2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

biryahcanya1952:)
simgeozergen:)
pinkgirl8888:)
paytak_paytak_kosan_koala:)
aysenurtemizer:) EYluL_BAsaK:)finger:)kader:)ilkay:)
taze gelinler::)
krizsavar:)

çok gerginim çok gerginim bir gelseydi şu adam... gerginlikten ters ters cevaplar veriyorum duygularım kafayı yedi. bir özlüyorum bir kızıyorum bir mutlu oluyorum

9'u diye hesaplamıştım 10'unda gelecekmiş

şimdi ben sizi pek anlamayabilirim malum bekarız
dün arkadaş pek anlayamadığımı dile getirdi de neyse..

şimdi şekerim, neden bu kadar sorun yapıyorsun?
Allah başka ayrılıklar vermesin..eşin asker mi? bulunduğu yer tehlikeli mi?
eğer öyle değilse baka eli göğsünde bekleyen nice eşler,sevgililer var ayları devirmek zorunda olan.:26:
eğer iş gereği böyle seyehatleri olacaksa da alışman gerekmiyor mu? kendini çok fazla üzdüğünü düşünüyorum ben..

neyse benim konuyu kapatalım arkadaşlar... gözlerim doldu yine. işyerinde olmasan neyse ne de... boğazı acıyor insanın kendini tutunca...

krizsavar son birşey dahah söylym kapatayım:)bize takıl hayatını yaşa:)inşallah en kısa zmaanda görşrsün canım

sepete ne koysam şimdilik düşünüyorum, havlu fikri güzel .. tepsiyi de şuan en mantıklı gelen ayna yaptırmak ..

canım ben tepsiyi bu şekil alamadım böyle hasır dan olan bir sepet aldım onuda banyoya koyacağım içine minik havlu kokulu sabun ve böyle hemen kullanacapım duş sonrasına krem parfüm makyaj malz.kalem falan koymayı planlıyorum bakalım ne olur..Çevremde birinden bulabilirsem bu kına tepsisini falan almam ama bakalım:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…