- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kzlar bende dün itibari ile folic asite başladım eşm bebek ıstıo dye.hoş bnde ıstyorumda işte bkalm nasıp daha 5aylık ewlym;(
svl22 seninle aynı sıralar evlendik sanırım,hamileysende hayırlı olsun
Allah hayırlı zamanda versin de,hamileysen bil ki senin için en doğru zaman
bende bu ay şüphelenmiştim.
henüz 6 ayım yeni bitti ve son sınıfım o yüzden çok korkmuştum.
daha sonra dua ettim sürekli....Allahım hayırlıysa olsun şimdi ama değilse bana hayırlı gördüğün zamanda nasip et diye.
ve hamile değilim.
Rabbim en uygun zamanda verir inşallah
geçte olsa herkese3 tünaydınnn..Bu arada kızlar rüyada bebek görmek her zaman bebişe dalalet değil Eğer kafanızı kurcalayan bir iş varsa onun olacağına işaretmiş...Bende gördüydüm çookk tatlı bir kız bir erkek bebişim vardı kız o an beni görünce heyecanla anne diye yanıma koştu sarıldı anlatamam o hisleri ben zaten bebek manyağıyım görünce dayanamıyorumİnşallah herkese allahım gönlünce hayırlı zamanda vatana millete dinine faydalı bebekler verir..
Ben de bir kere evlenmeden önce doğum yaptığımı görmüştüm insan çok fazla tesirinde kalıyor dimi_?
evet çok etkileniyor insan
dokuz haziranda evlendim canım ben okulumu 6 sene önce bitirdim. Evlendikten sonra eşimin yanında çalışmaya başladım nöbetler falan zor oluyordu çünkü.
Hayırlı olsun bende öle dua ediyorum bitanem herşeyin hayırlısı senin içinde RAbbim herkesin kalbine göre versin. Hergün görüyordum çocuk için öyle çok uğraşan insanlar varki Allah herkesin yardımcısı olsun.
benden 6 gün sonra evlenmişsin,bende 3 haziran geliniyim: )
sen avantajlısın çocuk olsa bile.
benim için şuan kaldıramayacağım bi sorumluluk.
Allah razı olsun,eşim çok anlayışlı fakat,gün içinde hem ev,hem okul,hem kpss zaten beni yoruyor.
o yüzden içim gitsede benim zamanım var daha.
dediğin gibi Rabbim evlat hasteriyle yanan tüm anne babalara nasip etsin
Maşallah bitanem Allah mesut etsin
Biraz çocuk konusunda bilinçli olmak lazım.
Arkadaşım evlendi benden sonra hemen hamile kaldı.
Eşi işten çıktı durumları çok kötü Birde bebek geliyor
düşünmek lazım bebeğide.
yarın akşam arkadaşlarımız yemeğe gelecek menü çıkaramadım ortaya panik oldum, kızlar bana yardım edinkarar verebildiğim tek şey havuçlu şehriye çorbası yapmak
şimdi aklıma geldi geçmişi okurken krizsavarcım süpriz istemiş....Bu konuda çoookk yaratıcıyımdırTalım eşin gideli diyelim 10 ggün oldu 11.gün geliyor bence 10 tane balon al şişir kurdela ile bağla tavana yapıştır bantla-merak etme tavana zarar vermiyo tecrübe ile onaylanmış-on tane çiçekçiden kart al bir yüzüne tarih bir yüzünede onsuz neler yaptığını yaz bugün şunu yaptım özledim falan...Yatak odasına doğru holde bunu yap bence yatakğınızın çevresini minik mumlarla donat..Sofra hazırla çok şık kalpla kurabiyeler falan yap tatlım...bir tanede düğün resminizi puzzle yaptır ve otur puzzle yap ona hediye et bak biz ayrıydık ama ellerimle bizi birleştirdim gibi afilli bişe ya...EEEE daha ne olsun
yarın akşam arkadaşlarımız yemeğe gelecek menü çıkaramadım ortaya panik oldum, kızlar bana yardım edinkarar verebildiğim tek şey havuçlu şehriye çorbası yapmak
kanks bak yanına güzel bir et sote falan yap bnce onun yanına fırında patates ve domatesli müthişşşş bir garnitür var zeytinyağlı onu yap:) onun yanına şöyle patlıcanla sarılmış sürpriz pilav yap bide ısrarla yazdığımçok pratik olan halleyli pasta tamamdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?