2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersen dille ilgileniyorsan çok güzel bir kitap var nette ben aldım bilgine.....

geçmiş olsun tatlımm
çilekimmmmmmmmm gelinliğin on numara ciks bende zayıflarsam şu 5 kiloyu verirsem böyle sade kabarık olmayan kuyruklu bir model istiyorum

bayıldım keşke yüzün olmadan sadece gelinliğinin dikilmiş halini görebilseydik. pronovias'ın orjinalini mi aldın yoksa?

Yok modeli diktirdim izmirde canım ama birebir oldu Özel albüm yapayım canım senin için..profilimden bakarsın 2 dk sonra ok ?

Yok modeli diktirdim izmirde canım ama birebir oldu Özel albüm yapayım canım senin için..profilimden bakarsın 2 dk sonra ok ?

tamam canım, bakayım. özel albüm kişiye özel yapılıyorsa ben de sana gösterebilirim. yoksa ben de foto paylaştığında tedirgin olanlardanım :18: facete biri fotoları çeken fotoğrafçının sayfasından bizim fotoğrafı alıp, profil resmi yapmış mesela

çileklipasta gördüm fotoğrafı, çok şık ve zarif, çiçeğin de öyle. sıradan değil ve asil, tebrikler asil bir gelin olmuşsun

Kişiye özel değil arkadaşlarımıza özel yapabiliyoruz canım

hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersen dille ilgileniyorsan çok güzel bir kitap var nette ben aldım bilgine.....

canım hem kitabın adını hem de şu memurlar.netteki yazının linkini gönderebilir misin... bu arada ben daha memur olmadığım için kpdsye giremiyormuşum,eşim öyle söyledi.. ilk hedef 2014 kpss o zaman benim için.. hayırlısı hakkımızda inşallah

Son düzenleme:

olur mu girebilirsin ben girdim 2 defa :26:

koala eşin onu girsen bile işe yaramaz gibisinden söylemiş galiba ama işe yarıyor. yükseklisans başvurularında. girebilirsin tabi ki istediğin zaman.

Teşekkürler canım senin de gelin halini bekliyoruz paylaş bizle darısı sana

bilgisayara format attırdım, o sebepten bütün fotolar harddiskte. facetekilerden bir tanesini koyayım bakayım da. ama gelinliğimin tam göründüğü bir foto olmayabilir. endişem arkadaş listemde tanımadığım halde onayladığım kişiler var, o sebepten çekiniyordum. neyse koyayım. biraz dursun kaldırırım.

ekledim canım, gelinlik pek görünmese de azıcık görünüyor. gerçi ben başlık açmıştım, orda detayları vardı gelinliğin. dış mekan çekimlerinde çiçeğimi unuttuğum için hiç çiçek yok

güzelmiş gelinliğin canım, sende çok güzel olmuşsun

teşekkür ederim canım. kızlar facete yine geziniyorum. doğum yaptığınınızda da doğum fotoğrafçısı ayarlamayı planlıyor musunuz

doğum fotoğrafçısı ayarlanabilir evet bide bebek doğduktan 15-20 gün sonra böyle minicikken de çekimler yapmışlar onlar hoşuma gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…