2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yakalanmakta kötü bi gün bizde sürpriz yaparız merak etme

Geçen bende yıl dönümümüzü unutmuş taklidi yapıyordum ki meğerse yakalanmışım da haberim yokmuş

ayyy kıyamam yaa çok güzelmişş canımm ne güzel bakk :)

ne güzel şimdi yapsa yine mutlu olursun ama Hakkari'de askerken bu inceliği yapmış olması daha bir başkadır

ne güzel şimdi yapsa yine mutlu olursun ama Hakkari'de askerken bu inceliği yapmış olması daha bir başkadır

Kesinlikle

Haber almak bile bi nimetti o zamanlar o şartlarda

Bölgesel olarak çok daha zordu kimilerine göre yaptığı askerlik

Bir de cidden hiç beklemiyorum, o yüzden hepsi bir yana o an ki sürpriz bir yana gerçekten

:):)hehehee:))o süpriz bayatladı artık canımm daha başka güzel şeyler bulmamız lazım:)

Mesela ney :26: ben bu konularda pek parlak fikirli değilim de

yakalanmakta kötü bi gün bizde sürpriz yaparız merak etme

yaparız canım merak etme sen:)hatta benim aklımda hep yapmamı istediğim bir şey var ama nasıl olcak bilmiyorum:) bu süprizi yapmam içinde benim hamile olmam lazım :)hamile olduğumu öğrenince (tek başıma olmam lazım tabii:) eve gidicem ve bebek kıyafeti biberon mama tabağı falan alıcam ve yemekler yapıcam. masayı çok güzel bir şekilde hazırlıcam:) ve akşama eşim eve gelince masayı süpriz görcek ve masayı 3 kişilik hazırlıcam.3.kişi kim dediğinde masa zaten mama tabağı biberon falan olucak ama üstünü örtçem:) örtüyü kaldırınca misafirimiz var hemde 9 aylıkkk dicemmm :):)nasıl amam:):)

Ben de sürpriz özürlüyüm ama yapmaya kalkışsam sanırım 2-3 günlüğüne kafa dinlemeye gitmek için bilet alırdım..

kader hay Allah senden razı olsun. twity deyince aklıma geldi, tusu basayla ilgili bir şey hazırlayabilirim çoook teşekkürler. bu aklımdaydı ama sürekli düşünceler değiştiğinden uçup gitmişti, çook teşekkür ederim :))

daha önce yapılacak bi sürpriz düşünmelisin bence, buda güzelde hamile olduğunu öğrendiğinde yaparsın inşallah yada emziği hediye paketi yaptırıp iş yerine gönderebilirsin

Rica ederim bilmeden de olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu

Amin cümlemizden inşallah

biri beni o süprize hazırlasın kızlar valla ayın 12 sinde adet olmazsam bilemiom artık:18:

hmmmm .. inşallah gönlüne göre bi sonuç olur o zaman :26: 12 sine 12 gün var ... o zamana kadar kendini yorma "hamilemiyim, değilmiyim" düşünceleriyle, hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…