2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

koalacım günaydın..
valla yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn..aam olsun...değerdi..

sen de eğitimlerle yoruldun demii

İyi dileklerin için sağol canım benim şaka maka gelin oluyorum yahu hala inanamıyorum

Canım lenssiz görmem zor olacak tabi bulanık görüyorum gözlüğü çıkardığımda ama bakalım nasıl olacak... Tek sorun bu olsun da inşallah daha başka sorunumuz çıkmaz...:))))

hemşom neettin sen...yazamıyorum şu 10 dk engeli var..daha uygun bir çözümüm var..
seni lensten mahrum etmeyelim:.

Canım bekliyorum seni ve çözümlerini :)))))

Günaydın kızlar :79:

maşallah Kadercim döktürmüş..
ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor..

Teşekkür ederim

Ay çok pardon

Bizim Mahallede
mUTFAKTA eN ÇALIŞKANI:)kADER

Maşallah sende müthiş takipçimizsin

Kadercim ellerine sağlık çok güzel görünüyor bu arada ben bir tiramusi hastasıyım

Teşekkür ederim, ben pek sevmem eşim seviyormuş ilk kez denedim bende.. Herkes beğendi ama cidden mi nezaketen mi bilmem gerçi bi dilimcik bile kalmadı ama

menünün hepsi çok güzel görünüyooorrr
[/COLOR]

Teşekkür ederim

eysaih, bir karışıklık oldu galiba. ben müthiş ev hanımı olamam, bu imkansız yemek yapmaktan nefret ediyorum ve temizlik konusunda ayrıntıcı olduğum için çok yavaşım. çantasındaki ve evindeki küçük notlarla boğuşan bir hatunum sadece :)

koalacım canım bu senekine iyi bir dil puanın olmadan girmenin getirisi yok bu senekine girersen mühendis olarak değilde uzman uzmn yardm.m,üfettişlik falan bu tarz kadrolara atanırsın tabii ii bir dil puanın varsa ama asıl mühendis kadrosu atamalar çift senelerde oluyor onda dilsizde ataman var ama ii bir kurum istersen dil şartı isteyenler var..Ben marttaki üds ye girip önce dil seviyeme bakıp sonra dil kursuna gideceğim inşllh..Sende az birfaz yavaştan başlayıp dil çalışıp benm taktiği uygulayabilirsin..Mühendisliklerde şöyle birşey var çift sene kpss de herkesin genel sayısalı ii olduğu için puanları yüksek olan kısım çok fazla ama ne yazıkki dili olan çok kişi var bu nedenle bizlerde dil çok önemli..Mesela kpss den 80 aldık dilden 70 bu atamalarda puanımızı dil isteyen yerlerde otomatik oplarak 90mış gibi öne atıyor bizi tavsiye ederim bende başlayacağım çalışmaya daha başlamadımAles mevzusuda şöyleki kuzu eğer ünide kalmayı düşünüyorsan gimelisin ama ünide kalmak istemyosan bir getirisi yok memur olunca dahi müdürlük sınavlarına girebilmen için puanlandırma sistemlerinde yüksek lisans 1 puan ise dil 6 puan(örnek vermek adına yazdım) bu nedenle şahsi fikrim alesle uğraşacağına dile çalışman tatlım çalışıp burada ingilizce yazışırız ilerletiriz

hacı inanmak başarmanın yarısıdır şimdi olmasanda ilerde olacağına eminim..Kaldıki şuandada o yolda emn emn ilerliyon çaktırmadan

hacı inanmak başarmanın yarısıdır şimdi olmasanda ilerde olacağına eminim..Kaldıki şuandada o yolda emn emn ilerliyon çaktırmadan

şu sıralar romantik kraliçe olma yolunda ilerliyorum canım katkılarınla notları dünden itibaren yazmaya başladım ve balonları da aldım. ilerde iyi bir ev hanımı olacağımı da düşünüyorum, inşallah. biraz pratiğe ihtiyacım var

oy oy amanda aman yaz kuzum yaz artık bitince bizede 1 kare resim düşer herhaldene zaman geliyordu enişte??

keşke ben de bir mühendis veya mimar olsaydım.soyut şeylerden yoruldum. nasıl keşfedemedim bu yönümü ya somut şeylerle uğraşmak istiyorummmm

günaydın bebişlerr napıyorsunuz? koala nettin kızım da bu kadar yoruldun bakiim?

ah canımcım ya günaydın!
ctesi eğitim vardı, işe geldim akşam da bizim lise mezunları toplantısı vardı oraya gittim, sonra görümceyi bi arkadaşından aldık onu bıraktık evine.. akşam çok eğlenceliydi ama eve gelip yatmamız çok geç oldu
pazar günü çok uyuyacağım derken, kv aşure yapcam dedi. buğdayı azmış, ben de evdeki buğdaydan ıslattım eşim sabah onu götürdü, o kalkınca ben de kalktım uyuyamadım tekrar.. gitti bırakmaya onlara, ben evde yufka vardı bozulacaktı artık ondan börek yaptım, evi temizledim, çamaşırları attım makinaya.. eşim geldi sonra, bi de kv oruç tutarmış aşure yaparken, dedim ki eşime yemek yapayım ben de sor da yemeği yoksa dedim.. kalktım yemek yaptım, çorba tavuk.. görümceye de dedim salatayla pilav mı yapcan patates mi kızartcan napcaksan diye.. gittik akşam oraya, yemek fln.. sonra ameliyat olan bi akraba varmış, ona geçmiş olsuna gittik, 10-15 dk oturduk kalktık, bizim eve yakındı, sonra bize geçtik çay içmeye.. çay fln kvleri eve bırak, gel tekrar barbunya ıslatmıştım onu pişir... ölüyorum yaa 1di saat yattığımda

oy oy amanda aman yaz kuzum yaz artık bitince bizede 1 kare resim düşer herhaldene zaman geliyordu enişte??

pazartesi sabahı gelmiş olacak inşallah haftaya.. oktay ustanın kitabında gördüm, kalpli köfte yapmayı planlıyorum, kurabiye kalıplarıyla. kalp şeklindeki pilavın üstüne koyacak şekilde. bakalım yapabilecek miyim :44:

keşke ben de bir mühendis veya mimar olsaydım.soyut şeylerden yoruldum. nasıl keşfedemedim bu yönümü ya somut şeylerle uğraşmak istiyorummmm

kuzu bence böyle şeyler düşünüpte yorma kendini sende ilkay gibi psikologdun demi tatlım...Emin ol herkes hangi konumda olursa olsun hep keşke şöyle olsaydım diyor

kuzum sende bu aşk ve şevk varken herşeyi yaparsın sana güvenim tam

Kadeerrr ellerine sağlık şekerim..

ayyy resimler geride kamışken yeniden gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…