2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu ara kızım herşeyi yabancılıyor
daha önce de bahsetmiştim babasından sadece 1.5 ay ayrı kaldı
resmen uutmuş babasını, 2 aydır bir ekz bile kucağına gitmedi, eşim aldığı an basıyor yaygarayı
sonra çok sevdiği bi ördeği vardı, 1 haftadır kayıp, dün sabah pusetinin bölmesinde buldum, aaa kızım bak ördeğin burdaymış dedim
ördeğe baktı baktı ağladı susutıramadık
1 haftada unutmuş ördeği
oysaki o kadar çok gülerdiki ona, hatta onu yanına kor içerde yemek yerdim gelirdim ki ördeğiyle bakışıp bakışıp gülüşüyo onunla konuşuyor
yeni bi oyuncak aldım ona yapmıyor öyle, eskiden görüp bir süre görmediği şeylere karşı tepki geliştiriyor
sonra annem ördeği yıkayıp kalorifer peteğinin üstüne koymuş, odaya girdklerinde ördeği görmüş peteğin üstünde başlamış ağlamaya, annemde anlayamamış niye ağladığını bi bakmış ördek orda ona bakıp ağlıyor
nasıl bi psikoloji acaba, nendne öyle yapıyorki şimdi ördeği kaldırdık görmsin diye az daha büyüsün çıkartrız

Benim kızımda oyuncaklara değil ama insanlara karşı aynı mesela annemlerde annemleri ilk görünce çok ağladı zor susturduk. Sabah birşey yoktu sadece babama bakıp bakıp ağlıyordu sonrasında alıştı. Babasını 1 hafta görmedi ama ben hep fotoğrafını gösterdim babasının onu görünce ağlamadı. Ama evimize geldik kayınvalidemi görünce başladı ağlamaya. Sabah alıştı ona da :)

oohh keyfiniz olsun rabarbacım ne iyi etmişsiniz:):):):) afiyet olsun süt olsun
gerçi sen su içsen süt oluyor arakadaşım ya maşallah sana
benim annemin de öyleymiş 49 kilocuk minicik bir kadın ama dolu dolu süt
benim de çok şükür iyi süütm de anneminki kadar çok değil
yani normal yetiyor kızıma
senin şu vitaminden bende alıcam saol tavsiyen için, süt çok olsunda fazlasını kusar

burda brunch a gittik biz de bekliyoruzki çeşit çeşit yiycekler, bi geldi kruvasan ve kahve ardından bir bardak portakal suyu
tabi biz şok
fransız kültürü işte ona kahvaltı diyor saf adamlar, madoya gitsinlerde kahvaltı görsünler

Ahh canım yaaa ;(( hakkaten süt oldu Ogün akşama kadar birşey yemedim o kahvaltıdan sonra su bile içmedim Kaan da yanımda idi gün boyu emzirmeme rağmen eve zor attım kendimi taş gibi olmuştu sol göğsüm pompaya sarıldım 150 cc sağdım daha geliyordu da Kaan emsin die bıraktım. Doğum yaptıktan 3 gün sonra geldi sütüm be ben normal doğum yapmıştım ama inanılmaz yorulmuştum doğumda sanırım bu sebepten ve o üç gün benim için ızdıraptı bebeğimi hiç emziremeyeceğimi düşündüm böle sütüm olacağını söyleseler inanmazdım çok şükür Allah güldü yüzüme Fazla fazla verdi Allah tüm annelerin yüzüne gülsün herkesin sütü bol olsun inşallah

Hahaa aynı benim eşim gerçi benimki bir kere 6 aylık hamile iken 1 ay kalmama izin vermişti. Benim ki arıyor ama seni seviyorum ve çok özledim demiyor. Neden demiyorsun deyince sende beni çok özlüyorsun sonra üzülürsün diyor. Biz küs kalmıyoruz beni almaya gelince barışıveriyoruz:)

Benimde hiç göğsüm yara olmadı çok şükür. Demek ki kızım pamuk gibi emiyor. Erkek çocuklar farklı emermiş ama ablanın bebeği de erkek mi ?

Erkek canım maşallah dilini ısır çok zor yara olayı

resmen uutmuş babasını, 2 aydır bir ekz bile kucağına gitmedi, eşim aldığı an basıyor yaygarayı
sonra çok sevdiği bi ördeği vardı, 1 haftadır kayıp, dün sabah pusetinin bölmesinde buldum, aaa kızım bak ördeğin burdaymış dedim
1 haftada unutmuş ördeği
oysaki o kadar çok gülerdiki ona, hatta onu yanına kor içerde yemek yerdim gelirdim ki ördeğiyle bakışıp bakışıp gülüşüyo onunla konuşuyor
yeni bi oyuncak aldım ona yapmıyor öyle, eskiden görüp bir süre görmediği şeylere karşı tepki geliştiriyor
sonra annem ördeği yıkayıp kalorifer peteğinin üstüne koymuş, odaya girdklerinde ördeği görmüş peteğin üstünde başlamış ağlamaya, annemde anlayamamış niye ağladığını bi bakmış ördek orda ona bakıp ağlıyor
nasıl bi psikoloji acaba, nendne öyle yapıyorki şimdi ördeği kaldırdık görmsin diye az daha büyüsün çıkartrız

Canım kızında senin gibi çok tatlı oyuncağı sevdiğini unutuyor ama sevmediğini unutmuyor :)) valla benimki hiç yabancılık bilmiyor gördüğüne yılışık görmediğine sırnaşık kalabalığı ve yeni insaları çok seviyor yabancılama huyu yok ama istediği an o meme gelicek yoksa ortalık yıkılıyor

cici demesi daha kamufle bi şey
sonuçta herşey cici olabilir çocuk için
bir de iyi çağrışım yapsın istedim cici çocuklar için hep güzel şey demek:):):)
ben de karşılaştım uçakta annesine meme diye bağırıyodu 2 yaşında bi çocuk, annesinin yerinde olmak istemezdim

Ucak da fena ya kacacak yer yok :))

Aaaaaaaaaa IVYYY ucak yolculugunu anlatacaktin sen uzman gorusu alacaktiiikkk??? Hani haniiii

1 haftada unutmuş ördeği

Canim aslinda guzel bisi yani benimki de onceden yabancilardi artik gecti sanirim. Pazar gunu kv gkrumce ve ekti hrpsi biarada bize geldiler ve kizim yabancilamadi eskiden bnm kucagimdan inmezdj onlarda aglardi,pazar gunu herkesin kucaginda.. Optuler mi bilmiorum bile ben gelin(!!) olarak cay kahve icin mutfaktaydim. Keske onlarda aglasaydi. Allah a emanet ettjm ben de sagligini sihhatini napiim.

Canım Allah yardımcın olsun
O küçük meleğin şansına güzel bi kapı açılır merak etme sen gönlünü ferah tut

meltowski, chenn, örtmen, luboyfcum iyi bakıcı konusunda iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...bana dua edin :(

buarada kızıma bal kabağı çorbası tattırdım sevdi bıcırığım yalana yalana yedi. hemen 1 ça kaşığı kadar yedirdim şimdilik yeter diye düşünüyorum

Nerde böyle erkek diyeceğim ama benim eşim diyor. Annemlere gidiyorum 2 hafta kalacağım diyorum hayatım 1 hafta kalıp gelsen olmaz mı ben seni özlüyorum ve sen gelene kadar koltuklarda sürünüyorum diyor. ( dilimi ısırayım maşallah ) Yanlış anlamasın kimse hava atmak için yazmıyorum. ben eşimden razıyım Rabbimde ondan razı olsun.

canım benim eşimde izin vermiyor uzun süre annemlere gidip kalmama heleki bebek oldgundan beri daha da fena... en son hamileyken annemde bir hafta kalmıştım ne kadar zor gelmiş askıdaki hırkamı bile koklamış... tabiki şimdi kızını daha çok özlüyor gidecegimiz zaman ağlamamak için zor tutuyor kendini... aman nazar değmesin arada odunlukları olsada hamdolsun iyi adam...

canım benim eşimde izin vermiyor uzun süre annemlere gidip kalmama heleki bebek oldgundan beri daha da fena... en son hamileyken annemde bir hafta kalmıştım ne kadar zor gelmiş askıdaki hırkamı bile koklamış... tabiki şimdi kızını daha çok özlüyor gidecegimiz zaman ağlamamak için zor tutuyor kendini... aman nazar değmesin arada odunlukları olsada hamdolsun iyi adam...

Benimki asla izin vermiyor manyak midir nedir sinirlendim yine. Senjn evin burasi diyip duruyor ya.

Canım kızında senin gibi çok tatlı oyuncağı sevdiğini unutuyor ama sevmediğini unutmuyor :)) valla benimki hiç yabancılık bilmiyor gördüğüne yılışık görmediğine sırnaşık kalabalığı ve yeni insaları çok seviyor yabancılama huyu yok ama istediği an o meme gelicek yoksa ortalık yıkılıyor
rabarba benm kızda parmağını keşfedincey kadar öyleydi ama artık acıkınca hiç ağlamıyor hemen parmak emmey başlıyor bazen iyi oluyor bu durum ama bazende üzülüyorum :(

Cici iyi fikirmis:) gecen gun jokerdeydik, 1.5yasinda filan bi cocuk me me, me me diye bagiyordu:)) ama emzik bolumundeydi belki emzige meme diordur onu hatirlattin bana:))

eltimn kızıda bum bum diyor emmek istediğinde bilmeyenler su istediğini sanıyor ama biz ailecek anladık artık bumun süt olduğunu :::)

1 haftada unutmuş ördeği

luboyfcum senin kız ne kadar akıllı maşallah :) bence o kendini bırakıp gidenlere küsüyor. sevdikleri hep yanında olsun istiyor :)

Son düzenleme:

Yok çok şükür benim ki izin veriyor ama en fazla 1 hafta yaza daha fazla kalacağım diyorum şimdiden :) Ya ama annemler de özlüyor kızımı bende özlüyorum annemleri. Tamam onlarda geliyor ama eşim beni almadan önce anneme her hafta getireceğim dedi. Demeseydi :) Çok şükür her ay götürüyor ama her ay 1 hafta kalmıyorum bazen 1 gece kalıp dönüyoruz :)

Tebrizi canım bebeğinin durumu nasıl senin diyetin nasıl gidiyor ?

Çok sevindim senin adına insan çok istediği birşey olunca söylediğinde bozulacak zannediyor inşallah gönlüne göre istediğin kadar emzirirsin. Bu arada benimkilerde arada acıyor zeytinyağı sürüyorum hassaslaştığı dönemlerde bide bu göğüs yaraları tamamen bebeğin emme sitili ile alakalı Kaan dişli çocuk gibi emiyor o kadar hırslı ki koparacak nerdeyse bayramda göğsüm taş gibi olmuştu Kaan emdi boşaltamadı pompada yoktu yanımda yeğenimi emzirdim mecbur çocuk pamuk gibi emiyor ve ablamın göğüs ucu hiç yara olmadı

Valla eşim bile dün soruyor günde kaç kere emziriyorsun diye dedim hiç sağmıyorum artık. Dün öğrendi oda. Kimseye söylemedim emin olmak için. Yaralarım tekrar açılacakmı açılmayacakmı emin olmak istedim. Ve aynen benim kızımda kıstırarak emiyor çoğunlukla. Nadiren ağzını tam açıp emiyor.

Luboyf cum benim kızım emmeye hep gönüllü oldu ama ben veremedim. Hem mastit oldum hem uçlarım sürekli açık yara idi. Son gittiğim doktor bepantene devam ama yıkama işlemlerini karbonatlı suyla yap dedi. Gerçekten farketti.

Valla eşim bile dün soruyor günde kaç kere emziriyorsun diye dedim hiç sağmıyorum artık. Dün öğrendi oda. Kimseye söylemedim emin olmak için. Yaralarım tekrar açılacakmı açılmayacakmı emin olmak istedim. Ve aynen benim kızımda kıstırarak emiyor çoğunlukla. Nadiren ağzını tam açıp emiyor.

Luboyf cum benim kızım emmeye hep gönüllü oldu ama ben veremedim. Hem mastit oldum hem uçlarım sürekli açık yara idi. Son gittiğim doktor bepantene devam ama yıkama işlemlerini karbonatlı suyla yap dedi. Gerçekten farketti.

Benim göğüslerimde ilk başta yara çok fena idi banyodan sonra bornoz dediği anda bile deliriyordum acıdan sonra bu aventin kalkanları baya işime yaradı yaklaşık iki ay gece gündüz hep onlarla gezdim öle kurtuldum mastit olmamı da engelledi çünkü baskı yaptığı için fazla süt akıyordu sürekli ama herkeste aynı rahatlığı sağlamayabiliyormuş bi arkadaşım hiç kullanamadığını söyledi şimdi geçen şu pratik hanımın bahsettiği pedden almış ısırın sağıyor soğutup göğsünü rahatlatıyor oda 3 aydan sonra mastit oldu

Kızlar babamız yapmış :)

$61471_10152121020653605_2000509074_n.webp

Hadi bakalım inşallah dönüşün muhteşem olur :)

Bize de gel canım :) Dönüştü uğra bana bir iki gün kalırsın bizde de :)

inş canım.. vallahi sen gelmedin bende gelmicem hıııhhh :P

bebeğim sen niye yemek yemiyorsun yapma bunu kendine .
aslında yapması gereken elini tutup canım sana ihtiyacım var gitme yanımda kal demesi.
anasını satayım ben erkek olsaydım derdim bunu ya.. böyle deseler sevgimiz katlana katlana büyüyüp çığ olucak .

yok demiyolar.. erkek adam der mi hiç.. bence de git özleyelim birbirimizi dedi. canım yiyemiyorum çünkü benim sinir stres mideme vuruyor.. midem boşken bile kusuyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum.. az önce oturdu yanıma da zorla yedirdi beyfendi..

Nerde böyle erkek diyeceğim ama benim eşim diyor. Annemlere gidiyorum 2 hafta kalacağım diyorum hayatım 1 hafta kalıp gelsen olmaz mı ben seni özlüyorum ve sen gelene kadar koltuklarda sürünüyorum diyor. ( dilimi ısırayım maşallah ) Yanlış anlamasın kimse hava atmak için yazmıyorum. ben eşimden razıyım Rabbimde ondan razı olsun.

benim kininde derdi kızı.. en fazla 1 hafta kalır dönersiniz heralde dedi. bende belli olmaz ne zaman döneceğim dedim.. ben kızımı görmeden yapamam dedi.. canım Allah bozmasın inş aranızı.. hep böyle olun.. benim de kocam öyleydi eskiden.. çocuk geldiğinden beri benim loğusalığım onu vurdu henüz çıkamadı

Back
X