2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

papatya gibisin beyaz ve ince, eziliyor ruhum seni görünce sevindirik oldum birden

[video=youtube;nNETwj1DvpM]http://www.youtube.com/watch?v=nNETwj1DvpM[/video]

ben çıkıyorum gençler, kendinize çook iyi bakın. Elifcim orucun kabul olsun inşallah, bize de dua etseydin :)
hoşçakalın

Birilerinin mesaj kutusu dolmuş

Deneyeceğim tarifi çok teşekkür ederim

O bdv deki konuya bende gıcık oldum

Birilerinin mesaj kutusu dolmuş

Deneyeceğim tarifi çok teşekkür ederim

O bdv deki konuya bende gıcık oldum

6 mı 7 mi kaç tane mesaj geldi öleee baktım hepiciği Kader.
afiyet olsun canım..yap resimle paylaş bekliyoruz...

eliften korktum ama yaa yaaa..:18:

eğitimleri severim, ücretlerini ben ödemediğim sürece yada ücretsiz olduğu sürece tabi

aa sen oruçmuydun :26: Allah kabul etsin tatlım

parasız eğitime eveeettt

bizim eğitimler genelde parasız oluyor canım..zaten en ufak şeyde cılkımızı çıkartıyorlar..

6 mı 7 mi kaç tane mesaj geldi öleee baktım hepiciği Kader.
afiyet olsun canım..yap resimle paylaş bekliyoruz...

eliften korktum ama yaa yaaa..:18:

10 dk dolmadan birden fazla tamam ki site arada takılıyor ondan olmuştur

Elif BDV de devleşti birden bende şaşırdım, nicke tekrar tekrar baktım o

biryahcanya1952:) Günaydın canım

pinkgirl8888:)Günaydın canım

paytak_paytak_kosan_koala:) Günaydın canım

aysenurtemizer:)Günaydın canım...

İlkay:)Günaydın Canım:)

Elif:) Günaydın Canım

Krizsavar:)Günaydın canım

çilek:)Günaydın canım

Eylül:)Günaydın Canım

Kader:) Günaydın Canım

Kader, ben bu sabah sodalı böreğimin neden seninki gibi kabarmadığına dair ikinci bir sebep buldum galiba :) sen sodayı oda sıcaklığında mı kullandın o tepside? ben dolaptan almıştım. ve genelde tüm pasta börek tariflerinde malzemelerin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin yazar. sanırım bir sebep de bu.

Günaydın Kızlar....

Krizsavar gelinlik konusunda elimden geleni yapıyorum ama telefonumdan pc ye aktaramadım çünkü hafıza kartında değil bluetooth ile de gönderemiyorum ama eninde sonunda sana göstereceğim ::)))))

Takma kirpik ile ilgili de dün akşam kuaföre gittim sordum burada yok getirirsen takarız dediler öğleden sonra izinliyim o zaman Kozmetikçiden alacağım.... Bu arada lens almaya karar verdim öğleden soonra göz randevum var doktor ile konuşup lens alacağım..

Kına için de kına ve çerez işi tamam kızlar pek eksik kalmadı :))) Fotoğrafçı da tamam bu arada dün nişanlım yanıma gelirken kocaman bir buket gül almıştı

e evleniyorsunuz, onu da bir heyecan almıştır :)) takma kirpiği iki tane al bence. lens kararın yerinde olmuş. etkilemek istemedim ama lens gözlüğün yüzünü kapatmasını engellemiş olacak. gelinliği de artık ne yapalım, göremedik ama sağlık olsun

kolay gelsin ne güzel hazırlıklar başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…