Herkese selamlar; çok duygulandım geçen sene bu günlerim geldi aklıma, 12 aralıkta öğrenmiştim hamile olduğumu ama ben aralığın ilk günlerinden itibaren hissediyordum ve hep eşime diyordum, gör bak hamileyim ben diye :)  tahmini doğum tarihim için 22 ağustos dedi doktorlar ve 22 ağustosta doğum yaptım :) Allah sizlerede evlatlarınızı bağışlasın çok güzel bir süreç yaşıyacaksınız; 
önce şaşkınlık evresi sonra kabullenip hergün karnım ne zaman şişecek diye beklemek hatta ayna karşısına geçip "hafif bir şişlik mi var ne?" gibi hisler, ve sürekli bir uyuma hali,
sonra hiç bitmeyecekmiş gibi birden başlayan bulantılar ama bu duyguyu bile yaşarken içinizdeki varlığın orda olduğunun habercisi olduğunu düşünüp bulantıyı bile sevmek :)
sonra 5-6 aylara doğru belirginleşen karınla yolda yürürken kendini 9 aylık hibi hissetmek ve karnı dışarı çıkara çıkara yürümeye çalışmak :)  (bunun için çok çaba sarfetmeyin zaten sonrasında siz içeri çeksenizde o metrelerce uzaktan ben burdayım diyecek 
teslerdi,cinsiyetti,çatlaklardı derken 9.ayınıza yaklaştığınızda eksiği bir türlü tamamlanamayan çanta hazirlama telaşeleri,
ve mutlu son inşallah, kimi için erken kimi için nazlı gelen bebekler adına, sonrasında tatlı bir serüven sizleri bekliyor olacak tıpkı şuan bizlerin yaşadığı gibi 3 buçuk aylık olma yolundayız ve yaşadığımız tüm zorluklar onların bir gülücüğüyle unutuluyor, dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeğiniz için dünyanın en iyi annesi olursunuz :)
Muhabbetle...