- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..
eyvah eyvah
ya aslında mesele sadece çiçek değil ki, şaşırtılmak... sürpriz yapılması, kendini değerli hissetmek...
o yok işte..
kızlaaar az önce eşime msnden çiçeksepeti'inin linkini gönderdim
"bebişim bak" yazdım, "burda ana sayfa var bebeğim" dedi, bende "hangi çiçek olduğu benim için hiç önemli değil tatlım" yazdım güldüm oda güldü"boş kaldın sanırım kitap oku sen" diyor pislik
hımmm benimki süprizleri sever ya, bi kere bana bot alıp gelmiştiçabalıyor ya benimki profesyonelce yapmıyor bazen ya ona kopuyorum. ne alacağını tam kestiremiyor amann alakasız da olsa seviyorum
"bebişim bak" yazdım, "burda ana sayfa var bebeğim" dedi, bende "hangi çiçek olduğu benim için hiç önemli değil tatlım" yazdım güldüm oda güldü"boş kaldın sanırım kitap oku sen" diyor pislik
hahah cok şeker olmuş isteğini iletme şeklin canım
hahahah çok iyi yaaa , kitap demişken ben biraz okusam iyi olur vaji ile ilgili bir kitaba başladım yarısındayım öptüm sizi hanımlarr akşama görüşrüz
ay size yazarken kendimi cok iyi hissediyorum yaa
birbirimize alıştık ve şimdide özlüyoruz tatlım :26:
ben geldimmmm
çok şekersin sen yaaaaben de yapıyorum buna benzer şeyler ama şunu keşfetttim adam cidden çiçek tutmayı sevmiyor..çok utanıyor.
hayır zaten açana kadar epey bir uğraştım..
ilişkilerde bu denli açık olmak ne kadar doğru ? açık olmanın bir sınır var mıdır canım?
hımm kızlar ben en son doğumgünümde almıştım, hala evde duruyor tabii, cunku kocam kalıcı olması için nişan ciceği gibi bişi yaptırmıştıben arada alıyorum işte kuzular. koala ayriyetten cok utandım yine tabii ki, yüzüm kızara kızara gittim ama güzel bişiymişş
açık olmak derken tam olarak neyi demek istediğini anlayamadım tatlım :44: mesela çiçek beklentini ifade etmek gibi mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?