2013 Ağustos anneleri göbek şov.....

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
Büyüyen göbişlerinizin resimlerini burdan paylaşabilirsiniz.

daha göbüşüm pek belli değil sanki kilo almışım gibi duruyo kızlar siz ne durumdasınız

daha göbüş yok ama ben 1 kilo aldım 2 haftada dikkat etmeye çalışıyorum üstelik ((( siz de durum ne? benim gibi kilo almaya başlayan var mı?

bende 1 kilo aldım bile aynen 2 hafta oldu öğreneli dikkat etmemiz lazım ama nasıl yapacağız hadi kızlar birbirimize destek olalım

merhaba kızlar bende henüz kilo almadım ama göbeğim şişiyor resmen patlayacak gibi gergin. agrılarım var.sürekli bulantı ve kusma tabiki. bu sıkıntıları yaşayan varmı? neler yapıyorsunuz hafifletmek için.

Merhabalar bende 7+2 günlük anne adayıyım papatya mide bulantısı için yatağının bas ucunda çubuk kraker bulundur ne zaman miden bulanmaya başlasa kraker yada limonlu soda iç bana iyi gelior banada tavsiye etmişlerdi ayrıca karında şişkinlik bendede var bu bir yumru hissi gibi aslında daha cok karın buyumesı deıl yani sanırım bu olayında olması normalmiş allah dewamını erdırsın sımdıden herkesin

Merhaba bende 6+3 haftalık hamileyim.59 kilo ile hamile kaldım henüz kilo almadım.Bulantım çok rahatsız edecek boyutta değil ara ara oluyor.İnşallah hep bu kadarla kalır.

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah. hepinize sağlıklı yavrular nasip etsin rabbim

mrb arkadaşlar rabbim nasip ederse ben de ağustos ayında anne olacağım.allah hepimize yavrularımızı sağlıklı,sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

merhaba ağustos anneleri benimde 8 agustos gozukuyor bende ağustos annesi olacağim.hepimize saglıklı bir hamilelik diliyorum:)

slm. bizde geldik aranıza inş agustosta gelcek benım bebegimde ama biraz agrım var korkuyorum birsey olcak diye daha cok yenı ve benım daha önce 2 defa düşügüm oldu haftaya gitcem doktora ama acaba baska bi doktora mı gitsem yardım edersenız sevınırım.

Merhaba kizlar allahin izni ile bende agustosta anne olucam ikinci kez:)allah hepimize kolaylik versinnnn

hemen hemen aynı hamileliğimiz, benimde hafif hafif ağrılarım hala var, panik yapma sakin.. ben bugün doktora gittim, hersey yolunda, endişe etme, ve hep güzel düşün, psikolojin bile etkileyecektir bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…