2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende yıllarca gazinoda oturdum canım annem orda hala bu arada bişey sorcam park yatağın içine normal yatak mı aldın nevresim de şu bebek nevresimleri tam denk geliyomu içene..
cnmbnm kizin park yataginin yatagini viskon almistikkk
hani su akp binasinin tam karsisnda bebegim magazasivarr
ordan almistik cogu seyi
hersey varrr ordaa

bu arada kızlaarrr az önce bebeğim bi tekmelediiii normalde hissediyodum ama bu sefer daha bi başka olduuu Allahım sen ne büyüksünnnn çok heyecan vericiii..:43:

asu sizin de mi işiniz yurtdışı tayinli, eşin asker ya da diplomat mı?
siz de sanırım daha kısıtlı ülkeler, biz de 150 ülke seçeneği var,
bizim de ilk tayinimiz suriyeydi, sonra savaş çıkınca toptan döndük ordan,
sonra newyork oldu ama ilk tayinlerde büyük ülke istemedik,
amerikada yaşamak zor olsa gerek,
ben tunusta bile yiyecek bi şey bulamıyorum, amerikada aç kalırdım heralde,
ben de ikinci bebeğimin hamilelik dönemini kesinlikle ankaraya merkeze dönüşümde geçirmek istiyorum,
bunda çok zorluk çektim, mide bulantılarımı tunusla özdeşleştirdim,
o yüzden bu ülkeden nefret ediyorum şu an.
sormacnm bn eti cok severim
babam aklina dusunce bile hemn kuzu kesen birisidir
oyle etcil bir ailede yetistm yaniii
dyrm ne yapcm amerikda etsiz
artk bn de babm gibi kuzu kesermisim oralardaaa:52:
ankara hamilelik icin secilebilecek ideal bir sehirr bn de oyle yapmayi dusunuyrm
bu arada esimnatoda calisacak
bizim tayinler o yuzden avrupa ve amerika ile sinirllii cnm

bu arada kızlaarrr az önce bebeğim bi tekmelediiii normalde hissediyodum ama bu sefer daha bi başka olduuu Allahım sen ne büyüksünnnn çok heyecan vericiii..:43:

Ben öyle tekme falan değil de sağ tarafımda sanki bir solucanın kıvrılması gibi hareketini hissediyorum:) Gün içinde çok kez hissediyorum.Benim kızım da öyle çok çok tekmelerdi.Oğlum çok tembeldi nerdeyse 7,aya kadar hiiiiiç hissetmedim.Ama doğdular ki anam tam tersi kızım uslu:nazar:maşallah, oğlum:nazar:alimallah:46::46::46: Bakalım bu nasıl olacak şimdilik uslu yavrum:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
Geçenlerde sabrına şaştım falan yazdın ya süpriz hazırlıklarımdan dolayı vallahi bana nazar değdi.Hatta eşime de aynısı oldu. Dün geceden beri birbirimizn gözlerine bakıp öğrensek mi nedir cinsiyeti diyoruz. Ben aslında sabırsız değildim ama geçen gece rüyamda ultrasona giriyorum dr. diyorki bebeğin cinsiyeti oğlan diyor.Ama cihazdaki bebeğimin elbisesi pembiş pembiş kız elbisesi giymiş.(bir de bebek elbiseli şekilde karnımda yaaa şu saçma rüyaya bak:) Hatta pembe şapkası da var ve bana gülüyor.... Velhasıl o rüyadan sonra meraklanmaya başladım.Ya ben mantıklı bir rüya göremeyecek miyim yaaaaaaa:41::41::41::41::41:

:1::1: maşallah demeyi unutmusum. :nazar: Bekleyin bekleyin , doğumun çok heyecanlı olur senin.
Mantıklı ruya bendede kalmadı canım. Ben bir ruya gormuştum çok oldu doktor cinsiyeti söylemeden once

İki kizim olduğunu gördüm besiklerinde yatıyorlar birde erkek var başka beşikte ama melez, bu benim oglummu diyorum? Evet ama evlatlik aldın diyorlar . Bende iyi en kolayı bu oldu mide bulantisi çekmedim diyorum.

Aa bide sünnet rüyası gormuştum canlı canlı seyrettim.

:1::1: maşallah demeyi unutmusum. :nazar: Bekleyin bekleyin , doğumun çok heyecanlı olur senin.
Mantıklı ruya bendede kalmadı canım. Ben bir ruya gormuştum çok oldu doktor cinsiyeti söylemeden once

İki kizim olduğunu gördüm besiklerinde yatıyorlar birde erkek var başka beşikte ama melez, bu benim oglummu diyorum? Evet ama evlatlik aldın diyorlar . Bende iyi en kolayı bu oldu mide bulantisi çekmedim diyorum.

Banane kabul edilmedi maşallahın:(((( Bak nazar değdi bileeee:)))
Neyse şunun şurasında ağustosa ne kaldı ki canıııımmmm!!!!!
( Not: Salako filminden alıntıdır)
:52::52::52::52::52::52::52:

Anjelina July gibi kadınmışsın rüyanda:52::52::52::52::52::52: Kendi doğurdukların+ evlatlıkların.... Eşin de Tom Cruise gibidir umarım
:52::52::52::52:

kızlar dün ve bugün gazetelerde bir haber vardı,adana'da olan bir olay...38 yaşında bir annenin vefatı,dikkatinizi çektti mi?söz konusu doktora ben de muayene olmuştum bir kez,bu yüzden çok dikkatle okudum haberi...kadının 8 yaşındA BİR OĞLU VAR,BU 2. gebeliği ve ikiz,yaşından dolayı da riski olunca amniyosentez ile genetik tarama öneriliyor ve aile ikna oluyor...ikizlerden birinin down sendromlu olduğu tespit edilince aileye istenirse hasta çocuğun alınabileceği söyleniyor-gebelik 5 ayı doldurmuş bu arada-kadın kabul ediyor...bir iğne ile hasta bebeğin yaşamı sonlandırılıyor..ama her şey yolunda gitmiyor malesef..annede komplikasyonlar gelişiyor..kanama,ateş,derken ameliyatla hem diğer bebek hem de rahim alınıyor ve anne ölüyor...çokk üzüldüm ya,bir de olay bu kadar yakınımızda ve bildiğimiz bir prof.un hastasının başına gelince moralim çok bozuldu:((

Feci birşey, allah kimselerin başına vermesin....

sormacnm bn eti cok severim
babam aklina dusunce bile hemn kuzu kesen birisidir
oyle etcil bir ailede yetistm yaniii
dyrm ne yapcm amerikda etsiz
artk bn de babm gibi kuzu kesermisim oralardaaa:52:
ankara hamilelik icin secilebilecek ideal bir sehirr bn de oyle yapmayi dusunuyrm
bu arada esimnatoda calisacak
bizim tayinler o yuzden avrupa ve amerika ile sinirllii cnm

evet özellikle avrupadaki at eti skanadalından sonra,
o kadar AB standardına rağmen yıllardır at eti yemiş zavallılar:):):)
canım türkler vardır orda, eminim kasap falan da vardır,
olmazsa baban gelir kese:):):)
tahmin ettim mesleğinizi, benim de iki arkadaşım Brükseldeki NATO merkezinde görevliydiler,
çok rahat ettiler, ikisi de orda doğum yaptı, çok rahat edersiniz umarım siz de,
ben de daha yeni başladım ama şimdiden çok özledim yerleşik hayatı,
her gittiğin ülkede eşya alıyosun, sonra onları satmaya çalışıyosun,
götürmeye kalksan astarı yüzünden pahalıya geliyor,
gittiğin ülkede doğru düzgün eşya bulamıyosun,
bebek odası bile yapamıycam ben, çünkü bebek doğduktan iki ay sonra başka ülkeye gidiyoruz...
zor gerçekten halimiz.

Senin mönüyü heycanla okuyordumki sadece tost ve süt cikinca gulmek geldi bana :) herseyi yiyemiyorumda merak ettim ne yiceksin diye... Esim oglumi krese goturduydu tam yazini okurkem icimden dedimki ne kocalar var....baktim esim gecikti aradim ne oldu diye diyoki sana yiyecek biseyler aldim geliyorum :)) simdi bu ne oluo hayret ettim azcikta sevindim bakalim bizim mönüde ne var?

Back
X