günaydın yevrruullarr! napıyosunuz bakiimm?
kuzular geç bi günaydın oldu... günboyu ve yarın eğitimdeyim
seviyorum sizi...
ii muhabbetler hepinizee..
arkadaşlar ya şimdiye kadar sevdiğinize ne gibi sürprizler yaptınız neler hazırladınız? biraz beyin fırtınası yapalım. tüm süreçleri kapsıyor bahsettiğim. sadece evlilik değil. bir düşünün bakalım
selam hanımlar. artık ne pişirceğimi şaşırdım akşamları. sürekli tencere yemeği yapıyorum ondan da sıkıldk değişik bişiler yapıyım diyorum ama eve gidince yorgunluktan değişik bi şeyler yapamıyorum. sizin bildiğiniz yaptığınız pratik lezzetli bişiler var mı?
arkadaşlar ya şimdiye kadar sevdiğinize ne gibi sürprizler yaptınız neler hazırladınız? biraz beyin fırtınası yapalım. tüm süreçleri kapsıyor bahsettiğim. sadece evlilik değil. bir düşünün bakalım
Ben hiç sürpriz yapmadım galiba :44:
Biz sevgili olduğumuzu itiraf edemezken ( o en başından beri söylerdi, ben oralı olmamıştım sonra da itiraf etmesi zor oldu ) o askerdeyken geçici bir süreliğine Tekirdağ'a gelmişti.. Oradan Hakkari'ye gönderilecekti..
Bu kadar yakına gelmişken haftasonu çarşı izninde görmeye Tekirdağ'a gittim, yoldayım geliyorum dediğimde hem çok şaşırmıştı hemde çok sevinmişti..
Başka da birşey yapmadım sürpriz olarakTek özel günlerde hediye almışımdır ama özel günlerde babamda hediye alır
Hımmm bu konu da eşime haksızlık ediyorum galiba, hatırladığım iyi oldu.. Yaparız bi ara bi güzellik
sende bendensinaynı anda eve girip aynı anda çıktığımız için, mumlar notlar falan koyamıyorum bi yere ama biraz üzerine gitsem iyi olacak benim bu konunun fırsat yok deyip üzerimden atmak kolayıma geliyor demek ki
wuuwww bu konu ne ara bu kadar uçtu
ilk sayfada yazmıştım,2012 geliniyim bende ve hatta eskimeye başladık 6 ayımız bitiyor 3 gün sonra
zaman ne kadarda acımasızca ilerliyor
wuuwww bu konu ne ara bu kadar uçtu
ilk sayfada yazmıştım,2012 geliniyim bende ve hatta eskimeye başladık 6 ayımız bitiyor 3 gün sonra
zaman ne kadarda acımasızca ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?