2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:)) hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım kesin haberlerini bekliyoruz..

çoookk teşekkür ederim kızlar tabi ki herşeyin hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Benim için bebek bakmak zor olmaz ben yenidoğanda hemşirelik yaptım ama ne bilim sanki hazır değilim daha bi yanım istio bi yanım istemio

hmmmm .. inşallah gönlüne göre bi sonuç olur o zaman :26: 12 sine 12 gün var ... o zamana kadar kendini yorma "hamilemiyim, değilmiyim" düşünceleriyle, hayırlısı diyelim

olsam galiba bir kaç belirti olurdu bazen yemek yedikten sonra acayip midem bulanıo iştahım azaldı ve beni herkes rüyasında hamile görüyormuş kısmet tabiki

1 yıl 3 gün önce bitti
2012 gelini değilim ama sıvışıyorum buraya işte

Son düzenleme:
ben ilk evlendiğimde çok tuaftı annemlere gidiyorduk evime gidesim elmiyodu çok tuaf geliodu kendi evime gitmek şimdi annemlere gidince hadi evimize gidelim diyorum ahh ahh

olsam galiba bir kaç belirti olurdu bazen yemek yedikten sonra acayip midem bulanıo iştahım azaldı ve beni herkes rüyasında hamile görüyormuş kısmet tabiki

Diğerlerini bilmem ama beni de özellikle liseden bi arkadaşım her ay rüyasında hamile görüyodu, geçen yine mesaj atmış çocuğum olmuş gözleri kocaman ve maviymiş çok güzelmiş.. Öyle mi hayırlı olsun dedim Var mı bişey diye diye de soruşturur her seferinde..

maşallah,Allah daha fazlasını huzurla mutlulukla göstermeyi nasip etsin

Amin cümlemize inşallah

amaaann bir yıl bitmiş zaman çabuk geçiyor dimi Kadercim

Evet ama evliyken hele de ilk yıl daha değişik, her şeyin ilki gibi evliliğinde ilki alışma süreci olarak geçiyor
Şeytanın bacağını kırdık herhalde artık ya nasip..

ben ilk evlendiğimde çok tuaftı annemlere gidiyorduk evime gidesim elmiyodu çok tuaf geliodu kendi evime gitmek şimdi annemlere gidince hadi evimize gidelim diyorum ahh ahh

svl22 seninle aynı sıralar evlendik sanırım,hamileysende hayırlı olsun
Allah hayırlı zamanda versin de,hamileysen bil ki senin için en doğru zaman
bende bu ay şüphelenmiştim.
henüz 6 ayım yeni bitti ve son sınıfım o yüzden çok korkmuştum.
daha sonra dua ettim sürekli....Allahım hayırlıysa olsun şimdi ama değilse bana hayırlı gördüğün zamanda nasip et diye.
ve hamile değilim.
Rabbim en uygun zamanda verir inşallah

Allahın takdiri beni kaynanam babam görüp duruyor ama hayırlısı artık

Kadercim vala bana kalsa daha çok yeniyiz ama bi kaza oldu bilmiom artık olurmu olmazmı bende olursam artık süpriz değil de baya baya bomba olcak

kzlar bende dün itibari ile folic asite başladım eşm bebek ıstıo dye.hoş bnde ıstyorumda işte bkalm nasıp daha 5aylık ewlym;(

6 mı 7 mi kaç tane mesaj geldi öleee baktım hepiciği Kader.
afiyet olsun canım..yap resimle paylaş bekliyoruz...

eliften korktum ama yaa yaaa..:18:

Allah kabul etsin canımm

bir konuda gördüm seni ..ameninnn kokrtum vala elifcim
giydirmişin bi güzel kızaa

yaaa ne ettimde korktunuz böle:44::44: önce konuyu okuyunca olabilir yapmış bir hata dedm takii altta diğer kızların yorumlarına kızın verdiği cevaplara kadar..hatasının farkında olan kişi böyle yapmaz madem milletten akıl istiyon akıl verenlere olaya bakışlarını yazanlara bakın başka konular gidin onlara yorum yapın bilmem ne efelenmiş...Ve söyledikleriyle kendi sürekli çelişkiye düşmüş yaptığını çok mormal konuşmuş sevgilisinden bunalan herkes hoopp evli bir adam bulsun sonra yok bu adam beni çok mutlu ediyo ama evli ben sevgilime döneyim ondan ii baba olur bilmem ne delirdim dün oruç halde başım çatladıhakedene hak ettiğini vereceksin arkadaş

geçen hafta ben kendimi gördüm rüyamda kucağımda bebekle oooyy kokusunu bile hissetmiştim uyandığımda da etkilendiğimi farkettim
ama eşim askere gitmeden olmaz inşallah, çok zor olur yoksa

geçen hafta ben kendimi gördüm rüyamda kucağımda bebekle oooyy kokusunu bile hissetmiştim uyandığımda da etkilendiğimi farkettim
ama eşim askere gitmeden olmaz inşallah, çok zor olur yoksa

Ben de bir kere evlenmeden önce doğum yaptığımı görmüştüm insan çok fazla tesirinde kalıyor dimi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…