Sende mi fotoğraflarını ekledin canım???
Teşekkür ederim canım... Şimdide enfes türk kahvemi içiyorum...
ooo herkeşşler kaçmışşç.. benim de bilgisayarım tamire gitti, ekranım çatlaktı benim gibi..
şimdi şirketten geçici bişey verdiler.. bunun da ekranı pırpır ediyo yazdıkça
kek tarifimi beğenmediniz mi hanımlar
bircaaan sana mail attım, manolya mailini gönderirsen sana da atarım :)
o zaman benden de herkese bir piişşştt
merhaba kızlar napıyorsunuz bakiyimm? sizi özledimburdaki işim güzel gidiyor şimdilik, öğreniyorum bişiler. siz naptınız?
amanda aman kimler gelmişbiz aynıyız bebişim hatta biraz sakin topik bugün .. işinin güzel gitmesine sevindim .. hala köşedeki boş masaya almadılar mı seni
noldu senin bilgisayarına, uuff mu oldu
merhaba kızlar napıyorsunuz bakiyimm? sizi özledimburdaki işim güzel gidiyor şimdilik, öğreniyorum bişiler. siz naptınız?
ay yok ya almadılar ben teklif ettim de orası boş kalacakmışşş :26: halbuki insan orda işi daha güzel öğrenirbugün beni lobiden aradılarrr, kocişim çiçek göndermiş, o kadar mutlu oldum kii, bi de not iliştirmişş kırmızı güller bi de bi çiçek daha ama adını bilmiyorum :26: çok cüzellerr
ay yok ya almadılar ben teklif ettim de orası boş kalacakmışşş :26: halbuki insan orda işi daha güzel öğrenirbugün beni lobiden aradılarrr, kocişim çiçek göndermiş, o kadar mutlu oldum kii, bi de not iliştirmişş kırmızı güller bi de bi çiçek daha ama adını bilmiyorum :26: çok cüzellerr
waay süpermiş..
bi de ben utanırım diyodun, hıh ne utancan harika bence
bi benimki bilmiyor böyle şeyler herhaldeevleneli beri bi tek gülden başka bişey görmedim, o da kırıp döktükten sonra... birileri öğretmeli bu adama cok ayıp ama
merak etme canım çoğu öle ilk zamanlar pervane gibi dönerler etrafında sonra hiççççç , ben daha evleneli bir gül bile almadım
bende almadım ama dikkat etmemişim bu duruma, siz söyleyince farkettim kızlar :26: akşam bi konuşma yapayım kocişimle en iyisi "hani benim çiçeğim"
bende almadım ama dikkat etmemişim bu duruma, siz söyleyince farkettim kızlar :26: akşam bi konuşma yapayım kocişimle en iyisi "hani benim çiçeğim"
eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?