bugünki hasılat bunlar kızlar
bugünki hasılat bunlar kızlar
hiçç bitmesinnnnnnn:123:
Amin
Bizim yarın 1.evlilik yıl dönümümüz inşallah :123:
KIzlar koca bir terasımız var onun bir kısmına sahte çim serip çiçekler ekmeyi düşünüyoruz bu nedenle ibrik çok hoşuma gitti..Bu kaseleride kahvaltılık koymak için almış bulundum.Klozet takımını anacığıma demleme kaşığıda aldığım zayıflama otlarına ve kışın içeceğim bitki çaylarına..Eee kendimdende vazgeçemedim bir elbise aldım kendimedeAyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam iş çıkışıda gidip ip alcağım kendime bebiş battaniyesi öreceğim biterse yılbaşında nişanlıma hediye mi etsem
KIzlar koca bir terasımız var onun bir kısmına sahte çim serip çiçekler ekmeyi düşünüyoruz bu nedenle ibrik çok hoşuma gitti..Bu kaseleride kahvaltılık koymak için almış bulundum.Klozet takımını anacığıma demleme kaşığıda aldığım zayıflama otlarına ve kışın içeceğim bitki çaylarına..Eee kendimdende vazgeçemedim bir elbise aldım kendimedeAyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam iş çıkışıda gidip ip alcağım kendime bebiş battaniyesi öreceğim biterse yılbaşında nişanlıma hediye mi etsem
Allah ım daha nice yıllar görmeyi nasip etsin kızlar hepinize, başta sana olmak üzere Kadercim..bir yılı devirmenin verdiği sevinç ve onurla
Amin
Hepsi cicili bicili güle güle kullan Elif
mutlulukla kullan canım, çok şekerler
hepside güzeller güle güle kullan
Teşekkürler kuzular sağolun..İnşallah bu çeyiz hevesim bitmez
güle güle sağlık ve huzurla kullanın canımmmm
hoşgeldin
oyyyyyyyy canım ya allah daim etsin mutluluklarınızı
Amin
bitmesin:123: :127: :132:
sen benim bebeğimsin mi demek istiyorsun ona
koca bebekya versem nasıl olur güzel olmzmı bi arkadaş verme dedi sanki bebek istiyorsun gibi olur diyo ama bnce şirin olar
daha nice senelere geçirin inşallah bir ömür boyu canım
oyyyyyyyy canım ya allah daim etsin mutluluklarınızı..eeeee anlat bakalım ne planlar yaptın
bilmem ki :44: ben nişanlıyken eşime böyle bişey versem "ben nerde tutacağım bunu, al sende kalsın" derdisen nişanlını daha iyi bilirsin canım bi düşün bakalım
Anammm benmkide öyle der bikeresi gezerken başiktaşın tırına denk geldik kartal yuvasınabebek malzemeleri aldık bana dedi ben nerede tutacağım sen sakla valla istesede veremem çok zor öreceğim şey bend emn ellerde kalsınEki Görüntüle 561136 ahada resmini koydum ben pembe olan yerleri sarı yapıcam beyaz tavşanlı hem kız hem erkeğe olsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?