- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
doğum fotoğrafçısı ayarlanabilir evetbide bebek doğduktan 15-20 gün sonra böyle minicikken de çekimler yapmışlar onlar hoşuma gitti benim
hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersendille ilgileniyorsan çok güzel bir kitap var nette ben aldım bilgine.....
geçmiş olsun tatlımm
çilekimmmmmmmmm gelinliğin on numara ciks bende zayıflarsam şu 5 kiloyu verirsem böyle sade kabarık olmayan kuyruklu bir model istiyorum
evet ezgi yılmaz diye bir fotoğrafçıyı buldum da daha demin, bebişleri çok şeker çekmişhala kalpli desenli kocaman püsküllü şapkası olan bebeğe bayıldım, maşallah
selam hatunlar...
nabersinizz
Nerelerdesin eylülcümm..kaynatıyoruz işte ordan burdann..
fotoğraf bakmaktan o kadar hoşlanmaya başladım ki dün eşime" bir tane profesyonel fotoğraf makinesi alıp kursa gidip, belki ben de düğün fotoğrafçısı olabilirim" diyorum, " inşallah bitanem" diyorçok zevkli görünüyor düğün ve doğum fotoğrafçılığı, kendimi yetiştirip en azından çevremdekileri çeksem keşke
çileğim vala öyle bir uyku haliyle transa geçtim ki...bayılciiimm nerdeyse..
görüyorum evet maşallahhhsınavlar bebişler fotoğraflarr ohh ohh diyorummm
çok yaygınlaştı .. meslek olarak belki yapılmasa da hobi olarak yapabilir kendini geliştirebilirsin canımben geçen yıl çok takılmıştım fotoğraflara, eşim hediye etmişti prof. makine .. kursa gitmediğim için, konseptli olmasa da yakınlarımızın gözdesi o makine; düğün, nişan, doğum günü gibi etkinliklerde bizden önce makinemizi davet ediyorlar
çok yönlü sohbet alanı
canım hem kitabın adını hem de şu memurlar.netteki yazının linkini gönderebilir misin... bu arada ben daha memur olmadığım için kpdsye giremiyormuşum,eşim öyle söyledi.. ilk hedef 2014 kpss o zaman benim için.. hayırlısı hakkımızda inşallah
ben de istiyorum, bir hayatımız rayına otursun, makine araştırmaya başlıcam, eşimi de ikna edersem ki kolay görünüyor, onun ailesinde yaygın çünkü profesyonel makine kullanımı. düğünde birkaç kişide görmüştüm. seninkini ne kadara almış eşin? ne kadardan başlıyor makine fiyatları bilgin var mı? bugün fotoşopun deneme sürümünü de indirdim bilgisayara, artık ne kadar anlarsampicasayla fotoğrafları çok güzelleştirdiğimi düşünüyorum. makineyle çektiğin fotoların güzelliğine picasayla güzellik katabilirsin, tabi kullanmıyorsan şimdilik.
evet canım ..geçmiş olsun ufak bir operasyon durumu söz konusu olmuş sanırsam:26:
nazara mı geldin kuzum sennnnelemtere fiş kem gözlere şişşş
picasayı kullanıyorum 3 yıldır canım ama daha gelişmiş bir photoshop kullanmak isterim
sanırım 1100 TL civarıydı canım .. prof.ta önemli olan lens zaten .. onların fiyatları makine fiyatlarından çok daha pahalı oluyor ama bende normal lens var, arkayı bulanık falan yapıp öndeki objeyi bulanıklaştırıyor oda ama bunu daha iyi yapan birde yakın lensim var .. (eşim aldığında kampanyadaymış bedavaya geldi lens) ben onu kullanmayı daha çok seviyorum çünkü hem daha iyi bir flu'luk veriyor hemde yakın fotoğrafları daha çok seviyorum
öyle oldu tatlım sabah sabah bana sürpriz yaptı yine dişimiyiyim şimdi uyuşukluğumda geçti bişeyler yiyebiliyorum kulağıma kadar uyuşuktum ve yamuk ağızlıydım
yaa ama çok kötüüüBen 81 aldım atanamadım[/B]
olur mu girebilirsin ben girdim 2 defa :26:
koala eşin onu girsen bile işe yaramaz gibisinden söylemiş galiba ama işe yarıyor. yükseklisans başvurularında. girebilirsin tabi ki istediğin zaman.
evet ezgi yılmaz diye bir fotoğrafçıyı buldum da daha demin, bebişleri çok şeker çekmişhala kalpli desenli kocaman püsküllü şapkası olan bebeğe bayıldım, maşallah
kuzum olur mu öyle şey ya benm kadromda memur değil işçi statüsündeyim bende..Kaldıki ben öğrenciyken girdim kpds ye...ben kaçırma derim ama tabii senn kararın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?