bende kendimi herzaman aç hissediyorum hep yemek yemek istiyorum :44:
benim biraz göbeğim var ama içi aşırı içtiğim su ve gazdan oluşuyor.
ben çok kilo alırım diye düşünmüştüm ama hiç yiyemiyorum. hamile değilken daha çok yerdim. midemde ve boğazımda uyuşuk bi tat var.
ben anlamıyorum bu bebek daha fasülye kadarsa nasıl idrar torbasına bu kadar baskı yapıyor ve mideyi nasıl bukadar yukarı kaldırabiliyor?
daha göbüş yok ama ben 1 kilo aldım 2 haftadadikkat etmeye çalışıyorum üstelik ((( siz de durum ne? benim gibi kilo almaya başlayan var mı?
merhaba kıslar tahmini doğum tarihimiz 26 ağustosmuş :) bende 1 kilo aldım. normalde çok çok hafif belli belirsiz bir göbeğim vardı şuan da özellikle akşamları epey bir şişkinliğim oluyo daha çok erken göbek için diyorum ama bu şişkinlik nedendir diye de kendimi alamıyorum. bu zamana kadar yoğun bulantım olmadı sadece 2 gündür ara ara hafif bir bulantı geliyo ve hemen gidiyo iştahsızlık var şuan için bide sürekli yorgunluk hali mevcut :)
meraba ağustos anneleri ben de ağustos annesi olacağım inş. bu benm ilk bebeğim ve 10 haftayı bitirdik ama çok zor geçiriyorum.Her yediğimi çıkarıyorum, sürekli bulanıyorum.Hiç kilo alamadım hatta verdim.Benimle aynı durumda olan var mı? Ne yapmalıyım bebeğim beslenemiyo diye çok üzülüyorum:)Allah hepimizin yardımcısı olsun.
arkadaşlar ben de 2 haftada 2 kilo aldım.48,5 la öğrendim şimdi 50,8 kilom.ama birkaç gündür sürekli mide bulantım var çıkartmıyorum fakat sürekli bulanıyor.iştahım azaldı doymadan kalkıyorum hep sofradan.bu arada biraz belirmiş olan göbüşümle her an meşk ediyorum,okşuyorum,bildiğim sureleri okuyorum,bebişimle konuşuyorum vsvsvs. rabbim sürecimizi zorlaştırmasın,kolaylaştırsın inş.
Hamileliğimin şu an 10. haftasındayım, 2 kilo vermişim, aslında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, midem bulanıyor ama sadece 1 kez çıkarttım bu kadar sürede.bende 1 kilo aldım bile aynen 2 hafta oldu öğreneli dikkat etmemiz lazım ama nasıl yapacağız hadi kızlar birbirimize destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?