Merhabalar bende 10 haftalık hamileyim ama doktorum bana yemem içmem gerekenler hakkında hiç birşey söylemedi sizede aynımı arkadaşlar benimde karnım daha hiç yok midem fazla bulanmıyor allaha şükür
Merhaba. Yemem İçmem Gereken Şeyler İle İlgili Bana Da Doktorum Çok Ayrıntılı Bilgi Vermedi. Ama Genel Olarak Kola Gibi Asitli İçeceklerden, Az Pişmiş Etten ve Makarna ve Pirinçten Uzak Durulması Gerektiğini Biliyorum. Birde Bol Miktarda Su Tüketmemiz Gerekiyor. Henüz Karnının Olmaması Normal Benimde Yeni Yeni Belli Olmaya Başladı :) Mide Bulantılarının Olmaması Bana Göre Çok Güzel Çünkü Ben O Konuda Çok Sorun Yaşıyorum :)
makarnadan neden uzak durmak geerkiyormuş, bir sebebi var mı acaba.
midem çok bulandığından sadece makarna yiyebiliyorum, bir de tost.
makarna pirinç beyaz ekmek gibi gıdalar çok kilo aldırdığı için benim doktorum da yeme dedi çok canım çekerse arada bir az yemek gerekiyor
özellikle et , yumurta ve meyve yemek gerekli
makarna pirinç beyaz ekmek gibi gıdalar çok kilo aldırdığı için benim doktorum da yeme dedi çok canım çekerse arada bir az yemek gerekiyor
özellikle et , yumurta ve meyve yemek gerekli
İlk 3 Ay Yenilen Gıdaların Bebeğe Direk Faydasının Olmadığını Bende Duymuştum. Bebek İçin Olmasa Bile Günlük Yaşamıma Düzenli Devam Edebilmek Halsiz Düşmemek İçin Mümkün Olduğunca Herşeyden Yemeye Çalışıyorum Ben. Yediklerini Çıkartmak Aldığın Bütün Besini Dışarı Atmak Anlamına Gelmiyor. Günde Bir Dilim Ekmek Bile Yesen Bebek İçin Yeterli Oluyormuş. Mide Bulantıların İçin Tuzlu Leblebi Yemeni Tavsiye Edebilirim. Benim Yeni Yeni Geçmeye Başladı Mide Bulantılarım, Olduğu Zamanlarda Da Leblebi ve Tuzlu Bisküvi İle Bastırmaya Çalışıyorum :)
Bebek Gösterirse Cinsiyetini 3. Aydan İtibaren Öğrenilebiliyormuş :) Haftaya Gideceğim Bende Kontrole İnşallah Görebiliriz Cinsiyetini Çok Merak Ediyorum Bende
ay hadi inaşşah bende haftaya gideceğim bakalım görebilicekmiyiz cinsiyeti :) buarada ben bugun pek bişi yemek istemiorum resmen zorla yedim tüm gün aşırı halsizim bu normalmi bilmiorum ama sanki cuval taşımışım öyle yorgunum yaa anlamadım gitti
Ağustos annişleri bebeğnin cinsiyetini erken öğrenen oldumu?
selam kızlar 14. Haftasında olupta hamile giysilerine geçen var mı?
Benim sanırım çok erken oldu tüm pantolonlarım sıkıyor bende artık hamiş pantolonlarına geçtim
sanırım göbeğim çok büyüdü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?