumdayım...
Çok mu takıyorum kafama napıyorum anlamadım gitti...

neden böylesin canım, kv'yi mi taktın kafana?
bırak gitsin ne hali varsa görsün yaa, senin ruh sağlığından önemli mi..

karnıbahar güzeldir bence, sebzedir sonuçta.. neden güzel olmasın ki
uzun süredir et yemiyorduk, eşim isyan edecek.. bugün de h.sonu gittiğimiz ziyaretteki ablanın verdiği lahana sarması, kuru biber ve patlıcan dolması var.. yiyo mu acaba benim cins

geçmiş olsn canım, Allah acil şifalar versin inşallah..

paylasirim canim. eve gidiyim de. bu arada hasta arkadaslara gecmis olsunn! kaynana derdi olanlara da Allah sabir versinnn

Amin canım, benim en çok sabıra ihtiyacım var sanıyorum.
Allah yardımcım olsun...

Canım, o da şimdi şimdi anlıyor ancak hatalarını, biz çok sorunlar yaşayarak evlendik.
Para yok muhabbeti yapıldı hep, fakat alınan eşyalardan perdelere kadar en pahalı yerlerden aldılar.
Madem o kadar para harcayabilecektin, bari istediğimi yapsaydın...
Benim istediğim şekilde yapsalardı zaten kârlı çıkarlardı, çünkü ben elalem demedim hiç, kendi kesem kadar onların kesesini de düşündüm yeri geldi "ne gerek var, ilerde alırız" diyebilmesini de bildim, fakat onlar anlamadı malesef...
Herneyse, olan oldu zaten... Ben sadece tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan yoruluyorum...

Son düzenleme:

amin teşekkürler canım bütün hastalara acil şifalar versin allah

canım benim sağolasın..

evet anımsadım..sizin adınıza çok sevindim canım..:13:
dostluklar kolay oluşmuyo bir anda yıkılmasın tabi..bir taraf düzeltmek için çaba harcarsa - ki burada senin çok çaba harcadığını biliyorum ben
daha önceki konuşmalara istinaden- diğer tarafta neden olumlu bakmasın..

inşallah hep böyle güzel devam eder canım,aradaki buzlarınız tamamen yok olur..

temizlikçide ayıp etmiş gerçekten.. sağlık olsun diyelim..

souvvenir sen değil eşin yapsın annesine aynısını. veya "souvvenir'den çok razıyım, evimiz her zaman temiz, yemekleri şöyle güzel" vs desin. ya da otursun konuşsun annesiyle, sen konuşursan bundan sonra hiç düzelmez o kadın. tabi üslup çok önemli. yoksa böyle gitmez. ne hakkı var senin kalbini kırmaya.

Canım evet KV yüzünden yine... Malesef ki...

Bu arada bende çok severim karnıbahar'ı... Kuru biber ve patlıcan dolması mı Çok severim ya... Şanslısın....
Bence eşin yemese bile sana kalır fena mı ay çok fenayım ben bugün ya... şimdiden afiyet olsun canım...

kizlarr napiosunuz bakimm? ben yine ise gitmedim hehehe. bu sefer yuksek lisans islwrim icin okula gidicem. bu arada koalaa ceyrek 162 lira olmus demin bi tane bozdurduk hemen soyliyi. dedim hihihih

ooh ooh ne güzel.. biraz gez dolaş bu sırada
ya ankara piyasasıyla istanbul ayrı mı acaba?:26:
altınkaynak ankara piyasaında önemlidir, hala 159,95 görünüyor
ama arttı geçen haftadan beri, belki biraz daha artar..
acaba istanbuldan mı bozdursak biz de :26:

Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...

Eki Görüntüle 560970

çok şık bi sofra canım.. ellerine sağlııkk

cins ya walla, sen de lafı yapıştırsaydın, başka yere mi götürdünüz sanki diye.. aspiratör kontrol etmeler fln.. ne kadar ayıp.. ama takmamaya çalış canım,eşin en azından sana "sen de git ona yap" diyosa, senin haklılığını biliyordur.. bu bile çok güzel bişey..
benimki de 2 kez geldi evime şimdiye kadar, 2 sefer de buzdolabımın boyutlarına baktı içini açıp
hadi ilkini anladım da, ikincisi nedendi onu çözemedim

Malesef bence de yok... Dün zaten bi ton mevzu konuşuldu, o sırada bende eşim ya sonuçta bir iki laf söyledim bana döndü "souvvenircim sen daha yeni katıldın bu aileye" dedi... Sonra eşime döndü "sen önceden böyle düşünmüyordun, şimdi düşünmeye mi başladın" dedi eşim kükredi zaten. Beni baya bir savundu, içim rahatladı ama çok kırıldım yine.

O yüzden ne gelsin istiyorum ne gidelim istiyorum...
Bu da kötü birşey, en sonunda tamamen ayağımı keseceğim o olacak...

niye sen olmadığın biri gibi davranasın ki? ayrıca kv'ye böyle davransan eşinin dediği gibi annesinin anlayacağını sanmıyorum .. adam gibi alacak annesini karşısına konuşacak kendisi .. karışmasın evinizin temizliği de artık ..

perdeleri değiştirmeniz iyi cevap olacak kv'ye zaten .. haa hayyy ben bile mutlu oldum yeni perdeleri gördüğünde ne yapacak acaba bir reklam var ya kadın kv'sine "anne senin hediye ettiğin halılar var ya uçan halıymış" diyor atıyor pencereden sen geliyorsun aklıma o reklamı görünce

evet canım bence de eşin söylesin.. ben birden parladm ama bu daha doğru olur..
böylece eşinin senin arkanda olduğunu bilir ve ayağını ona göre denk alır...

sebze düşmanı da benimki
olmazsa ona başka bişey yapıcam napiim, eve gitmeden sorayım da ona göre hazırlıklı giderim..
dediğin gibi bana kalır, bayılırım

Son düzenleme:

Sorma canım çok enteresanlar, ben artık başa çıkamıyorum...
Yoruldum da, eşime de diyorum ben artık yoruldum boğuşmaktan uğraşmaktan diye.
O da farkında... Ki ben elimden geldiğince yine alttan almaya çalışıyorum...
Onun gibi yapsam kavga gürültü bitmez vallahi...

ben de o gün eşek gibi yorulmak istiyorum..:26:
babamla aramızda farklı bir bağ vardır bizim..şimdi bile her günümüz birlikte geçiyor..özümden haberi yok henüz
ama sezdiğini biliyorum..şimdiden farklı düşüncelre kapılmamsı daha iyi bence..ben bilmiyorum ama 30 lu yaşlarıma
doğru daha ağlak oldum..

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar.. hem ağlarım hem giderim işte..

souvvenırcım yaşadıkların üzücü evet..ama o kadının değişmeyeceğini biliyorsun sen..belki esner ama tümüyle değişmesini bekleme..
her seferinde böyle kendini harap mı edeceksin sen.hem de sennn..benim tanıdığım en güçlü hatunlardan birisin sen..
herkesin evinde düzeni kendine..sen şimdi aman beni dağınık görmesinler diye kendini parçalıyorsun yaa yarın bir gün bebişlerin olunca
istersen bin kere topla yine dağınık kalacak bir yerlerin..bırak o yüzden şimdiden o kadar hırpalama kendini..hem çalışıyorsun hem eve geliyorsun..
kendine zaman ayır lütfen..son dönemde çok fazla yüklendin kendine..kimseyi memnun etmeye çalışma, edemezsin..anan baban da olsa edemiyorsun bu bir gerçek..

daha ne kadar oldu evleneli aspiratör kirlensin o kadar? zaten şu davranışı bile ele veriyor nasıl biri olduğunu..lütfen kendini sıkıp üzme..şu günleri
çok güzel geçirmeni istiyorum..sorumlulukların arttıkça zaten hayat seni yoruyor..o taşlar her zaman taşınmaz,daha ağır gelir..biraz sal kendini..rahatla canım benim..

ay çok güldüüümmm...
Bende aynı şekilde kayınvalideme dicem "senin hediye ettiğin perdeler uçuyor" diye...
Yok uzun zamandır kafama takmıştım, artık dün bardağı taşıran son damla oldu.
Ya insanlar 1000'tl civarında bütün evin perdelerini hem şık, hem güzel, hem de mobilyalarına uygun yaptırmışlar.
Biz 2000'tl nin üzerinde yaptırdık, hiç biri birşeye benzemedi malesef, çünkü sözde kayınvalidem çok zevkli ya, tövbe tövbe...
Aklıma gelen lafları yazsam buraya kesin banlanırım... O kadar sinirleniyorum yani...

Neyse, dediğin gibi, yeni perdeleri görünce ona cevap olur...

Allah iyiliğini versin canım yaaa
cidden tam souvvenırlık reklam ben de çok sevindim , inşallah gönlünce olur canım....

çilekcim masan çok güzel bu arada ellerine sağlık...

koalacığım ve ayşeğim sizlere de günaydınlar..

kendi zevkine göre çok beğenerek aldıysa, sen perdeleri değiştirdikten sonra kendisine verirsin çok sevdiyse

Canım benim tavsiyelerin için teşekkür ederim, dediğin gibi belki biraz daha esnek ben davranmalıyım... Ama olmuyor işte.
Yapımda yok, benim kendi annem bile gelse "şurası tozlanmış" dese ben kahrolurum, temizlerken hal olurum dediği yeri.
Ki benim annem hayatta demez öyle şeyler, kadının ağzı var dili yok, karıştığı bile yok.
Hadi onu geçtim, annem aramaz bile evimi... O kadar uzakta duruyor malesef, ama onun yapısı öyle...

Kayınvalidem de tam tersi, neredeyse "bu gece yaptınız" mi diye soracak o kadar yani...
Herşeyi bilmek, herşeyden haberdar olmak, herşeye dahil olmak istiyor.
Cumartesi akşamı eşimin teyzeleri aradı beni sana çaya gelmek istiyoruz diye, dedim önceden verilmiş sözüm var.
Arkadaşıma gideceğim için kabul edemedim onları. Pazar günü geldi kayınvalidemler ve diyor ki:
"aaa keşke teyzeleri de çağırsaydım, evin de temizmiş zaten"
Yani bana sormak yok, evimin temiz olması yeterli, benim müsaitliğim önemli değil.

Eşime söyledim "bu nasıl bir zihniyet, benim evime kimin geleceğine o mu karar verecek, ben bilemiyor muyum kişileri davet etmeyi" diye.
Eşimde dedi asla öyle birşey yapamaz, benim müsadem olmadan nasıl birini davet etmeyi düşünür, dedim düşünüyor işte.
Gereksiz yere eşimle de geriliyoruz bu sefer...

Ben kendimi o kadar güçlü göremiyorum canım ya... Evet belki dönemsel olarak güçlü olmaya çalışıyorum.
Son zamanlarda bunlar ile başa çıkamıyorum malesef, dran dran lafımı söyleyemiyorum.
Altta kalmamaya çalışıyorum fakat, kadın öyle enteresan ki konuşmalarına verecek cevap bulamıyorsun.

Son düzenleme:

Canım sen ne yapsan onlar değişmez ne yapıcan kabul etmek zorundayız..mesafe koyarsan belki bu denli yüz bulamazlar..şimdi biz de fazla tanımadan yorum yapıyoruz ne yapacağına en iyi sen karar verirsin tabii

kendi zevkine göre çok beğenerek aldıysa, sen perdeleri değiştirdikten sonra kendisine verirsin çok sevdiyse

Ay yok canım, ben onu da yapamam valla.
Utanırım bir defa, işte ben böyleyim napayım...
Ne kadar kötülük yapsa da birisi "yüzüne çarpa"mıyorum malesef...
Belki de bazen "al madem çok beğendin, sen kullan, çöpe gitmesin" demek lazım... :26:

Canım sen ne yapsan onlar değişmez ne yapıcan kabul etmek zorundayız..mesafe koyarsan belki bu denli yüz bulamazlar..şimdi biz de fazla tanımadan yorum yapıyoruz ne yapacağına en iyi sen karar verirsin tabii

Evet canım ben mesafe koyuyorum koymasına da, eşimin annesi babası sonuçta.
Gerekli mesafeyi eşim koyamıyor ve asla da koyamayacak ben bunun farkındayım.
Belki zamanla eşimin canını çok sıkarlarsa birşeyler değişir, onun haricinde eşim ne yapsın.
Anne-baba atsan atılmaz, satsan satılmaz... Benim evime çok gelip gidemiyorlar, ben müsade etmiyorum.
En son belki 15-20 gün önce gelmişlerdir... Hoş dün gelmeselerdi de olurdu, ne gerek vardı bunca şeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…