2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

doğum fotoğrafçısı ayarlanabilir evet bide bebek doğduktan 15-20 gün sonra böyle minicikken de çekimler yapmışlar onlar hoşuma gitti benim

evet ezgi yılmaz diye bir fotoğrafçıyı buldum da daha demin, bebişleri çok şeker çekmiş hala kalpli desenli kocaman püsküllü şapkası olan bebeğe bayıldım, maşallah

Sağol güzellik :))) senden de bekliyoruz vakti gelincee :)

fotoğraf bakmaktan o kadar hoşlanmaya başladım ki dün eşime" bir tane profesyonel fotoğraf makinesi alıp kursa gidip, belki ben de düğün fotoğrafçısı olabilirim" diyorum, " inşallah bitanem" diyor çok zevkli görünüyor düğün ve doğum fotoğrafçılığı, kendimi yetiştirip en azından çevremdekileri çeksem keşke

çok yaygınlaştı .. meslek olarak belki yapılmasa da hobi olarak yapabilir kendini geliştirebilirsin canım ben geçen yıl çok takılmıştım fotoğraflara, eşim hediye etmişti prof. makine .. kursa gitmediğim için, konseptli olmasa da yakınlarımızın gözdesi o makine; düğün, nişan, doğum günü gibi etkinliklerde bizden önce makinemizi davet ediyorlar

ben de istiyorum, bir hayatımız rayına otursun, makine araştırmaya başlıcam, eşimi de ikna edersem ki kolay görünüyor, onun ailesinde yaygın çünkü profesyonel makine kullanımı. düğünde birkaç kişide görmüştüm. seninkini ne kadara almış eşin? ne kadardan başlıyor makine fiyatları bilgin var mı? bugün fotoşopun deneme sürümünü de indirdim bilgisayara, artık ne kadar anlarsam picasayla fotoğrafları çok güzelleştirdiğimi düşünüyorum. makineyle çektiğin fotoların güzelliğine picasayla güzellik katabilirsin, tabi kullanmıyorsan şimdilik.

kuzum olur mu öyle şey ya benm kadromda memur değil işçi statüsündeyim bende..Kaldıki ben öğrenciyken girdim kpds ye...ben kaçırma derim ama tabii senn kararın..

picasayı kullanıyorum 3 yıldır canım ama daha gelişmiş bir photoshop kullanmak isterim
sanırım 1100 TL civarıydı canım .. prof.ta önemli olan lens zaten .. onların fiyatları makine fiyatlarından çok daha pahalı oluyor ama bende normal lens var, arkayı bulanık falan yapıp öndeki objeyi bulanıklaştırıyor oda ama bunu daha iyi yapan birde yakın lensim var .. (eşim aldığında kampanyadaymış bedavaya geldi lens) ben onu kullanmayı daha çok seviyorum çünkü hem daha iyi bir flu'luk veriyor hemde yakın fotoğrafları daha çok seviyorum

• 1 Adet 120 Cm çam ağacı

• 10 Parça süs

• 4 Metre ışık

• 1 Adet Tombala

hepsi sadece 20 tl ilgilenen varsaa duyurulur

arkadaşlar dün radyoda birden bu şarkı çalmaya başladı. bayıldım sözlerine ya, ne romantik kadın bu yıldız tilbe dinlerken kalbimin atışları hızlandı, tekrar aşık olmuş gibi oldum. tüm sevdiceklere armağan olsun, ben eşim gelince dinleteceğim inşallah

sevgilim benim, apaçık gizlim, efendim, kalbim

[video=youtube;fV8cnRXewXM]http://www.youtube.com/watch?v=fV8cnRXewXM[/video]

evet canım .. geçmiş olsun ufak bir operasyon durumu söz konusu olmuş sanırsam:26:
nazara mı geldin kuzum sennnn elemtere fiş kem gözlere şişşş

öyle oldu tatlım sabah sabah bana sürpriz yaptı yine dişim iyiyim şimdi uyuşukluğumda geçti bişeyler yiyebiliyorum kulağıma kadar uyuşuktum ve yamuk ağızlıydım

bilgiler için çook teşekkürler canım

öyle oldu tatlım sabah sabah bana sürpriz yaptı yine dişim iyiyim şimdi uyuşukluğumda geçti bişeyler yiyebiliyorum kulağıma kadar uyuşuktum ve yamuk ağızlıydım

geçmiş olsun canım tekrar..diş olayı kötü valla...ama maşallah sen sızlanmadan atlattın diğerini de..

ben de hasta mı olcam nedir birt uyuşukluk bir hissiyatsızlık..ayyyyy böle bir uyuzluk var üzerimdee..

Ben 81 aldım atanamadım[/B]
yaa ama çok kötüüü

olur mu girebilirsin ben girdim 2 defa :26:

koala eşin onu girsen bile işe yaramaz gibisinden söylemiş galiba ama işe yarıyor. yükseklisans başvurularında. girebilirsin tabi ki istediğin zaman.

teşekkürler kızlar bilgiler için, değerlendireceğim inşallah...

evet ezgi yılmaz diye bir fotoğrafçıyı buldum da daha demin, bebişleri çok şeker çekmiş hala kalpli desenli kocaman püsküllü şapkası olan bebeğe bayıldım, maşallah

çok güzel yaa çok tatlılaar... düşünülebilir aslında
kuzum olur mu öyle şey ya benm kadromda memur değil işçi statüsündeyim bende..Kaldıki ben öğrenciyken girdim kpds ye...ben kaçırma derim ama tabii senn kararın..

bakalım canım çalışmak lazım.. inşallah ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…