Elif Çalışkanlığınla Beraber ORUÇ TUTUYUN bİZE dUA ET CANIM:)
kuzum naslsın çok az kaldı cumartesi gelin olup gidiyon mu sen aman da aman allah mutlu mesut etsin canım..Hiç bişeyi dert etme bence herşey olduğu kadarıyla kabul et bu özel günlerin tadını çıkar..Bence çokk güzel bir gelin olucan
günaydın arkadaşlar. bir haftaya daha başlamış bulunuyoruz. umarım güzel geçer, tembellik yapmadan geçer (kendi adıma :))
bircancım lenssiz görmende problem çok oluyor mu? kirpik, doğala yakın istiyorum dersen bulman daha kolay olabilir sanırım. benimki 16 liraydı ama tek kullanımlık oldugözlük konusunda çok gerilme bence. herkesin başına illa ki bir aksilik geliyor. yani aksilik olmadan geçen bir düğünün olduğunu sanmıyorum :)
giderken yemek tarifleri vardı, şimdi de kek tarifleri. aman Allah ım :)
hemşom neettin sen...yazamıyorum şu 10 dk engeli var..daha uygun bir çözümüm var..
seni lensten mahrum etmeyelim:.
maşallah Kadercim döktürmüş..
ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor..
.Kızlar haftasınu döktürmüş kadercik de resimli paylaşmış..Ellerinize sağlık kızlar yalnız kader sabah sabah hiç acıkmamışken o böreğin beni cezbetti..Nasıl akşam namazını bekleyeceğim ben şimdik
Bizim Mahallede
mUTFAKTA eN ÇALIŞKANI:)kADER
Kadercim ellerine sağlık çok güzel görünüyor bu arada ben bir tiramusi hastasıyım
menünün hepsi çok güzel görünüyooorrr
[/COLOR]
eysaih, bir karışıklık oldu galiba. ben müthiş ev hanımı olamam, bu imkansızyemek yapmaktan nefret ediyorum ve temizlik konusunda ayrıntıcı olduğum için çok yavaşım. çantasındaki ve evindeki küçük notlarla boğuşan bir hatunum sadece :)
hacı inanmak başarmanın yarısıdır şimdi olmasanda ilerde olacağına eminim..Kaldıki şuandada o yolda emn emn ilerliyon çaktırmadan
şu sıralar romantik kraliçe olma yolunda ilerliyorum canım katkılarınlanotları dünden itibaren yazmaya başladım ve balonları da aldım. ilerde iyi bir ev hanımı olacağımı da düşünüyorum, inşallah. biraz pratiğe ihtiyacım var
günaydın bebişlerr napıyorsunuz? koala nettin kızım da bu kadar yoruldun bakiim?
önemli değil kadercim geçti açlık hissim resimli sayfa geride kalınca
oy oy amanda aman yaz kuzum yaz artık bitince bizede 1 kare resim düşer herhaldene zaman geliyordu enişte??
Selam kızlar menümü paylaşıp çıkıcamSabah görüşürüz :79:
Eki Görüntüle 567017 Eki Görüntüle 567020 Eki Görüntüle 567022 Eki Görüntüle 567023
keşke ben de bir mühendis veya mimar olsaydım.soyut şeylerden yoruldum. nasıl keşfedemedim bu yönümü yasomut şeylerle uğraşmak istiyorummmm
Kadeerrr ellerine sağlık şekerim..
kuzum sende bu aşk ve şevk varken herşeyi yaparsın sana güvenim tampazartesi sabahı gelmiş olacak inşallah haftaya.. oktay ustanın kitabında gördüm, kalpli köfte yapmayı planlıyorum, kurabiye kalıplarıyla. kalp şeklindeki pilavın üstüne koyacak şekilde. bakalım yapabilecek miyim :44:
Kadeerrr ellerine sağlık şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?