2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

arkadaşlar ya şimdiye kadar sevdiğinize ne gibi sürprizler yaptınız neler hazırladınız? biraz beyin fırtınası yapalım. tüm süreçleri kapsıyor bahsettiğim. sadece evlilik değil. bir düşünün bakalım

yine iş bana kaldı bakalım. neyse evdeki malzemelere baktıkça kesin gelir aklıma bir şeyler
ben yemeğe gidiyorum, afiyet olsun arkadaşlar. cumanız mübarek olsun :) ne güzel bu mübarek günün son iş günü olması

ben sürpriz özürlüsüyüm :26: beklemediği günlerde hediye almak, ve yine beklemediği anlarında işyerine gidip onu yemeğe çıkarmak dışında bir sürpriz hazırlamadım galiba :44:
benden sana hayır gelmez krizsavar eşim daha çok yapar sürprizi .. oda genellikle beni gitmek istediğim yerlere götürmektir yada hayalini kurduğum bir şeyi almaktır .. mesela profesyonel fotoğraf makinesi gibi ..
sen özel şeyler istiyorsun, düşünelim biraz

selam hanımlar. artık ne pişirceğimi şaşırdım akşamları. sürekli tencere yemeği yapıyorum ondan da sıkıldk değişik bişiler yapıyım diyorum ama eve gidince yorgunluktan değişik bi şeyler yapamıyorum. sizin bildiğiniz yaptığınız pratik lezzetli bişiler var mı?

benim de arabasının değişik yerlerine mektup koymak dışında bi sürprizim olmadı sanırım
hmm bi kez mumlarla kalp yapmıştım yere, ortasında da ben durmuştum çok güzel olmuştu aynen şöyle:

piknik organize etmiştim, herşeyi alıp hadi gidiyoruz demiştim
başka da gelmedi aklıma...
öğlen arası verdik kızlar, aç karnımı doyurayım
öpüyorum sizleri

tencere yemeğinden demek istediğin sulu yemekler sanırım canım dimi? fırın yemeklerine geçiş yapabilirsin fırında soslu tavuklar, köfteler, karnıyarık gibi sebzeler olabilir :44: fırın yemeklerini ben çok severim, hem lezzet açısından hemde yemeği fırına verdiğin anda işim bitiyor ve o yemek oluncaya kadar bende farklı işlerimi aradan çıkarabiliyorum, ev süpürmek, çamaşır sermek gibi

Ben hiç sürpriz yapmadım galiba :44:

Biz sevgili olduğumuzu itiraf edemezken ( o en başından beri söylerdi, ben oralı olmamıştım sonra da itiraf etmesi zor oldu ) o askerdeyken geçici bir süreliğine Tekirdağ'a gelmişti.. Oradan Hakkari'ye gönderilecekti..

Bu kadar yakına gelmişken haftasonu çarşı izninde görmeye Tekirdağ'a gittim, yoldayım geliyorum dediğimde hem çok şaşırmıştı hemde çok sevinmişti..

Başka da birşey yapmadım sürpriz olarak Tek özel günlerde hediye almışımdır ama özel günlerde babamda hediye alır

Hımmm bu konu da eşime haksızlık ediyorum galiba, hatırladığım iyi oldu.. Yaparız bi ara bi güzellik

sende bendensin aynı anda eve girip aynı anda çıktığımız için, mumlar notlar falan koyamıyorum bi yere ama biraz üzerine gitsem iyi olacak benim bu konunun fırsat yok deyip üzerimden atmak kolayıma geliyor demek ki

Aynen biz hatta aynı durakta iniyoruz yani hiç bişey bakamam alamam görür diyorum aynı sokakta çalıştığımızdan ama isteyen bulur tabi bi fırsat..

Bi düşünelim ya çok ayıp ettiğimi farkettim, eşim düşünür ama ben odun geldim odun gideceğim böyle korkarım Allah

Ben hatta hep kazak, gömlek, parfüm gibi sıradan hediyeler alırdım babama aldığım gibi ilk kez doğumgününde aldım özel bi hediye bu yıl, evimizde verdim..

Ağladı eşim ben şaşırmıştım, ilk olunca öyle oluyo demek şimdi daha iyi anladım

ben farid farjadı çok severim, bi keresin eşim onun konserine bilet almış, izmire yola çıktık ben yola çıktıktan sonra öğrendim izmire gidiyor olduğumuzu ve konser alanına kadar ne için izmire gittiğimizi söylememişti .. ben çok mutlu olmuştum konserden çok benim sevdiğim bir şeyle ilgilenmesine sevinmiştim

wuuwww bu konu ne ara bu kadar uçtu

ilk sayfada yazmıştım,2012 geliniyim bende ve hatta eskimeye başladık 6 ayımız bitiyor 3 gün sonra

zaman ne kadarda acımasızca ilerliyor

kızlar merhaba hepinize:) bayadır giremedim siteye istandul -denizli mahvetti beni.çok hastalandım fena bir gribe yakalandım ama şimdi çok şükür iyiyim birazz... nasılsız bakalımm gene baya şeyler konuşmuşsunuz.süprizden konu açılmış. Bende hiç süpriz yapmadım daha doğrusu yapamadım :) hep yapmak isterken yakalandm falan:)

Benim eşimde bana göre çok incedir

O Hakkari de askerdi ( biz sevgiliydik henüz ), haber alabilmek bile oldukça güçtü

Doğumgünümdü ama buruktum, mesaj atsa yeterdi.. Fırsat bulabilir mi telefon temin edebilir mi onu da bilmiyordum..

İşyerine bi gittim masamda çok güzel paketlenmiş güller, iliştirilmiş çok güzel bir not ve yanında bir paket.. Paketi de bi açtım en sevdiğim çizgi film kahramanı 'tweety'

O kadar şaşırmış kadar mutlu olmuştum ki anlatamam

Mesaj attım hattaı kapalıydı tabi, akşam dönebildi bana çok teşekkür ettim hiç gerek yok oralardan zaten nasıl temin ettin ki bi mesajın yeterdi sen askersin dedim..

Olsun dedi buralarda bulamayabilirim ama sağolsun arkadaşlarım var İstanbulda onlara rica ettim , işyerininde adresini tam olarak bilmiyorduk netten bulmuşlar İçim bi tuhaf olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…