2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Gunaydin :)) su ic ama zorla icmeye calis sut icinde cok onemli zayiflamada da onemli

Kac kilosun cnm su icmen onemli kiloyu bi tarafa virak sutunun artmasi için çok önemli zorda olsa icmeye calis.

ee napalım 18 lik genç kız değiliz anne vücudu bu kadar olur asla şişko değiliz.. su içmelisin bence kendini bu konuda zorla derim ben şu saate kadar 2 litre içtim bile çok susuyorum

Gunaydin arkadaslar daha tartilmadim bu sabah ama kendimi cok sis hissediyorum benim kabizlik sorunum kuru kayisi erik vb.yiyorum ama cok fenayim buda kilo kaybini cook önlüyor baska onerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim.

Ayni dert bende de var canim sabah acken su iciyomusun denemediysen bi dene her sabah ac karina iki bardak su iciyorum ben

Gunaydin :)) su ic ama zorla icmeye calis sut icinde cok onemli zayiflamada da onemli

deneyecmmm.. bugn çok su içecmm :)
Kac kilosun cnm su icmen onemli kiloyu bi tarafa virak sutunun artmasi için çok önemli zorda olsa icmeye calis.

85 kiloyum canımm

ee napalım 18 lik genç kız değiliz anne vücudu bu kadar olur asla şişko değiliz.. su içmelisin bence kendini bu konuda zorla derim ben şu saate kadar 2 litre içtim bile çok susuyorum

evet bugünn çokkk su içme zamanıı :)

Ayni dert bende de var canim sabah acken su iciyomusun denemediysen bi dene her sabah ac karina iki bardak su iciyorum ben

Içiyorum cnm gun icindede cok fazla du iciyorum cokta hareketliyim hafta ici is haftasonu cocuklar temizlik sporda yapmaya calisiyorum leslie ama genede cok zor kilo veriyorum hatta bu sabah iyice moralim bozuldu dun 74.600dum bugün 75 anlamadim valla cok su ictim aksam bisey yemedim meyve bile bir saat sporda yaptim(((

UMUDUMVAR
Canim sen guzel anlatmissin ama ben telden girdigim icin heralde bulamiyorum anlamadim yani bu arada tesekkur ederim 01 adanami :)

evet canım adanada doğdum büyüdüm ama istanbulda yaşıyorum şimdi :)

kızlar hergün tartılınca kiloda farklılıklar çıkabiliyor yediklerimiz içtiklerimiz tuvalete çıkıp çıkmamamız bile etkiliyor o yüzden moralinizi bozmayın lütfen bakın ben 300 gr almışım normal kabul ediyorum çok kaçamak yapmıştım bu hafta spor da yapmamıştım neyse toparlarım diye düşünüyorum. bugün pazar eşim evde ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışacağım ve birazda spor yapmaya çalışacağım. fiidan hoşgeldin sende eminim kilo vereceksin bol su önemli ve incir kürünü ihmal etme ben öyle yapıyorum:)

moralini bozma. ben 4 gün önce 59.300 bugün 59,600 bu ufak oynamalar önemli değil ay sonunda hesaplarız kaç kilo gitti ona göre gerekirse biraz daha dikkat ederiz ama uzmanlar da ayda 2 kilo ideal diyo fazla kilo verilirse geri alınıyomuş

Arkadaslar incir kuru ne ben onu bilmiyorum bide ben haftada 1 tartilmak istiyorum yoksa benim moralim bozulur birakirim

Arkadaslar incir kuru ne ben onu bilmiyorum bide ben haftada 1 tartilmak istiyorum yoksa benim moralim bozulur birakirim

ben de Antalya kepez... 1 hafta dayanabilirsen senin için daha iyi tabi. ben mümkün değil dayanamıyorum hatta her tuvalete gitmeden önce ve sonra bile tartılıyorum kafayı yedim sanırım.

ben de Antalya kepez... 1 hafta dayanabilirsen senin için daha iyi tabi. ben mümkün değil dayanamıyorum hatta her tuvalete gitmeden önce ve sonra bile tartılıyorum kafayı yedim sanırım.

Benimde memleket kastamonu is sebebiyke mekan bingol aynen arkadasim bende birak sabahlari tuvatten sonra bile tartiliyorum

Benimde memleket kastamonu is sebebiyke mekan bingol aynen arkadasim bende birak sabahlari tuvatten sonra bile tartiliyorum

Ben surekli tartilip tartida fazla cikarsam benim.butun hevesim gider simdi herkes sadece aksam 6 dan sonrami yemeyi birakacak offf ben normaldede 2 adamlik yiyorum

canım incir kürü sütü arttırmak için yapılıyor. zayıflamayla alakalı birşey değil:)

Ben surekli tartilip tartida fazla cikarsam benim.butun hevesim gider simdi herkes sadece aksam 6 dan sonrami yemeyi birakacak offf ben normaldede 2 adamlik yiyorum

sürekli tartılınca benimde moralim bozuluyor hele gün iiçinde o kadar çok su içiyorum ki nerdeyse 3 litre bu durumda tartıda fazla çıkınca kötü oluyorum her sabah tartılıncada 200 300gr farklılık olabilir azalış morali arttırırken artış moralimi bozar ve kendimi yemeğe veririm. bugün pazar olunca akşam yemeğini 7 de yedik eşimle gerçi balık yedik 2 dilimde ekmek yedim yanında. grip olacak gibiyim şimdide şekersiz bir kupa ıhlamur içtim

Ama senin bebeginn kucuk degilmiydi sut icin biraz yemen gerekiyo ama biraz :)Bende aksam ispanak yogurt yedim simdide yesil cay iciyorum yarindan itibaren yuruyuste yapacam insallah cumartesi gunu tartida guzel bi rakam gorecem :)

Kizlar dunki moral bozukluğundan sonra bugun daha dikkatliydim hemde simdi 20dk lesli yani evde yürüyüş yaptım cok zevkliydi hergun yapicam inşallah yarına artmış gormem tartida. Hergun tartilmak doğru değil ama ben bir hafta sabredemem

Sok sok sok moralim sifirinda altinda.
Dun okadar dikkat etmeme spor yapmama ragmen tam 71.800 geldim yani bir hafta içinde sadece 700gr vermis oldum keske cumartesi oyle kacirmasaydim cok pismanim ya ama insanda bir gunde 900gr alirmiya offf. Neyse umudumu kaybetmek yok buda bana ders olsun

kaçamaklar bizi 4 5 gün geriye götürüyor 5 gün önce 59,300 düm o gece eşimin gazına gelip tahin helvası yedim saat 10 da ertesi gün 59,800 düm tam yarım kilo ve 5 gün sonra bu sabah tekrar 59,300 çıktım 5 günüm boşa gitti AMA PES ETMEK YOK birdaha asla kaçamak yapmam send pes etme iyi oldu bence bi daha kimse bize kaçamak yaptıramaz ders olsun bize öyle düşün dün 59,600 bu gün 59,300 motive oldum ama ben öğlen 3 gibi en son yiyip 7 gibi meyve ve sütle bitiriyorum akşam yemeği oluyor ama çok inceldim

Gunaydin cnm bozma moralini dun bende 400grdan fazla almis gorunuyodum daha bugün tartilmadim kalkar kalkmaz tartilmamaya çalışıyorum bir saat birsey yemeden içmeden ev işleri ile ilgileniyorum çünki bnm sabsh kalktigimda hep daha agir geliyorum vücutta odem oluyor herslde gerci ben sisligi ellerimden bile hissediyorum. Bu arada sen kac kiloydun kactsn kaca dustun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…