- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Ağustos annişleri bebeğnin cinsiyetini erken öğrenen oldumu?
benim dün 14+4 günlüktü erkek dedi hatta pipisini bile gördük bariz bi şekilde:)
ya bende kendi pantolonlarımı giyemiyorum.2 tane hamile pantolonu aldım.onları giyiyorum.ama rahat oluyor yaaa..gün boyu işteyim zaten..rahat olmam önemli...
arkadaşlar pantolonlarım sıkmaya başladı diyenlere pratik bir önerim var. sadece yurt dışında satılan bir ürün var, bu ürünle eskiden kullandığımız pantolonları da giyebiliyoruz. benim de pantolonlarım sıkmaya başladığı için dikiş becerisi olan bir yakınıma ürünü gösterdim çok rahatlıkla dikebileceğini söyledi, o yüzden boşuna para da vermicem. ürünün resmini yükleyemedim ama web sayfasının linkini atıyorum. o kadar pratik birşey ki..videosu da var izleyebilirsiniz nasıl kullanılacağını görürsünüz.
umarım yardımı dokunur. bana çok faydası olacağından eminim, sizler de faydalanırsınız inşallah.
Belly Belt Combo | Bellybelt by Fertile Mind
videosu da var izleyebilirsiniz nasıl kullanılacağını görürsünüz.
Belly Belt by Fertile Mind - [url]www.fertilemind.com.au - YouTube[/url]
Canım çok sağol cidden süpermiş bu bence hepimizin işine yarar şahsen bnm yarıyacagından eminimm..sen aldınmı aldıysan nerden aldını yazarsan çok sevinirim..
Sadece yurt dışındamı yoksa burda da varmı teşekkurlerr şimdiden
benim dün 14+4 günlüktü erkek dedi hatta pipisini bile gördük bariz bi şekilde:)
aynen yaaa sanki hafif göbek var gibi(( şişkinlikte oluyor benimde kilom 45-46 falandı 1 kilo almışım 1 ayda normal mi bilmiyorum sağlıklı olsunlar bizde sağ salim kucağımıza alalım inş
bir makalede ilk 3 ayda yenilenlerin bebeği çok etkilemediğini okumuştum.
ben normalde, et balık, meyve çok severim.
ama şu an et görünce bile midem kalkıyor, çatalı batırıp ağzıma götürdüğümü hayal bile edemiyorum.
eşim portakal, elma falan yerken onu görmeye bile dayanamıyorum.
son 1 aydır hergün sadece tarhana çorbası, yada haşlanmış makarna o da sossuz olacak, ancak bunları yiyebiliyorum.
bir arkadaşımda benim gibi olmuştu,
o sürekli kusuyordu üstelik, ben sadece bir kez çıkarttım, o da armut yediğim için
hamileliği kabus gibi geçmişti,
çok sağlıklı 3 kilo ağırlığında bir erkek bebeği dünya getirdi sonrasında.
8 kilo aldı tüm hamileliği boyunca, doğumdan sonraki ilk ayda eski kilosuna geri döndü.
bazen kötü hissediyorum, acaba bebeğime böyle zararmı veriyorum diye,
ama elimde değil,
sonra o arkadaşımı hatırlıyorum,
inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı olur...
selam kızlar 14. haftasında olupta hamile giysilerine geçen var mı?
benim sanırım çok erken oldu tüm pantolonlarım sıkıyor bende artık hamiş pantolonlarına geçtim
sanırım göbeğim çok büyüdü :)
bende kilo alıyorum
ama şimdi ekmegi bıraktım meyva sebze süt yogurt sonuca bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?