2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

krizsavar çilek gelinlikleriniz mükemmel tıpkı sizller gibi...krizsavar seni topiğin en aşık en romantik hatunu ilan ediyorum

çok şükür canım .. ben sadece dikişlerimi aldırmaya gitmişti oysa .. neye niyet neye kısmet
dikkat et kendine, hastalık gelmeden vitamin depola bence

çok şükür canım .. ben sadece dikişlerimi aldırmaya gitmişti oysa .. neye niyet neye kısmet
dikkat et kendine, hastalık gelmeden vitamin depola bence

ne derler Allah beterinden esirgesin canım, son olsun inşallah..

umarım öyle değildir, ilaç içmekten bir hal oldum son zamanlarda yahuu

ne derler Allah beterinden esirgesin canım, son olsun inşallah..

umarım öyle değildir, ilaç içmekten bir hal oldum son zamanlarda yahuu

o zaman ilaç almadan meyve desteği yap tatlım aman hasta olma çalışırken hasta olmak çok zor

benim aşk dolu şarkım budur

[video=youtube;ufT5hriK1AY]http://www.youtube.com/watch?v=ufT5hriK1AY[/video]

Nikon 3100 mü ilkaytoş? ben internette PİCMONKEY diye bir site var photoshopu ordan yapıyorum öneririm.

hoşgeldin yarın için bir şeyler planladın mı best, neler yapacaksın?

evet yaptım canım , domates çorbası yapacağım arkadaşımdan da fırında kaşarlı tavuk tarifi aldım onu yapacağım birde pilav yaparım, güzel karışık mevsim salata yanına da , masayı süslerim kendimde süslenirim işte oldu bitti :)

Nikon 3100 mü ilkaytoş? ben internette PİCMONKEY diye bir site var photoshopu ordan yapıyorum öneririm.

ilkaytoş mu Allah iyiliğini versin kız annem ilkoş der sende ilkaytoş dedin, ismimde bir yumuşama ihtiyacı var sanırım

canon 1100 d tatlım bu en düşüğü sanırım :26:

mumları unutma ve olabilecek her sunumu kalp şeklinde sunmayı da unutma tatlım birde minik kalp şeklinde pasta alabilirsin yada yapabilirsin .. birlikte mum üfler kesersiniz birde telefonunuzun otomatik çekim ayarını ayarlayıp karşına geçip sevgi dolu bir poz verirsiniz günün hatırası

ilkaytoş mu Allah iyiliğini versin kız annem ilkoş der sende ilkaytoş dedin, ismimde bir yumuşama ihtiyacı var sanırım

canon 1100 d tatlım bu en düşüğü sanırım :26:

Aykız dan ilkaytoşa atladım :) Dur bakalım daha neler çıkacak :)

vücut plates istemiyor demekki sinyal veriyor

çok zevkli geçiyor da canım çok fazla yoruluyor bünye..plates için değil ama tüm hafta bir koşturmaca şeklinde geçiyor..
son zamanlarda kitap okuyamadığımı fark ettim mesela..

bu arada benim şarkı da bu..

Bilmesin o felek
Seni çok sevdiğimi
Duymasın kaderim
Seni istediğimi

Alırlar seni benden
Vururlar yüreğimden
Bilmezsin sensizliğin bana
Neler neler çektirdiğini

Söyleme kıskanırlar
Ağlama dertli sanırlar
Çalarlar koparırlar
Bizi bizden ayırırlar

Gülmek çok yakışır
Sana ağlamak değil
Sevmektir yaşatan
İnan sevilmek değil

İçimde bir dünya var
His dolu senle dolu
Kaybetmek korkusuyla
Yaşıyorum seni elimde değil

İçimde bir ateş var
Sevdikçe yanar kanar
Kaybolma korkusuyla
Yaşıyorum seni elimde değil

[video=youtube;E2w3rEVL3C0]https://www.youtube.com/watch?v=E2w3rEVL3C0[/video]

evet çok mantıklı bu pasta ve fotoğraf olayını çok sevdim bu fikirleri çok teşekkürler canlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…