2013 Ağustos anneleri göbek şov.....

sevgili anne adayları hepinize mrb lar..Allah nasip ederse 27 Ağustos tahmini doğum tarihimiz.Çok istedik umarım Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip eder içinde de bana:)bende de herhangi bir şişme yok.bulantım da yok ama sadece boğazımdan gelen bi öğürtü var.tabi bir de yadsınmayacak halsizlik,uyku hali ve baş ağrısı.haftaya nasipse kalp atışını görmek için gidicez doktora.beklemek biraz zor.SEVGİLER...

benim eskisi gibi gaz şişkinliğim yok.ama 50 kiloydum ve dümdüz bir karna sahiptim.şimdi çok güzel bir göbeğim var.sanırım zayıf olduğum için çabuk belirginleşti ve gün geçtikçe biraz daha büyüyor.özellikle banyo yaparken çok net oluyor.ve 2 ayda 1.5 kilo aldım.

arkadaşlar ben 1-2 lokma yedikten sora artık yiemiorum hemde doymadıım halde..iştah kaybım var.sanırım mide bulantısından dolayı :S bu gidişle kilo almak yerine kilo vericem gibi görünüo

benim biraz göbeğim var ama içi aşırı içtiğim su ve gazdan oluşuyor.
ben çok kilo alırım diye düşünmüştüm ama hiç yiyemiyorum. hamile değilken daha çok yerdim. midemde ve boğazımda uyuşuk bi tat var.
ben anlamıyorum bu bebek daha fasülye kadarsa nasıl idrar torbasına bu kadar baskı yapıyor ve mideyi nasıl bukadar yukarı kaldırabiliyor?

eet aynı durumdayım .spastik kolon rahatsızlığım var.normal bi gebeden daha fazla karın ağrısı ve şişkinlik oluyor.şuan pantolonumun düğmelerini açmış şekilde oturuyorum.daha şimdiden kıyafetlerim olmuo.ama kilodan deil dediğiniz gibi bende hiçbişe yiemiorum..bebek fasulye kadar ama baskıyı yapan rahim..rahmimiz bebeden büyük bebişlerimiz hergün büyüme gösterirken rahmimizde büyüyor.bu kadar baskı,sık idrar bu nedenle..

bende 2 kilo gibi birşey aldım 54 le hamile kaldım. şimdi 56 57 ama su çok içiyorum ondanda olabilir. yanlız şişkinlikte bende vardı. doktorum sağolsun bir ilaç verdi çok çok iyiyim. rabbim mide bulantısıda vermedi. çok şükür göğüslerim ve yorgunluk dışında bir şikayetim yok inşallah hep böyle devam eder.

Göbek için daha çok erken sanırım :) kendi var olan göbeğimle takılıyorum şimdilik :)

Mrb, Benimde Henüz Gebelikle Beliren Bir Göbeğim Yok. Ama 4 Kilo Almış Olmamdan Sanırım Çıplakken Fark Edilebilen Küçük Bir Göbek Oluşmaya Başladı :)

merhaba; siiznle doğum tarihimiz aynı :) neredensinz ? benim kilo almam şöyle dursun bir kilo verdim.. yeni yeni bulantılarım kesilmeye başladı..

daha göbüş yok ama ben 1 kilo aldım 2 haftada dikkat etmeye çalışıyorum üstelik ((( siz de durum ne? benim gibi kilo almaya başlayan var mı?

merhaba kıslar tahmini doğum tarihimiz 26 ağustosmuş :) bende 1 kilo aldım. normalde çok çok hafif belli belirsiz bir göbeğim vardı şuan da özellikle akşamları epey bir şişkinliğim oluyo daha çok erken göbek için diyorum ama bu şişkinlik nedendir diye de kendimi alamıyorum. bu zamana kadar yoğun bulantım olmadı sadece 2 gündür ara ara hafif bir bulantı geliyo ve hemen gidiyo iştahsızlık var şuan için bide sürekli yorgunluk hali mevcut :)

benimde özellikle akşamları karnımda şişkinlik oluyor sanki 5_6 aylık hamile gibi karnım çıkıyor.benim mide bulantılarım olmuyor.bende yemeğe dikkat etmeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorumoturunca yiyorum:)hayırlısı bakalım bide bebek gelişmiyor olabilme ihtimali var dedi dr. haftaya cuma bakılacak hayırlısı inşallh...

meraba ağustos anneleri ben de ağustos annesi olacağım inş. bu benm ilk bebeğim ve 10 haftayı bitirdik ama çok zor geçiriyorum.Her yediğimi çıkarıyorum, sürekli bulanıyorum.Hiç kilo alamadım hatta verdim.Benimle aynı durumda olan var mı? Ne yapmalıyım bebeğim beslenemiyo diye çok üzülüyorum:)Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. salçalı tencere yemekleri bulandırıyor midemi en büyük yiyecegim peynir zeytin ekmek kuru üzüm kuru kayısı ceviz meyvemi yiyorum allahtan .. üzülme ama doktor ilk 3 ay bunlar normal dedi.. ilk üç ay bebiş senden bsleniyor yediklerinin onun üzerinde etkisi yokmuş senin depodan kullanıyor şimdilik.. inşallah sonra depoları dolduracagız yeniden :))

arkadaşlar ben de 2 haftada 2 kilo aldım.48,5 la öğrendim şimdi 50,8 kilom.ama birkaç gündür sürekli mide bulantım var çıkartmıyorum fakat sürekli bulanıyor.iştahım azaldı doymadan kalkıyorum hep sofradan.bu arada biraz belirmiş olan göbüşümle her an meşk ediyorum,okşuyorum,bildiğim sureleri okuyorum,bebişimle konuşuyorum vsvsvs. rabbim sürecimizi zorlaştırmasın,kolaylaştırsın inş.

Bende 58 kilo ile hamile kaldım 60 olmuşum yaa biraz morelim bozuldu kokulara karşı hassasiyrtim var birde kabızlık onun dışında bi sıkıntım yok gayet güzel yiyorum yemekten sonra o şişkinlik bendede oluyo ben bile şaşırıyorum bu göbek ne ara şişti diye biraz dikkat etsem iyi olacak galiba

Son düzenleme:
aynen yaaa sanki hafif göbek var gibi (( şişkinlikte oluyor benimde kilom 45-46 falandı 1 kilo almışım 1 ayda normal mi bilmiyorum sağlıklı olsunlar bizde sağ salim kucağımıza alalım inş

3 aya yaklaştık artık göbeğim de çıkmaya başladı ama bu hoşuma da gidiyor sanki bebişimin varlığını daha çok hissediyorum

bende 1 kilo aldım bile aynen 2 hafta oldu öğreneli dikkat etmemiz lazım ama nasıl yapacağız hadi kızlar birbirimize destek olalım
Hamileliğimin şu an 10. haftasındayım, 2 kilo vermişim, aslında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, midem bulanıyor ama sadece 1 kez çıkarttım bu kadar sürede.
Göbüşde de hiç bi gelişme yok, sanki daha çok içine çöktü
Ama çok şükür herşey yolunda bunun dışında, bebeğim sağlıklı, kalbi atıyor.
Umarım ben de bir an önce kilo almaya başlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…