2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bugün cuma dimi unutmuşum, sağol çilek hatırlattığın için hayırlı cumalar sana da

kızlar gogıla nurun gemisi balerin partisi yazıp bir bakar mısınız? neler yapmışlar öyle :) ben de eşimin gelişine böyle şeyler hazırlamak istiyorum ama çok zor geldi kadeh bardaklara kısır koymak da çoook ilginç olmuş :)

Son düzenleme:

önceden planlamak lazım onu göre bir alışveriş yapmak lazım ordakiler için .. ama onlara yakın şeyleri evde olan şeylerle hayal gücünü kullanarak yap sende canım güzel olur

önceden planlamak lazım onu göre bir alışveriş yapmak lazım ordakiler için .. ama onlara yakın şeyleri evde olan şeylerle hayal gücünü kullanarak yap sende canım güzel olur

ilkay sen demesen ben orda kısır oldugunu anlamazdım ha dikkatli bakınca gördüm ne göz varmış sende

aklıma geldi arkadaşlar. gerçi henüz hiç birimizin çocuğu yok ama aklımızda bulunsun. malum çocuklar ellerine kalem almaya görsün, her yeri çiziyorlar acımadan, ben şahsen çok tanık oldum :) turuncu oda bloğundaki "kara tahta boyası yapımı" başlığını not alıp ilerde eski bir sehpam olursa, bu boyayla boyayıp çocuğa bunun üzerinde oynaması için kalem kağıt verebilirim. kağıdı çizerken arada bir bu sehpayı çizse de problem olmayacak, zira silinebiliyor. hem belki tebeşir veririm çocukuma :)) çocukların engellenmesi, yapma etme denilmesine karşı biri olarak bu fikrimi çok tuttum. sizlerin de aklınızın bir köşesinde belki kalır diye naçizane anlatmak istedim :)

Günaydın ahali :79:

Yoo bende dolaptan alıp hemen yapıyorum, soğuktu

Bekleyemem ben

Aaa çilek deyince farkettim

Nasıl yapıyosunuz kızlar ?

Ben ilk üye olduğumda mı ne sormuştum prolar yapıyo demişlerdi sanki :44:

daisypath'in sitesine giriyorsun, anniversary'i seçiyorsun ..ordan tickerinin özelliklerini ayarlayıp en son code için "image URL" 'i seçip onun kodunu kopyalayıp profil ayarlarındaki ticker için ayrılan yere yapıştırıyorsun

Sen çok yaşa emi souvvenir çok sevdiğim bir karikatür vee her okuduğumda kahkahalarla gülüyorum..günaydın..
Kaderciğim sende olmadığın ben de yeni farkettim ilkay izah etti yap hemencik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…