- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Keşke ben de senin gibi cesaret örneği gösterebilsem şekerim hep erteliyorum:26::26:
merhaba kızlar
sabah dişçiye dikişlerimi almaya gittim, dolgu yaptırıp geldim yadikişler alındıktan sonra kontrol edelim çürük var mı dedik meğer bi tane varmış, gelmişken onu da aradan çıkartalım dedik .. şuan 2 uyuşturucu iğne yapılmış ağzım biraz yamuk
Teşekkürler canımcığımm
aa canım çok geçmiş olsun, ben de sana bakınıp duruyodum... insallah dikişler ve dolgudan sonra çok ağrı çekmezsin.. o uyuşukluk kötü oluyo sanki ağzın yamukmuş gibiama konuşurken cidden yamuluyo bende
Ya Allah Bismillah diyip girmem gerek en kısa zamanda dişçinin kapısındannerteleme tatlımeğer bu çürüğü 3 ay sonra görseydik kanal tedavisi yapmak zorunda kalırdın dedi şimdi en azından iğneye vurduktan sonra ben hiç bişey hissetmedim sende uyuşturmasını istersin bişey olmaz canımcım
Asil duruyorrica ederim
Benim bombiliydi altıkabarık yani
Sağol beybi seninkini hatırlıyorum hoştu. ..Ben de özel albüm yapmıştım ama sonradan sildim :126:
Teşekkür ederimaynen bende geri sildim
Neden bilmiyorum huzursuz oluyorum.
dikişlerden kurtuldum canım sorunsuz atlattım da dolgu günün sürprizi olduçok fenayım şuan dediğin gibi yamuk bir ağzım var hele ki konuşurken dişçi bişey yeme uyuşukluğun geçinceye kadar dilini ısırırsın dedi
hadi bakalım kurtuldun şükür.. çok geçmiş olsun canım tekrardan...
üüüff acıktım ben
günaydın everybodyyine güne yemekler pastalarla başlanmış...koala artan çorba fikri güzel ama ben hiç mercimeği artırmam bayılırım limon ve bol biberli içmye kalmaz sanırım aysenur hoşgeldin ne güzel giriyon iki gündür geçen bizii korkuttun gelemem diye
işte arada sırada giriyorum şeker ama eskisi gibi değil ne yazık ki
neyse yemeğe az kaldı, ben hala uyuşuğum
kek yapmışsın ve çokta güzel oldu demişsin canım eline sağlıkgetirseydin ya işte atıştırırdın
günaydın arkadaşlar. bircan gitti mi :26: vee 2012 nin son gelini olma tahtım sallanmak üzere, artık kıdemli olmaya başladım anlaşılanbekliyoruz taze gelini sabırsızlıkla, en az damatın beklediği kadar
dikişlerden kurtuldum canım sorunsuz atlattım da dolgu günün sürprizi olduçok fenayım şuan dediğin gibi yamuk bir ağzım var hele ki konuşurken dişçi bişey yeme uyuşukluğun geçinceye kadar dilini ısırırsın dedi
Canım ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
kızlarrrr merhaba hepinizeee :):)gene yemeklerden başlanmış konuşulmaya :) ben çokk yoğunummm hiç giremiyorum artıkk
kızlarrrr merhaba hepinizeee :):)gene yemeklerden başlanmış konuşulmaya :) ben çokk yoğunummm hiç giremiyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?