2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

[video=youtube;yti3o_n0Lrg]https://www.youtube.com/watch?v=yti3o_n0Lrg[/video]

hiçç bitmesinnnnnnn:123:

KIzlar koca bir terasımız var onun bir kısmına sahte çim serip çiçekler ekmeyi düşünüyoruz bu nedenle ibrik çok hoşuma gitti..Bu kaseleride kahvaltılık koymak için almış bulundum.Klozet takımını anacığıma demleme kaşığıda aldığım zayıflama otlarına ve kışın içeceğim bitki çaylarına..Eee kendimdende vazgeçemedim bir elbise aldım kendimede Ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam iş çıkışıda gidip ip alcağım kendime bebiş battaniyesi öreceğim biterse yılbaşında nişanlıma hediye mi etsem

KIzlar koca bir terasımız var onun bir kısmına sahte çim serip çiçekler ekmeyi düşünüyoruz bu nedenle ibrik çok hoşuma gitti..Bu kaseleride kahvaltılık koymak için almış bulundum.Klozet takımını anacığıma demleme kaşığıda aldığım zayıflama otlarına ve kışın içeceğim bitki çaylarına..Eee kendimdende vazgeçemedim bir elbise aldım kendimede Ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam iş çıkışıda gidip ip alcağım kendime bebiş battaniyesi öreceğim biterse yılbaşında nişanlıma hediye mi etsem

sen benim bebeğimsin mi demek istiyorsun ona

Benimde var öyle bi alanım.. Çim halı ile döşeyip salıncak ve masa koyduk.. Yapay çiçeklerde var ama gerçek çiçeklerim topraklı alanda yani açık alanda olduğundan gümledi, bu sene gerçek çiçekleri de bu kapalı alanda saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum

Allah ım daha nice yıllar görmeyi nasip etsin kızlar hepinize, başta sana olmak üzere Kadercim..bir yılı devirmenin verdiği sevinç ve onurla

Amin teşekkür edeirm Eylülcüm cümlemize eşlerimizle nice mutlu yıllar inşallah, darısı başına

Hepsi cicili bicili güle güle kullan Elif

mutlulukla kullan canım, çok şekerler

hepside güzeller güle güle kullan

güle güle sağlık ve huzurla kullanın canımmmm
hoşgeldin
Teşekkürler kuzular sağolun..İnşallah bu çeyiz hevesim bitmez

Amin

Bizim yarın 1.evlilik yıl dönümümüz inşallah :123:

oyyyyyyyy canım ya allah daim etsin mutluluklarınızı..eeeee anlat bakalım ne planlar yaptın
bitmesin :123: :127: :132:

hiiçççç bitmesinnn aşk biterse dünya durur kuşlar ötmez bitmesin

koca bebek ya versem nasıl olur güzel olmzmı bi arkadaş verme dedi sanki bebek istiyorsun gibi olur diyo ama bnce şirin olar

bilmem ki :44: ben nişanlıyken eşime böyle bişey versem "ben nerde tutacağım bunu, al sende kalsın" derdi sen nişanlını daha iyi bilirsin canım bi düşün bakalım

Benimde var öyle bi alanım.. Çim halı ile döşeyip salıncak ve masa koyduk.. Yapay çiçeklerde var ama gerçek çiçeklerim topraklı alanda yani açık alanda olduğundan gümledi, bu sene gerçek çiçekleri de bu kapalı alanda saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum
biz de öyle planlıyoruz bahçede var ama bahçeyi annesi falan kullanıyo çok bulaşmak istemiyom başıma kalmasın Bizimki ikinci kat önü yeşil ve sonra deniz Bir salıncak masa sandalye ve mini plazma koycaz 30metre kare büyük yani ondan dedim sahte çim koyar saksıda çiçekler yetiştiririm irili ufaklıdüşününcemest oldum[/

daha nice senelere geçirin inşallah bir ömür boyu canım

Amin cümlemize inşallah

oyyyyyyyy canım ya allah daim etsin mutluluklarınızı..eeeee anlat bakalım ne planlar yaptın

Pek birşey yaptığım söylenemez

Yapışık ikiz gibi olduğumuzdan yakalanmamaya çalışıyorum

İşe bile beraber gidip geliyoruz, öğle yemeklerini de beraber yiyoruz

Bende işyerime hediye siparişi verdim, bi hazır olan o zaten ( Kişiye özel isim yazılı cüzdan, kartvizitlik, anahtarlık seti almıştım ).. Birgün de eşimin işi uzayacaktı dedim ben gideyim sen sonra gelirsin hemen kalpli kutu bakmaya bi yere gittim ama eşim aradı hayırdır ben geldim sen yoksun dedi, ım cım kem küm işim vardı dedim marketten birşey lazımsa ben gelirken alırdım dedi yok dedim kişisel birşeydi zaten ben aldım.. söylemedim ama umarım anlamamıştır..

Bi de çerçeve aldım o gün, o görmeden resim seçebilirsem yarın işyerinde o çerçeveye göre kalpli keseceğim fotoğraflarımızı işyerinde hazırlayacağım.. en müsait olduğum yer burası

Akşam için organizasyonu kendi ayarlar sanırsam

bilmem ki :44: ben nişanlıyken eşime böyle bişey versem "ben nerde tutacağım bunu, al sende kalsın" derdi sen nişanlını daha iyi bilirsin canım bi düşün bakalım

Anammm benmkide öyle der bikeresi gezerken başiktaşın tırına denk geldik kartal yuvasına bebek malzemeleri aldık bana dedi ben nerede tutacağım sen sakla valla istesede veremem çok zor öreceğim şey bend emn ellerde kalsın ahada resmini koydum ben pembe olan yerleri sarı yapıcam beyaz tavşanlı hem kız hem erkeğe olsun demi

aaa bu çok tatlı nasıl örülüyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…