- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlar merhaba hepinize:) bayadır giremedim siteye istandul -denizli mahvetti beni.çok hastalandım fena bir gribe yakalandım ama şimdi çok şükür iyiyim birazz... nasılsız bakalımm gene baya şeyler konuşmuşsunuz.süprizden konu açılmış. Bende hiç süpriz yapmadım daha doğrusu yapamadım :) hep yapmak isterken yakalandm falan:)
kızlar merhaba hepinize:) bayadır giremedim siteye istandul -denizli mahvetti beni.çok hastalandım fena bir gribe yakalandım ama şimdi çok şükür iyiyim birazz... nasılsız bakalımm gene baya şeyler konuşmuşsunuz.süprizden konu açılmış. Bende hiç süpriz yapmadım daha doğrusu yapamadım :) hep yapmak isterken yakalandm falan:)
Benim eşimde bana göre çok incedir
O Hakkari de askerdi ( biz sevgiliydik henüz ), haber alabilmek bile oldukça güçtü
Doğumgünümdü ama buruktum, mesaj atsa yeterdi.. Fırsat bulabilir mi telefon temin edebilir mi onu da bilmiyordum..
İşyerine bi gittim masamda çok güzel paketlenmiş güller, iliştirilmiş çok güzel bir not ve yanında bir paket.. Paketi de bi açtım en sevdiğim çizgi film kahramanı 'tweety'
O kadar şaşırmış kadar mutlu olmuştum ki anlatamam
Mesaj attım hattaı kapalıydı tabi, akşam dönebildi bana çok teşekkür ettim hiç gerek yok oralardan zaten nasıl temin ettin ki bi mesajın yeterdi sen askersin dedim..
Olsun dedi buralarda bulamayabilirim ama sağolsun arkadaşlarım var İstanbulda onlara rica ettim , işyerininde adresini tam olarak bilmiyorduk netten bulmuşlarİçim bi tuhaf olmuştu
ayyy kıyamam yaa çok güzelmişş canımm ne güzel bakk :)
Benim eşimde bana göre çok incedir
O Hakkari de askerdi ( biz sevgiliydik henüz ), haber alabilmek bile oldukça güçtü
Doğumgünümdü ama buruktum, mesaj atsa yeterdi.. Fırsat bulabilir mi telefon temin edebilir mi onu da bilmiyordum..
İşyerine bi gittim masamda çok güzel paketlenmiş güller, iliştirilmiş çok güzel bir not ve yanında bir paket.. Paketi de bi açtım en sevdiğim çizgi film kahramanı 'tweety'
O kadar şaşırmış kadar mutlu olmuştum ki anlatamam
Mesaj attım hattaı kapalıydı tabi, akşam dönebildi bana çok teşekkür ettim hiç gerek yok oralardan zaten nasıl temin ettin ki bi mesajın yeterdi sen askersin dedim..
Olsun dedi buralarda bulamayabilirim ama sağolsun arkadaşlarım var İstanbulda onlara rica ettim , işyerininde adresini tam olarak bilmiyorduk netten bulmuşlarİçim bi tuhaf olmuştu
Geçen bende yıl dönümümüzü unutmuş taklidi yapıyordum ki meğerse yakalanmışım da haberim yokmuş
ne güzelşimdi yapsa yine mutlu olursun ama Hakkari'de askerken bu inceliği yapmış olması daha bir başkadır
:):)hehehee:))o süpriz bayatladı artık canımm daha başka güzel şeyler bulmamız lazım:)
yakalanmakta kötübi gün bizde sürpriz yaparız merak etme
arkadaşlar ya şimdiye kadar sevdiğinize ne gibi sürprizler yaptınız neler hazırladınız? biraz beyin fırtınası yapalım. tüm süreçleri kapsıyor bahsettiğim. sadece evlilik değil. bir düşünün bakalım
yaparız canım merak etme sen:)hatta benim aklımda hep yapmamı istediğim bir şey var ama nasıl olcak bilmiyorum:) bu süprizi yapmam içinde benim hamile olmam lazım :)hamile olduğumu öğrenince (tek başıma olmam lazım tabii:) eve gidicem ve bebek kıyafeti biberon mama tabağı falan alıcam ve yemekler yapıcam. masayı çok güzel bir şekilde hazırlıcam:) ve akşama eşim eve gelince masayı süpriz görcek ve masayı 3 kişilik hazırlıcam.3.kişi kim dediğinde masa zaten mama tabağı biberon falan olucak ama üstünü örtçem:) örtüyü kaldırınca misafirimiz var hemde 9 aylıkkk dicemmm :):)nasıl amam:):)
kader hay Allah senden razı olsun. twity deyince aklıma geldi, tusu basayla ilgili bir şey hazırlayabilirimçoook teşekkürler. bu aklımdaydı ama sürekli düşünceler değiştiğinden uçup gitmişti, çook teşekkür ederim :))
ooof yaa ayın dokuzunda yedinci aya gircez ve kızlar ben hamile olabilirim
O sürprizi sen yapabilirsin o zaman
Bizim için daha ohoooo
o zaman sende hemen bir sürpriz hazırlamalısınnnnnn
biri beni o süprize hazırlasın kızlar valla ayın 12 sinde adet olmazsam bilemiom artık:18:
Kadercim vala bana kalsa daha çok yeniyiz ama bi kaza oldu bilmiom artık olurmu olmazmı bende olursam artık süpriz değil de baya baya bomba olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?