2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..

ufak tefek sürprizler varda evlendiğimizden beri hiç çiçek yok ortada :26: gerçi onun öncesinde de öyle çiçek bahçem yoktu zaten yurda göndermişti 3-4 defa elinde çiçek tutmayı sevmez benim ki
dediğin gibi tatlım önemli olan çiçek değil, her ne yolla olursa olsun verilen değeri hissetmek.. çok şükür onu hissettiriyor

eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..

hımmm benimki süprizleri sever ya, bi kere bana bot alıp gelmişti çabalıyor ya benimki profesyonelce yapmıyor bazen ya ona kopuyorum. ne alacağını tam kestiremiyor amann alakasız da olsa seviyorum

Kızlar bee keşke aynı şehirlerde olsaydıkda toplaşabilseydik ne güzle olurdu

Evet insanın içinde olmasıyla alakalı
Eşim düşünür yapar
Ama ben hiç yapmadım diye geçen burda hatırlamıştım ve yapsam iyi olur demiştim
Fakat yine yapmadığımı bir kez daha hatırladım

kızlaaar az önce eşime msnden çiçeksepeti'inin linkini gönderdim

"bebişim bak" yazdım, "burda ana sayfa var bebeğim" dedi, bende "hangi çiçek olduğu benim için hiç önemli değil tatlım" yazdım güldüm oda güldü "boş kaldın sanırım kitap oku sen" diyor pislik

Son düzenleyen: Moderatör:

hahah cok şeker olmuş isteğini iletme şeklin canım

hahahah çok iyi yaaa , kitap demişken ben biraz okusam iyi olur vaji ile ilgili bir kitaba başladım yarısındayım öptüm sizi hanımlarr akşama görüşrüz

ikinizinki de süpermiş

ay size yazarken kendimi cok iyi hissediyorum yaa

ah canııım ... sana yazdım ki ben...

ben geldimmmm

çok şekersin sen yaaaa ben de yapıyorum buna benzer şeyler ama şunu keşfetttim adam cidden çiçek tutmayı sevmiyor..çok utanıyor.
hayır zaten açana kadar epey bir uğraştım..

ilişkilerde bu denli açık olmak ne kadar doğru ? açık olmanın bir sınır var mıdır canım?

ay size yazarken kendimi cok iyi hissediyorum yaa

kk nın mini versiyonu diyorum buraya..
her konu var yerine göre...ve sadece o konular ve saece bizim duygularımız..bir başkası olmadan..
ha başkası kısmında biraz eş biraz eşlerin ailesi belkide..bu yüzden seviyorum samimiyetiniziiii

açık olmak derken tam olarak neyi demek istediğini anlayamadım tatlım :44: mesela çiçek beklentini ifade etmek gibi mi :26:

hayırlı olsun canım hem yeni yerin hem güllerinnnn

açık olmak derken tam olarak neyi demek istediğini anlayamadım tatlım :44: mesela çiçek beklentini ifade etmek gibi mi :26:

evet.. buna benzer bir şeyi mehmet coşkundenizden duydum..şöyle bak:

m.coşkundeniz anlatıyor;

ben duştan çıtkıktan sonra yerler ıslak olucak diye düşünmem hiç ama eşim titiz..
bana gelip " mehmet yerleri ıslatıyorsun " demek yerine ben duştayken havlu koymuş yere..
ben de anladım ki yere basmadan havluyla kurulanmalıyım..ve aramızdaki iletişimi arttırıken birbirimizi de
bu yüzden kırmıyoruz.

dedi.. çook hoşuma gitmişti..onunla benzeştirdim bu çiçek olayını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…