- Konu Sahibi beyazcekirge
- #72.321
bu ara kızım herşeyi yabancılıyor
daha önce de bahsetmiştim babasından sadece 1.5 ay ayrı kaldı
resmen uutmuş babasını, 2 aydır bir ekz bile kucağına gitmedi, eşim aldığı an basıyor yaygarayı
sonra çok sevdiği bi ördeği vardı, 1 haftadır kayıp, dün sabah pusetinin bölmesinde buldum, aaa kızım bak ördeğin burdaymış dedim
ördeğe baktı baktı ağladı susutıramadık
1 haftada unutmuş ördeği
oysaki o kadar çok gülerdiki ona, hatta onu yanına kor içerde yemek yerdim gelirdim ki ördeğiyle bakışıp bakışıp gülüşüyo onunla konuşuyor
yeni bi oyuncak aldım ona yapmıyor öyle, eskiden görüp bir süre görmediği şeylere karşı tepki geliştiriyor
sonra annem ördeği yıkayıp kalorifer peteğinin üstüne koymuş, odaya girdklerinde ördeği görmüş peteğin üstünde başlamış ağlamaya, annemde anlayamamış niye ağladığını bi bakmış ördek orda ona bakıp ağlıyor
nasıl bi psikoloji acaba, nendne öyle yapıyorki şimdi ördeği kaldırdık görmsin diye az daha büyüsün çıkartrız
Benim kızımda oyuncaklara değil ama insanlara karşı aynı mesela annemlerde annemleri ilk görünce çok ağladı zor susturduk. Sabah birşey yoktu sadece babama bakıp bakıp ağlıyordu sonrasında alıştı. Babasını 1 hafta görmedi ama ben hep fotoğrafını gösterdim babasının onu görünce ağlamadı. Ama evimize geldik kayınvalidemi görünce başladı ağlamaya. Sabah alıştı ona da :)