2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Keşke ben de senin gibi cesaret örneği gösterebilsem şekerim hep erteliyorum:26::26:

erteleme tatlım eğer bu çürüğü 3 ay sonra görseydik kanal tedavisi yapmak zorunda kalırdım dedi şimdi en azından iğneyi vurduktan sonra ben hiç bişey hissetmedim sende uyuşturmasını istersin bişey olmaz canımcım

Son düzenleyen: Moderatör:

aa canım çok geçmiş olsun, ben de sana bakınıp duruyodum... insallah dikişler ve dolgudan sonra çok ağrı çekmezsin.. o uyuşukluk kötü oluyo sanki ağzın yamukmuş gibi ama konuşurken cidden yamuluyo bende

dikişlerden kurtuldum canım sorunsuz atlattım da dolgu günün sürprizi oldu çok fenayım şuan dediğin gibi yamuk bir ağzım var hele ki konuşurken dişçi bişey yeme uyuşukluğun geçinceye kadar dilini ısırırsın dedi

Ya Allah Bismillah diyip girmem gerek en kısa zamanda dişçinin kapısındann

Asil duruyor rica ederim

Benim bombiliydi altı kabarık yani

Sağol beybi seninkini hatırlıyorum hoştu. ..Ben de özel albüm yapmıştım ama sonradan sildim
:126:

Son düzenleme:

hadi bakalım kurtuldun şükür.. çok geçmiş olsun canım tekrardan...

işte arada sırada giriyorum şeker ama eskisi gibi değil ne yazık ki

neyse yemeğe az kaldı, ben hala uyuşuğum
kek yapmışsın ve çokta güzel oldu demişsin canım eline sağlık getirseydin ya işte atıştırırdın

birazdan çıkcam inşallah..
kek getirdim 1 dilim onu da sabah kahvaltı niyetine yedim eşim arkadaşlarına fln diye düşünüp 4 dilim aldı,akşam da yer, yarına biter o kesin

Artık sen Kıdemli oldun canım:)Bircan dediğin gibi merakla bekliyoruz:)

Canım ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…