geçmiş olsun canım tekrar..diş olayı kötü valla...ama maşallah sen sızlanmadan atlattın diğerini de..
ben de hasta mı olcam nedir birt uyuşukluk bir hissiyatsızlık..ayyyyy böle bir uyuzluk var üzerimdee..
çok şükür canım .. ben sadece dikişlerimi aldırmaya gitmişti oysa .. neye niyet neye kısmet
dikkat et kendine, hastalık gelmeden vitamin depola bence
ne derler Allah beterinden esirgesin canım, son olsun inşallah..
umarım öyle değildir, ilaç içmekten bir hal oldum son zamanlarda yahuu
krizsavar çilek gelinlikleriniz mükemmel tıpkı sizller gibi...krizsavar seni topiğin en aşık en romantik hatunu ilan ediyorum
o zaman ilaç almadan meyve desteği yap tatlım aman hasta olma çalışırken hasta olmak çok zor
deniyorum tatlım sağolasınnn..hep de plates günleri oluyor bu halsizlik falan hee
Selam kızlarr ben geldim :)
picasayı kullanıyorum 3 yıldır canım ama daha gelişmiş bir photoshop kullanmak isterim
sanırım 1100 TL civarıydı canım .. prof.ta önemli olan lens zaten .. onların fiyatları makine fiyatlarından çok daha pahalı oluyor ama bende normal lens var, arkayı bulanık falan yapıp öndeki objeyi bulanıklaştırıyor oda ama bunu daha iyi yapan birde yakın lensim var .. (eşim aldığında kampanyadaymış bedavaya geldi lens) ben onu kullanmayı daha çok seviyorum çünkü hem daha iyi bir flu'luk veriyor hemde yakın fotoğrafları daha çok seviyorum
benim aşk dolu şarkım budur
[video=youtube;ufT5hriK1AY]http://www.youtube.com/watch?v=ufT5hriK1AY[/video]
hoşgeldinyarın için bir şeyler planladın mı best, neler yapacaksın?
Nikon 3100 mü ilkaytoş? ben internette PİCMONKEY diye bir site var photoshopu ordan yapıyorum öneririm.
evet yaptım canım , domates çorbası yapacağım arkadaşımdan da fırında kaşarlı tavuk tarifi aldım onu yapacağım birde pilav yaparım, güzel karışık mevsim salata yanına da , masayı süslerim kendimde süslenirim işte oldu bitti :)
ilkaytoş muAllah iyiliğini versin kız annem ilkoş der sende ilkaytoş dedin, ismimde bir yumuşama ihtiyacı var sanırım
canon 1100 d tatlımbu en düşüğü sanırım :26:
Aykız dan ilkaytoşa atladım :) Dur bakalım daha neler çıkacak :)
vücut plates istemiyor demekki sinyal veriyor
mumları unutmave olabilecek her sunumu kalp şeklinde sunmayı da unutma tatlım birde minik kalp şeklinde pasta alabilirsin yada yapabilirsin .. birlikte mum üfler kesersiniz birde telefonunuzun otomatik çekim ayarını ayarlayıp karşına geçip sevgi dolu bir poz verirsiniz günün hatırası
evet çok mantıklı bu pasta ve fotoğraf olayını çok sevdim bu fikirleri çok teşekkürler canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?