2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar bende dayanamdım bu zulmne gidiyorum:)görüşmk üzere

ooo herkeşşler kaçmışşç.. benim de bilgisayarım tamire gitti, ekranım çatlaktı benim gibi..
şimdi şirketten geçici bişey verdiler.. bunun da ekranı pırpır ediyo yazdıkça
kek tarifimi beğenmediniz mi hanımlar
bircaaan sana mail attım, manolya mailini gönderirsen sana da atarım :)

Son düzenleme:

herkes kaçışmışş...

merhaba kızlar napıyorsunuz bakiyimm? sizi özledim burdaki işim güzel gidiyor şimdilik, öğreniyorum bişiler. siz naptınız?

merhaba kızlar napıyorsunuz bakiyimm? sizi özledim burdaki işim güzel gidiyor şimdilik, öğreniyorum bişiler. siz naptınız?

amanda aman kimler gelmiş biz aynıyız bebişim hatta biraz sakin topik bugün .. işinin güzel gitmesine sevindim .. hala köşedeki boş masaya almadılar mı seni

amanda aman kimler gelmiş biz aynıyız bebişim hatta biraz sakin topik bugün .. işinin güzel gitmesine sevindim .. hala köşedeki boş masaya almadılar mı seni

ay yok ya almadılar ben teklif ettim de orası boş kalacakmışşş :26: halbuki insan orda işi daha güzel öğrenir bugün beni lobiden aradılarrr, kocişim çiçek göndermiş, o kadar mutlu oldum kii, bi de not iliştirmişş kırmızı güller bi de bi çiçek daha ama adını bilmiyorum :26: çok cüzellerr

noldu senin bilgisayarına, uuff mu oldu

çoktandır öyleydi zaten, ekran çatlaktı.. bizim tekniker en uygun ekran arıyodu bulmuş, en uyguna bak 225 lira çok param varmış gibi

canııım ne mi yaptık,seni özledikkkk
boş bi masaya geçme durumun mu var yoksaaa??
hemen geç lütfen

waay süpermiş..
bi de ben utanırım diyodun, hıh ne utancan harika bence
bi benimki bilmiyor böyle şeyler herhalde evleneli beri bi tek gülden başka bişey görmedim, o da kırıp döktükten sonra... birileri öğretmeli bu adama cok ayıp ama

ince ruhlu bir koca aman Allah'ım yeni departmanın hayırlı olsun gülleri çok sevindim mutlu olmana kuşum

merak etme canım çoğu öle ilk zamanlar pervane gibi dönerler etrafında sonra hiççççç , ben daha evleneli bir gül bile almadım

merak etme canım çoğu öle ilk zamanlar pervane gibi dönerler etrafında sonra hiççççç , ben daha evleneli bir gül bile almadım

bende almadım ama dikkat etmemişim bu duruma, siz söyleyince farkettim kızlar :26: akşam bi konuşma yapayım kocişimle en iyisi "hani benim çiçeğim"

bende almadım ama dikkat etmemişim bu duruma, siz söyleyince farkettim kızlar :26: akşam bi konuşma yapayım kocişimle en iyisi "hani benim çiçeğim"

eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..

güzel taktik bencede işe yarar bende benzerini dün yaptım, yoldönümü hediyesini almış verdi dün bende maalum perşembe içinde artık bi çiçek alırsın dedim göz attım bakalım

eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..

Vala haklısın ama içlerinden gelmeyince napıcaksın sen söylesen yapsa, hatırlattığın için yapmış olcak içinden gelse keşke. ben şöyle dioyorum hiçmi içinden beni mutlu etmek böle gülümsetmek geçmiyor diyorum yokdio

Son düzenleme:
hımm kızlar ben en son doğumgünümde almıştım, hala evde duruyor tabii, cunku kocam kalıcı olması için nişan ciceği gibi bişi yaptırmıştı ben arada alıyorum işte kuzular. koala ayriyetten cok utandım yine tabii ki, yüzüm kızara kızara gittim ama güzel bişiymişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…