2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

geçte olsa herkese3 tünaydınnn..Bu arada kızlar rüyada bebek görmek her zaman bebişe dalalet değil Eğer kafanızı kurcalayan bir iş varsa onun olacağına işaretmiş...Bende gördüydüm çookk tatlı bir kız bir erkek bebişim vardı kız o an beni görünce heyecanla anne diye yanıma koştu sarıldı anlatamam o hisleri ben zaten bebek manyağıyım görünce dayanamıyorum İnşallah herkese allahım gönlünce hayırlı zamanda vatana millete dinine faydalı bebekler verir..

dokuz haziranda evlendim canım ben okulumu 6 sene önce bitirdim. Evlendikten sonra eşimin yanında çalışmaya başladım nöbetler falan zor oluyordu çünkü.
Hayırlı olsun bende öle dua ediyorum bitanem herşeyin hayırlısı senin içinde RAbbim herkesin kalbine göre versin. Hergün görüyordum çocuk için öyle çok uğraşan insanlar varki Allah herkesin yardımcısı olsun.

Amin canım ama beni herkes hamile görüyor bekliyelim görelim

evet çok etkileniyor insan

ben yakın zamanda hamile olan arkadaşımın bebeğini erkek bir bebek olarak gördüm aradım dedim gördüm erkek mi diye sordum erkekmiş onunda.
Tuaf hislerle uyanmıştım bide hamile olunca kim bilir neler hisseder insan.

benden 6 gün sonra evlenmişsin,bende 3 haziran geliniyim: )
sen avantajlısın çocuk olsa bile.
benim için şuan kaldıramayacağım bi sorumluluk.
Allah razı olsun,eşim çok anlayışlı fakat,gün içinde hem ev,hem okul,hem kpss zaten beni yoruyor.
o yüzden içim gitsede benim zamanım var daha.
dediğin gibi Rabbim evlat hasteriyle yanan tüm anne babalara nasip etsin

Maşallah bitanem Allah mesut etsin
Biraz çocuk konusunda bilinçli olmak lazım.
Arkadaşım evlendi benden sonra hemen hamile kaldı.
Eşi işten çıktı durumları çok kötü Birde bebek geliyor
düşünmek lazım bebeğide.

aynen öyle.
çocuk hayatı bambaşka hale getiriyor,bu hayata hazır olmak lazım.
bu kararı alıp evlat sahibi olduktan sonra artık geri dönüşü yok.

yarın akşam arkadaşlarımız yemeğe gelecek menü çıkaramadım ortaya panik oldum, kızlar bana yardım edin karar verebildiğim tek şey havuçlu şehriye çorbası yapmak

şimdi aklıma geldi geçmişi okurken krizsavarcım süpriz istemiş....Bu konuda çoookk yaratıcıyımdırTalım eşin gideli diyelim 10 ggün oldu 11.gün geliyor bence 10 tane balon al şişir kurdela ile bağla tavana yapıştır bantla-merak etme tavana zarar vermiyo tecrübe ile onaylanmış-on tane çiçekçiden kart al bir yüzüne tarih bir yüzünede onsuz neler yaptığını yaz bugün şunu yaptım özledim falan...Yatak odasına doğru holde bunu yap bence yatakğınızın çevresini minik mumlarla donat..Sofra hazırla çok şık kalpla kurabiyeler falan yap tatlım...bir tanede düğün resminizi puzzle yaptır ve otur puzzle yap ona hediye et bak biz ayrıydık ama ellerimle bizi birleştirdim gibi afilli bişe ya...EEEE daha ne olsun

yarın akşam arkadaşlarımız yemeğe gelecek menü çıkaramadım ortaya panik oldum, kızlar bana yardım edin karar verebildiğim tek şey havuçlu şehriye çorbası yapmak

kanks bak yanına güzel bir et sote falan yap bnce onun yanına fırında patates ve domatesli müthişşşş bir garnitür var zeytinyağlı onu yap:) onun yanına şöyle patlıcanla sarılmış sürpriz pilav yap bide ısrarla yazdığımçok pratik olan halleyli pasta tamamdır:))

Elifff sen süpersin; ama bunları önceden söyleyecektin bana ya da hemen başlamam lazım. yalnız fikirler süper, sınır yok, bayıldım :82: Onur bey çok şanslı.
adam sabah gelecek ve geldiğinde de işte olacağım büyük ihtimalle. yine de güzel bir şeyler yapacağım inşallah. henüz düğün fotoğraflarımız yok, dış mekan var, onlar da üzerinde oynanmamış orijinal halleri. istediği satranç takımından alabilirim de çok pahalıları beğeniyor o ya :26: nette baktım eşimin burcu böyle şeylerden hoşlanıyormuş. hakikaten de öyle, varsa yoksa kitaplar. kitap satranç tavla gibi şeyler alınmalıymış. balon olayı alımda. teşekkürler, sevgiler

aynı dert bende de var canım. Yarın hastaneden doktorlar ve eşleri gelcek üstüne ben yemek de bilmiyorum fazla kafayı yedim panik oldum.

Malzemeler:
2,5 su bardağı pirinç
1kg patlıcan
1 tane soğan
4-5 tane domates
Karabiber
Tuz

Yapılışı:
2,5 su bardağı pirinci bir tarafta sıcak su içerisine bırak.1 kg patlıcanı alaca soy ve uzunlamasına dilimlerine ayır. Sonra bunları tek tek kızartıp peçete üzerine koy ki yağı sızsın.
Yaklaşık yarım saat su içinde bekleyen pirinçleri; bir tencereye yağ koy, üzerine bir baş soğanı kıyıp kavur, pirinçleri üzerine dök ve kavur.Orta boy bir tencereyi al. alta ince ince doğranmış 4-5 domatesi sırayla diz. Sonra tencerenin ortası merkez olacak şekilde, sırayla patlıcanları yukarı doğru diz. Ortasına da pirinç karışımını dök. Üzerine 2 su bardağı et suyu, biraz tuz dök, patlıcanları merkeze doğru bogcalayıp pişirmeye bırak. Borcama tencereyi ters düz edip (tabi ki 10 dk. dinlendikten sonra) dök. Servise hazır

zeytinyağlı garnitür nasıl kanka :44: hmm patlıcana sarılmış sürpriz pilav iyiymiş

kızlar geçen bir arkadaşıma yemeğe gittim minik köfteler yapıp kıartıp onu soğan sotelerek içine koymuş bir su bardağıda nohut koymuştu içine ve 1 su bardağı unu özleyip koymuş kaynatmış çorbayı...Sonra fırın kaseleri varya çorba kasesi gibi olan onlara koymuş kaselerin üstüne milföyden kapak yapmış yani üst kısım tamamen kapalı olmuş 10 dakika fırına vermiş yumurta sarısıyla birlikte..Allahım çok enges bir görüntü var çorba geliyo kaşıkla çıtır çıtır milföye ortadan kırıp ta yiyorsun tavsiye ederim misafiri olan hatunlara bende evde denycem

Malzemeler:
300gr kıyma
3tane havuç
1kasık un
Milföy hamuru
1 yumurta
Susam
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Kıymanın içerisine karabiber, tuz koy yoğur, minik köfteleri oluştur, buzdolabına dinlenmeye bırak.
Tencereye bir miktar yağ koyup, salçayı kavur, üzerine biraz su koy pişir, sonra yeterince su koyup, köfteleri içine kat, 1 kaşık unu sulandırıp, içine kat, biraz tuz koy pişirmeye bırak.
Ayrı bir tencerede küp küp doğranmış havuçları haşlamaya bırak.
Köfteler pişince tencereye haşlanan havuçları da kat biraz daha pişir. Çorba hazır.
Milföy hamurunu biraz oklava ile inceltelim. Pişen çorbayı fırın kaselerine koyalım. 1 kasede 1 yumurta sarısını çırpıp hamurun üzerine sürel,m, üzerine susam ekelim ve fırına 10dak pişirmeye bırakalım.

içim daralıyor yemek tarifi görünce. hiçbiri yapılması kolay gibi gelmiyor onur bey yine şanslı ki adamın yemek yapmaktan zevk alan bir hatunu olacak. ne iyi ne iyi :)) onur bey, seninle ilgili "iyi ki" ler listesi hazırlasın ve bunları da benim yerime eklesin, çook ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…