hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersenya canım, bildiğin bi kazan çorba olmuş.. hsonu kv oruçtu aşure yaptı, işte dedim aşure yapmışsın yemeği ben yapiim dedim... çorba da çok olsun h.içi iççelim diye düşündüm ama pirinçle bulgurunu çok kaçırmışım sanırım, dolaba koyunca bildiğin lapa gibi olduzaten çok, bi de ısıtırken sulandırıyorum düşünsene bitecek gibi değil, bugün de içelim de olmazsa yarına yaparım köfte... bi de barbunya var yanında bolca, o nası bitecek onu da bitmezse buzluğa atayım diyorum ama bakalım nası olur ki...
merhaba kızlar
sabah dişçiye dikişlerimi almaya gittim, dolgu yaptırıp geldim yadikişler alındıktan sonra kontrol edelim çürük var mı dedik meğer bi tane varmış, gelmişken onu da aradan çıkartalım dedik .. şuan 2 uyuşturucu iğne yapılmış ağzım biraz yamuk
bayıldımkeşke yüzün olmadan sadece gelinliğinin dikilmiş halini görebilseydik. pronovias'ın orjinalini mi aldın yoksa?
Yok modeli diktirdim izmirde canım ama birebir oldu Özel albüm yapayım canım senin için..profilimden bakarsın 2 dk sonra ok ?
tamam canım, bakayım. özel albüm kişiye özel yapılıyorsa ben de sana gösterebilirim. yoksa ben de foto paylaştığında tedirgin olanlardanım :18: facete biri fotoları çeken fotoğrafçının sayfasından bizim fotoğrafı alıp, profil resmi yapmış mesela
çileklipasta gördüm fotoğrafı, çok şık ve zarif, çiçeğin de öyle. sıradan değil ve asil, tebriklerasil bir gelin olmuşsun
hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersendille ilgileniyorsan çok güzel bir kitap var nette ben aldım bilgine.....
hımmmm dene bakalım kuzu nasıl olacak..Bu arada tatlım bu seneki kpss A grubu kadrolarla ilgili detaylı bir yazı memurlar.netde var bir oku istersendille ilgileniyorsan çok güzel bir kitap var nette ben aldım bilgine.....
canım hem kitabın adını hem de şu memurlar.netteki yazının linkini gönderebilir misin... bu arada ben daha memur olmadığım için kpdsye giremiyormuşum,eşim öyle söyledi.. ilk hedef 2014 kpss o zaman benim için.. hayırlısı hakkımızda inşallah
Ben 81 aldım atanamadım
canım hem kitabın adını hem de şu memurlar.netteki yazının linkini gönderebilir misin... bu arada ben daha memur olmadığım için kpdsye giremiyormuşum,eşim öyle söyledi.. ilk hedef 2014 kpss o zaman benim için.. hayırlısı hakkımızda inşallah
Teşekkürler canım senin de gelin halini bekliyoruz paylaş bizle darısı sana
ekledim canım, gelinlik pek görünmese de azıcık görünüyor. gerçi ben başlık açmıştım, orda detayları vardı gelinliğin. dış mekan çekimlerinde çiçeğimi unuttuğum için hiç çiçek yok
güzelmiş gelinliğin canım, sende çok güzel olmuşsun
teşekkür ederim canım. kızlar facete yine geziniyorum. doğum yaptığınınızda da doğum fotoğrafçısı ayarlamayı planlıyor musunuz
teşekkür ederim canım. kızlar facete yine geziniyorum. doğum yaptığınınızda da doğum fotoğrafçısı ayarlamayı planlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?