:))hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım kesin haberlerini bekliyoruz..
hmmmm .. inşallah gönlüne göre bi sonuç olur o zaman :26: 12 sine 12 gün var ... o zamana kadar kendini yorma "hamilemiyim, değilmiyim" düşünceleriyle, hayırlısı diyelim
uçarız biz
Daha ben eskimedim ayolsen nasıl eskiyorsun
ben hızınıza yetişemem sizin ama arada takılırım size: )))
sen evleneli ne kadar oldu kader ?
ne bileyim etrafımda görüyorum 1 aylık 2 aylık....ne günlerdi diyorum içimden
herşeye rağmen evlilik güzel ama
1 yıl 3 gün önce bitti
2012 gelini değilim ama sıvışıyorum buraya işte
1 yıl 3 gün önce bitti
olsam galiba bir kaç belirti olurdu bazen yemek yedikten sonra acayip midem bulanıo iştahım azaldı ve beni herkes rüyasında hamile görüyormuş kısmet tabiki
1 yıl 3 gün önce bitti
maşallah,Allah daha fazlasını huzurla mutlulukla göstermeyi nasip etsin
amaaann bir yıl bitmiş zaman çabuk geçiyor dimi Kadercim
ben ilk evlendiğimde çok tuaftı annemlere gidiyorduk evime gidesim elmiyodu çok tuaf geliodu kendi evime gitmek şimdi annemlere gidince hadi evimize gidelim diyorum ahh ahh
Diğerlerini bilmem ama beni de özellikle liseden bi arkadaşım her ay rüyasında hamile görüyodu, geçen yine mesaj atmış çocuğum olmuş gözleri kocaman ve maviymiş çok güzelmiş.. Öyle mi hayırlı olsun dedimVar mı bişey diye diye de soruşturur her seferinde..
Diğerlerini bilmem ama beni de özellikle liseden bi arkadaşım her ay rüyasında hamile görüyodu, geçen yine mesaj atmış çocuğum olmuş gözleri kocaman ve maviymiş çok güzelmiş.. Öyle mi hayırlı olsun dedimVar mı bişey diye diye de soruşturur her seferinde..
Kadercim vala bana kalsa daha çok yeniyiz ama bi kaza oldu bilmiom artık olurmu olmazmı bende olursam artık süpriz değil de baya baya bomba olcak
6 mı 7 mi kaç tane mesaj geldi öleeebaktım hepiciği Kader.
afiyet olsun canım..yap resimle paylaş bekliyoruz...
eliften korktum ama yaa yaaa..:18:
Allah kabul etsin canımm
bir konuda gördüm seni ..ameninnn kokrtum vala elifcim
giydirmişin bi güzel kızaa
Allahın takdiri beni kaynanam babam görüp duruyor ama hayırlısı artık
geçen hafta ben kendimi gördüm rüyamda kucağımda bebekleoooyy kokusunu bile hissetmiştim uyandığımda da etkilendiğimi farkettim
ama eşim askere gitmeden olmaz inşallah, çok zor olur yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?