2013 Ağustos anneleri göbek şov.....

Merhabalar bende 10 haftalık hamileyim ama doktorum bana yemem içmem gerekenler hakkında hiç birşey söylemedi sizede aynımı arkadaşlar benimde karnım daha hiç yok midem fazla bulanmıyor allaha şükür

Merhabalar bende 10 haftalık hamileyim ama doktorum bana yemem içmem gerekenler hakkında hiç birşey söylemedi sizede aynımı arkadaşlar benimde karnım daha hiç yok midem fazla bulanmıyor allaha şükür

Merhaba. Yemem İçmem Gereken Şeyler İle İlgili Bana Da Doktorum Çok Ayrıntılı Bilgi Vermedi. Ama Genel Olarak Kola Gibi Asitli İçeceklerden, Az Pişmiş Etten ve Makarna ve Pirinçten Uzak Durulması Gerektiğini Biliyorum. Birde Bol Miktarda Su Tüketmemiz Gerekiyor. Henüz Karnının Olmaması Normal Benimde Yeni Yeni Belli Olmaya Başladı :) Mide Bulantılarının Olmaması Bana Göre Çok Güzel Çünkü Ben O Konuda Çok Sorun Yaşıyorum :)

Merhaba kızlar bnde üçüncü aya girdim artık göbişim biraz cıktı sanırım normalde zayıf oldugum için dümdüzdür sanırım kendini saklıyamıyor hafif cıkmaya başladı ama kıyafetlerden belli olmuyor ve bende 2 kilo aldım yediklerime dikkat ediyorum.Umarım sağlıklı kilo alıp sağ sağlim bebişlerimizi kucagımıza alırız..Çok şükür bulantı kusmam hiç yok.Özellikle yeme ve içmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı bayanlar paylaşırsanız çok sevinirim :)

makarnadan neden uzak durmak geerkiyormuş, bir sebebi var mı acaba.
midem çok bulandığından sadece makarna yiyebiliyorum, bir de tost.

makarnadan neden uzak durmak geerkiyormuş, bir sebebi var mı acaba.
midem çok bulandığından sadece makarna yiyebiliyorum, bir de tost.

makarna pirinç beyaz ekmek gibi gıdalar çok kilo aldırdığı için benim doktorum da yeme dedi çok canım çekerse arada bir az yemek gerekiyor
özellikle et , yumurta ve meyve yemek gerekli

makarna pirinç beyaz ekmek gibi gıdalar çok kilo aldırdığı için benim doktorum da yeme dedi çok canım çekerse arada bir az yemek gerekiyor

Doğru bencede çok canımız cekmedikçe yemek doğru değil mesela bende kestim beyaz ekmek yemiyorum ztn bir kitapta aldım orda da Lifli ekmek yeyin yazıyor ve bende öyle yapıyorum eger hazmetme sorununuz kabızınız varsa inanılmaz yardımcı oluyor yani bende öyle oldu tavsiye ederim herkese kızlar :)

bir makalede ilk 3 ayda yenilenlerin bebeği çok etkilemediğini okumuştum.
ben normalde, et balık, meyve çok severim.
ama şu an et görünce bile midem kalkıyor, çatalı batırıp ağzıma götürdüğümü hayal bile edemiyorum.
eşim portakal, elma falan yerken onu görmeye bile dayanamıyorum.
son 1 aydır hergün sadece tarhana çorbası, yada haşlanmış makarna o da sossuz olacak, ancak bunları yiyebiliyorum.
bir arkadaşımda benim gibi olmuştu,
o sürekli kusuyordu üstelik, ben sadece bir kez çıkarttım, o da armut yediğim için
hamileliği kabus gibi geçmişti,
çok sağlıklı 3 kilo ağırlığında bir erkek bebeği dünya getirdi sonrasında.
8 kilo aldı tüm hamileliği boyunca, doğumdan sonraki ilk ayda eski kilosuna geri döndü.
bazen kötü hissediyorum, acaba bebeğime böyle zararmı veriyorum diye,
ama elimde değil,
sonra o arkadaşımı hatırlıyorum,
inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı olur...

İlk 3 Ay Yenilen Gıdaların Bebeğe Direk Faydasının Olmadığını Bende Duymuştum. Bebek İçin Olmasa Bile Günlük Yaşamıma Düzenli Devam Edebilmek Halsiz Düşmemek İçin Mümkün Olduğunca Herşeyden Yemeye Çalışıyorum Ben. Yediklerini Çıkartmak Aldığın Bütün Besini Dışarı Atmak Anlamına Gelmiyor. Günde Bir Dilim Ekmek Bile Yesen Bebek İçin Yeterli Oluyormuş. Mide Bulantıların İçin Tuzlu Leblebi Yemeni Tavsiye Edebilirim. Benim Yeni Yeni Geçmeye Başladı Mide Bulantılarım, Olduğu Zamanlarda Da Leblebi ve Tuzlu Bisküvi İle Bastırmaya Çalışıyorum :)

ilk 3 ay yenilen gıda özellikle anne sağlığı için gerekli bebek anne vücudunda mevcut depolardan da faydalanabiliyor ilk aylardan itibaren gerekli gıdaları alırsak çok fazla vitamin takviyesine de ihtiyaç kalmaz saç sökülmesi dişlerde problem yaşamamak için de önemli

bende tatlı şeyler yiyemiyorum pek fazla et kokusuna dayanmıyorum.Ama elimden geldiğince yiyorum meyve ise vazgeçilmez kurtuluşum özellikle grip olmamak için portakal mandalina vs c vitamini olan meyveleri bol bol yemeye calışın.Midem kötü oldugunda ayran bana çok iyi geliyor tuzlu şeyler ve özellikle kansızlık ve demir için fındık badem ceviz yenmeli bol bol..Bende ekmeyi kestim bakalım hamileliği kaç kilo ile tamamlayacagız :) buarada bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı??
en erken ne zaman öğreniliyor bnm daha var acaip merak içerisindeyim :))

Bebek Gösterirse Cinsiyetini 3. Aydan İtibaren Öğrenilebiliyormuş :) Haftaya Gideceğim Bende Kontrole İnşallah Görebiliriz Cinsiyetini Çok Merak Ediyorum Bende

Bebek Gösterirse Cinsiyetini 3. Aydan İtibaren Öğrenilebiliyormuş :) Haftaya Gideceğim Bende Kontrole İnşallah Görebiliriz Cinsiyetini Çok Merak Ediyorum Bende

ay hadi inaşşah bende haftaya gideceğim bakalım görebilicekmiyiz cinsiyeti :) buarada ben bugun pek bişi yemek istemiorum resmen zorla yedim tüm gün aşırı halsizim bu normalmi bilmiorum ama sanki cuval taşımışım öyle yorgunum yaa anlamadım gitti

Karnın Aç Olduğu İçin halsiz Hissedebilirsin Belki.

aynı yorgunluk bende de oluyor
benim hiç iştahım yok hatta 2 klo vermişim,çıkartmıyorum ama midem sürekli bulantı halinde
dr 13-14. haftalarda sona ericektr bulantın dedi ama acaba bebek beslenemiyomudur bilemedim

kızlar çoook mide bulantım ve mide yanmalarım var ayrıca çok da halsizim...sizde benim gibi misiniz? bu arada 2 kilo verdim..doğru dürüst birşyde yiyemiyorum (

Bende ağustos annesi olcam ınşallah.. 2 dusugum oldu öncesinde simdi surekli yatıyorum. Cok halsiz ve istahsizim kilo vermiş olabilirim çünkü mide bulantim oluyor. Ama onun varlığını düşünmek herseye değer :) cinsiyetini Cok Merak ediyorum ama sağlıklı olsun kavusalim da... 2 gün Sonra kontrolum var şans dileyin Bana bebisim iyi olsun kalbi pit pit atiyor olsun ...

selam kızlar 14. haftasında olupta hamile giysilerine geçen var mı?
benim sanırım çok erken oldu tüm pantolonlarım sıkıyor bende artık hamiş pantolonlarına geçtim
sanırım göbeğim çok büyüdü :)

ya bende kendi pantolonlarımı giyemiyorum.2 tane hamile pantolonu aldım.onları giyiyorum.ama rahat oluyor yaaa..gün boyu işteyim zaten..rahat olmam önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…