kızlarr orucumu açtım geldim kaloriler kana karışınca kendime geldim sanırım:122::122::122:
yok canımcım..yarın bir eğitime katılcam da sabahtan akşama kadar yokum..
kızlarr orucumu açtım geldim kaloriler kana karışınca kendime geldim sanırım:122::122::122:
Birilerinin mesaj kutusu dolmuş
Deneyeceğim tarifi çok teşekkür ederim
O bdv deki konuya bende gıcık oldum
eğitimleri severim, ücretlerini ben ödemediğim sürece yada ücretsiz olduğu sürece tabi
aa sen oruçmuydun :26: Allah kabul etsin tatlım
6 mı 7 mi kaç tane mesaj geldi öleeebaktım hepiciği Kader.
afiyet olsun canım..yap resimle paylaş bekliyoruz...
eliften korktum ama yaa yaaa..:18:
Günaydın Kızlar....
Krizsavar gelinlik konusunda elimden geleni yapıyorum ama telefonumdan pc ye aktaramadım çünkü hafıza kartında değil bluetooth ile de gönderemiyorum ama eninde sonunda sana göstereceğim ::)))))
Takma kirpik ile ilgili de dün akşam kuaföre gittim sordum burada yok getirirsen takarız dediler öğleden sonra izinliyim o zaman Kozmetikçiden alacağım.... Bu arada lens almaya karar verdim öğleden soonra göz randevum var doktor ile konuşup lens alacağım..
Kına için de kına ve çerez işi tamam kızlar pek eksik kalmadı :))) Fotoğrafçı da tamam bu arada dün nişanlım yanıma gelirken kocaman bir buket gül almıştı
Günaydın Kızlar....
Krizsavar gelinlik konusunda elimden geleni yapıyorum ama telefonumdan pc ye aktaramadım çünkü hafıza kartında değil bluetooth ile de gönderemiyorum ama eninde sonunda sana göstereceğim ::)))))
Takma kirpik ile ilgili de dün akşam kuaföre gittim sordum burada yok getirirsen takarız dediler öğleden sonra izinliyim o zaman Kozmetikçiden alacağım.... Bu arada lens almaya karar verdim öğleden soonra göz randevum var doktor ile konuşup lens alacağım..
Kına için de kına ve çerez işi tamam kızlar pek eksik kalmadı :))) Fotoğrafçı da tamam bu arada dün nişanlım yanıma gelirken kocaman bir buket gül almıştı
kolay gelsin ne güzel hazırlıklar başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?