forumun en şişko annesi olarakkk günaydın diyrm herkesee :) bende artık ekmek yemiyrm sadece kahvaltıda yiyorum ve kepek ekmek o da.. akşamalrı bende 6 dan sonra yemiyrmm. ama su içemiyrmm..susamıyrmm hiç. sadece gece amzirmeye kalktığımda emzirdikten sonra 1 bardak içiyrmm.. inş. sütümüze bişey olmaz. bebişimzz minicik dahaa
forumun en şişko annesi olarakkk günaydın diyrm herkesee :) bende artık ekmek yemiyrm sadece kahvaltıda yiyorum ve kepek ekmek o da.. akşamalrı bende 6 dan sonra yemiyrmm. ama su içemiyrmm..susamıyrmm hiç. sadece gece amzirmeye kalktığımda emzirdikten sonra 1 bardak içiyrmm.. inş. sütümüze bişey olmaz. bebişimzz minicik dahaa
Gunaydin arkadaslar daha tartilmadim bu sabah ama kendimi cok sis hissediyorum benim kabizlik sorunum kuru kayisi erik vb.yiyorum ama cok fenayim buda kilo kaybini cook önlüyor baska onerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim.
Gunaydin :)) su ic ama zorla icmeye calis sut icinde cok onemli zayiflamada da onemli
Kac kilosun cnm su icmen onemli kiloyu bi tarafa virak sutunun artmasi için çok önemli zorda olsa icmeye calis.
ee napalım 18 lik genç kız değiliz anne vücudu bu kadar olur asla şişko değiliz.. su içmelisin bence kendini bu konuda zorla derim ben şu saate kadar 2 litre içtim bile çok susuyorum
Ayni dert bende de var canim sabah acken su iciyomusun denemediysen bi dene her sabah ac karina iki bardak su iciyorum ben
UMUDUMVAR
Canim sen guzel anlatmissin ama ben telden girdigim icin heralde bulamiyorum anlamadim yani bu arada tesekkur ederim 01 adanami :)
Içiyorum cnm gun icindede cok fazla du iciyorum cokta hareketliyim hafta ici is haftasonu cocuklar temizlik sporda yapmaya calisiyorum leslie ama genede cok zor kilo veriyorum hatta bu sabah iyice moralim bozuldu dun 74.600dum bugün 75 anlamadim valla cok su ictim aksam bisey yemedim meyve bile bir saat sporda yaptim(((
kızlar siz hangi şehirdensiniz?
Arkadaslar incir kuru ne ben onu bilmiyorum bide ben haftada 1 tartilmak istiyorum yoksa benim moralim bozulur birakirim
ben de Antalya kepez... 1 hafta dayanabilirsen senin için daha iyi tabi. ben mümkün değil dayanamıyorum hatta her tuvalete gitmeden önce ve sonra bile tartılıyorum kafayı yedim sanırım.
Benimde memleket kastamonu is sebebiyke mekan bingol aynen arkadasim bende birak sabahlari tuvatten sonra bile tartiliyorum
canım incir kürü sütü arttırmak için yapılıyor. zayıflamayla alakalı birşey değil:)Arkadaslar incir kuru ne ben onu bilmiyorum bide ben haftada 1 tartilmak istiyorum yoksa benim moralim bozulur birakirim
ben de Antalya kepez... 1 hafta dayanabilirsen senin için daha iyi tabi. ben mümkün değil dayanamıyorum hatta her tuvalete gitmeden önce ve sonra bile tartılıyorum kafayı yedim sanırım.
Benimde memleket kastamonu is sebebiyke mekan bingol aynen arkadasim bende birak sabahlari tuvatten sonra bile tartiliyorum
Ben surekli tartilip tartida fazla cikarsam benim.butun hevesim gider simdi herkes sadece aksam 6 dan sonrami yemeyi birakacak offf ben normaldede 2 adamlik yiyorum
canım incir kürü sütü arttırmak için yapılıyor. zayıflamayla alakalı birşey değil:)
sürekli tartılınca benimde moralim bozuluyor hele gün iiçinde o kadar çok su içiyorum ki nerdeyse 3 litre bu durumda tartıda fazla çıkınca kötü oluyorumher sabah tartılıncada 200 300gr farklılık olabilir azalış morali arttırırken artış moralimi bozar ve kendimi yemeğe veririm. bugün pazar olunca akşam yemeğini 7 de yedik eşimle gerçi balık yedik 2 dilimde ekmek yedim yanında. grip olacak gibiyim şimdide şekersiz bir kupa ıhlamur içtim
Sok sok sok moralim sifirinda altinda.
Dun okadar dikkat etmeme spor yapmama ragmen tam 71.800 geldim yani bir hafta içinde sadece 700gr vermis oldum keske cumartesi oyle kacirmasaydim cok pismanim ya ama insanda bir gunde 900gr alirmiya offf. Neyse umudumu kaybetmek yok buda bana ders olsun
Sok sok sok moralim sifirinda altinda.
Dun okadar dikkat etmeme spor yapmama ragmen tam 71.800 geldim yani bir hafta içinde sadece 700gr vermis oldum keske cumartesi oyle kacirmasaydim cok pismanim ya ama insanda bir gunde 900gr alirmiya offf. Neyse umudumu kaybetmek yok buda bana ders olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?