2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hımm bence daha hareket katmak lazım, elif'e sormak lazım tabi bu konuyu. en sevdiğiniz filmi falan mı izleseniz? böyle duyguları coşturacak bir şey :44: o günkü gibi yapacak... düşün bence :) ve inşallah yarın mutluluğun sarhoşluğuyla yenmek istediğin şeyi yenersin canım

vala dün egzersizlerde baya ilerledim biraz umutluyum bu konuda, şarapta almayı planlıyorum biraz içmek rahatlatabilirde inşallah yenerim ve size burda güzel haberleri veririm :)

sen ilk buluşmanızdaki kıyafetlerini giy hala duruyorlarsa ve aranızda geçen diyalogları minik kalpli kartlara yaz, her cümle bir kartta olsun .. eşininkileri ona ver.. belki o hatırlamıyordur o günü, bizler her zaman hatırlarız birlikte o günü canlandırarak tekrar hatırlayın

vala dün egzersizlerde baya ilerledim biraz umutluyum bu konuda, şarapta almayı planlıyorum biraz içmek rahatlatabilirde inşallah yenerim ve size burda güzel haberleri veririm :)

bekliyoruz canım :) şarap yardımcı olabilir ama bilinçte çözmek daha kalıcı çözüm. egzersizler bunu sağlıyor, çook önemli. başarılar diliyorum cuma yazmanı bekleyeceğim bircan da cumartsi evleniyor, pazartesi eşim geliyor... heyecan dorukta forumda

evet o gün birbirinize attığınız mesajlara duruyorsa, onların aynısını yine atabilirsin eşine mesela iyi fikir ilkay

vaaayy ilkay10 bugün döktürüyorsun bakıyorumda harika fikirler duruyor valla kıyafetlerim hala harika fikir o günkü birbirimize attığımız mesajlar bile duruyor ,onlarıda yazabilirim hatta

düğün dans müziğinizde de dans edebilirsiniz ya da en sevdiğiniz müzikte çok heyecanlı, şeker ve romantik. umarım eşin sıkılmaz, bazı erkekler sevmez ya olsun, başaçıkma şekilleri bile komik olabilir bence

evet o gün birbirinize attığınız mesajlara duruyorsa, onların aynısını yine atabilirsin eşine mesela iyi fikir ilkay

vaaayy ilkay10 bugün döktürüyorsun bakıyorumda harika fikirler duruyor valla kıyafetlerim hala harika fikir o günkü birbirimize attığımız mesajlar bile duruyor ,onlarıda yazabilirim hatta

bazen aklıma geliyor da icraat yok bende bu arada bana ilkay de sizi bizi kaldıralım ilkay10 çok resmi

böyle şeyleri çok sık yapsam belki sevmemeye başlar bıkar ama çok nadir anlarda yapıyorum hem büyüsüde bozulmamış oluyor, o da şaşırıp mutlu oluyor hissedebiliyorum 16:

böyle şeyleri çok sık yapsam belki sevmemeye başlar bıkar ama çok nadir anlarda yapıyorum hem büyüsüde bozulmamış oluyor, o da şaşırıp mutlu oluyor hissedebiliyorum 16:

ve kocaman gülümsemeni gecenin başından sonuna kadar eksik etme, pozitif enerji sarsın evinizi

aslında bu fikirlerin kocalara verilmesi lazım. sonuçta ince ruhlu ve çiçek olan bizleriz. ama gel gör ki bu yapılamıyor. umarım erkekler arada bir bakıp, kadınlar neyden hoşlanıyorlar diye araştırıyorlardır bu siteyi

Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))

feminist miyiz biraz bu siteye baktıklarını zannetmiyorum ben hiç

Ahh keşke beni tanıyabilseydiniz çok pozitifimdir ben polyannayımdır hatta çok gülerim :) ama daha da özenecceğim :)

o zaman senin için daha kolay, her zamanki gibi pozitif enerjini dağıt evinin her yerine

Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))

çok sevimli çocuk gibiler erkekler, insanın sevesi geliyor bebek gibi :) Allah kalplerimizdeki muhabbeti daim etsin eşlerimize karşı.

Geçenlerde D&R a gittim kızlar bi tane kitap vardı adı "Erkeklerin kadınlar hakkında bildikleri"diye merak ettim içeriğini açtım sayfalarını karıştırayım dedim nası bişi...Sayfalar bomboş :)) çok hoşuma gitti onu alıp kendime tarif defteri yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…