- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
aşk dolu bir geceniz olsun tatlımben de heyecanlandım
evet yaptım canım , domates çorbası yapacağım arkadaşımdan da fırında kaşarlı tavuk tarifi aldım onu yapacağım birde pilav yaparım, güzel karışık mevsim salata yanına da , masayı süslerim kendimde süslenirim işte oldu bitti :)
hımm bence daha hareket katmak lazım, elif'e sormak lazım tabi bu konuyu. en sevdiğiniz filmi falan mı izleseniz? böyle duyguları coşturacak bir şey :44: o günkü gibi yapacak... düşün bence :) ve inşallah yarın mutluluğun sarhoşluğuyla yenmek istediğin şeyi yenersin canım
vala dün egzersizlerde baya ilerledim biraz umutluyum bu konuda, şarapta almayı planlıyorum biraz içmek rahatlatabilirde inşallah yenerim ve size burda güzel haberleri veririm :)
sen ilk buluşmanızdaki kıyafetlerini giy hala duruyorlarsave aranızda geçen diyalogları minik kalpli kartlara yaz, her cümle bir kartta olsun .. eşininkileri ona ver.. belki o hatırlamıyordur o günü, bizler her zaman hatırlarız birlikte o günü canlandırarak tekrar hatırlayın
sen ilk buluşmanızdaki kıyafetlerini giy hala duruyorlarsave aranızda geçen diyalogları minik kalpli kartlara yaz, her cümle bir kartta olsun .. eşininkileri ona ver.. belki o hatırlamıyordur o günü, bizler her zaman hatırlarız birlikte o günü canlandırarak tekrar hatırlayın
eşine "dejavuuu" dedirtme zamanı
evet o gün birbirinize attığınız mesajlara duruyorsa, onların aynısını yine atabilirsin eşine meselaiyi fikir ilkay
vaaayy ilkay10 bugün döktürüyorsun bakıyorumdaharika fikirler duruyor valla kıyafetlerim hala harika fikir o günkü birbirimize attığımız mesajlar bile duruyor ,onlarıda yazabilirim hatta
düğün dans müziğinizde de dans edebilirsiniz ya da en sevdiğiniz müzikteçok heyecanlı, şeker ve romantik. umarım eşin sıkılmaz, bazı erkekler sevmez ya olsun, başaçıkma şekilleri bile komik olabilir bence
böyle şeyleri çok sık yapsam belki sevmemeye başlar bıkar ama çok nadir anlarda yapıyorum hem büyüsüde bozulmamış oluyor, o da şaşırıp mutlu oluyor hissedebiliyorum16:
ve kocaman gülümsemeni gecenin başından sonuna kadar eksik etme, pozitif enerji sarsın evinizi
aslında bu fikirlerin kocalara verilmesi lazım. sonuçta ince ruhlu ve çiçek olan bizleriz. ama gel gör ki bu yapılamıyor. umarım erkekler arada bir bakıp, kadınlar neyden hoşlanıyorlar diye araştırıyorlardır bu siteyi
aslında bu fikirlerin kocalara verilmesi lazım. sonuçta ince ruhlu ve çiçek olan bizleriz. ama gel gör ki bu yapılamıyor. umarım erkekler arada bir bakıp, kadınlar neyden hoşlanıyorlar diye araştırıyorlardır bu siteyi
Ahh keşke beni tanıyabilseydiniz çok pozitifimdir ben polyannayımdır hatta çok gülerim :) ama daha da özenecceğim :)
Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?