2013 Ağustos anneleri göbek şov.....

Bnmde doktorum baktı ve erkege benzettiğini söyledi 13. haftadayım yüzde doksan erkek dedi bakalım artık
Buarada pantolonlarım sıkıyor ama hamile pantolunada daha geçmedim o kadar göbeğim çıkmadı genelde tayt giymeyi terci ediyorum

arkadaşlar pantolonlarım sıkmaya başladı diyenlere pratik bir önerim var. sadece yurt dışında satılan bir ürün var, bu ürünle eskiden kullandığımız pantolonları da giyebiliyoruz. benim de pantolonlarım sıkmaya başladığı için dikiş becerisi olan bir yakınıma ürünü gösterdim çok rahatlıkla dikebileceğini söyledi, o yüzden boşuna para da vermicem. ürünün resmini yükleyemedim ama web sayfasının linkini atıyorum. o kadar pratik birşey ki..videosu da var izleyebilirsiniz nasıl kullanılacağını görürsünüz.
umarım yardımı dokunur. bana çok faydası olacağından eminim, sizler de faydalanırsınız inşallah.

Belly Belt Combo | Bellybelt by Fertile Mind

videosu da var izleyebilirsiniz nasıl kullanılacağını görürsünüz.

Belly Belt by Fertile Mind - www.fertilemind.com.au - YouTube

ya bende kendi pantolonlarımı giyemiyorum.2 tane hamile pantolonu aldım.onları giyiyorum.ama rahat oluyor yaaa..gün boyu işteyim zaten..rahat olmam önemli...

Benim gobek cok cikti ama kotlarim hep dusuk bel oyuzden rahat oluyor gobek haric vucut ayni

Canım çok sağol cidden süpermiş bu bence hepimizin işine yarar şahsen bnm yarıyacagından eminimm..sen aldınmı aldıysan nerden aldını yazarsan çok sevinirim..
Sadece yurt dışındamı yoksa burda da varmı teşekkurlerr şimdiden

bildiğim kadarıyla yurt içinde yok canım, benim bir yakınım dikiş dikmeyi biliyor. 4 cm genişliğinde lastik almamı söyledi gerisini ben hallederim dedi.. onun yapmasını bekliyorum. kullandıktan sonra da haber veririm nasıl olduğunu..

cumartesi günü kontrole gidecegiz 14+4 olacak o gün... bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz çok heycanlıyım

aynen yaaa sanki hafif göbek var gibi (( şişkinlikte oluyor benimde kilom 45-46 falandı 1 kilo almışım 1 ayda normal mi bilmiyorum sağlıklı olsunlar bizde sağ salim kucağımıza alalım inş

Kilona göre hamilelik süresince 17-20 kilo arasında kilo alımı normal senin için. Fazlasını da alabilirsin, zayıfsın çünkü. Şişkinlik herkeste oluyor sanırım.

Hamileyken dikkat etmek gerekiyor kiloya ama çok da ucunu kaçırmamak lazım, sonrasında emzirirken zaten veriliyor kilolar. 3 beyazdan uzak durmak faydalı elbette. Bulantı olması kötü

Ben 14. haftam bitti bazı dar pantolonlarım olmuyor. Kendime birkaç elbise almayı düşünüyorum. :) Sabahları çok göbek yok ama akşamları maşallahı var. Şişkinlik oluyor. Ne yapmalı bilmem. :)

Son düzenleme:
14+1 haftadayım ben de. Her gün fotoğraflarını çekiyorum göbeğimin. Albüm yapmayı düşünüyorum. 1 buçuk kilo aldım şimdiye kadar. Bulantım olmadı çok şükür.

bende kilo alıyorum
ama şimdi ekmegi bıraktım meyva sebze süt yogurt sonuca bakalım ne olucak

17. haftanda bu kilo normal. Ben 15. haftama yeni girdim ve 1.5 kilo aldım. Bulantım hiç olmadı. Ekmeği zaten az yerdim yine öyle, kahvaltıda yiyorum daha çok. 2-3 dilim.

kızlar hiç göbüş fotosu koymamışsınız hiç değişiklik yokmu sizin göbüşlerde

bende 14 haftalığım ama 3 kilo verdim göbeğim zaten yoktu ama sanki şimdilerde içinde bi portakal var :) bulantı kusmalarım inanılmaz şiddetliydi sanki bugun iyiyim ve inanamıyorum gittiğine

oğluşumla ben bugün 16-1 olduk .göbek çıktı tabi biraz. yarın aylık kontrolumuz var ve onu görmek için sabırsızlanıyorum.her ay 1kg alarak ilerliyor hamileliğim sağlıklı sıhatlı kucağımıza alabilmek dileğiyle 15.08.2013 büyük gün gibi görünüyor

Kızlar selam. benim de bugün 16+3 oldu. henüz hiç göbeğim yok.göbeğimin çıkması ve kendimi hamile hissetmek için sabırsızlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…