2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

slm bende dun ogrendım 5 haftayı gectım.....allah tamamına erdırsın ınsallah hepımızı.....

Selam kızlarrr bende geçen hafta kan testiyle öğrendimmmm cuma doktor kontrolümüz var
Allah'ın izniyle hepimiz kucağımıza alırız inşallahhhhh

Kızlaarrr hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)

'mercan86' canım değerle 2 günde 2 kat artıyor ya cumaya kadar ancak 1000 olur. 1000 + olduğunda alttan muayeneyle görülüyormuş. Alttan zor canım..

'ellermbomboskald24kasm11' Bu topikte paylaşımlarımızı yapalım canım.. Bir de ben bu topiği takip ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...dugunu-yeni-ogrenen-hamisler-hadi-gelinn.html

Listemiz de olsa süper olur evet :))

ya benim yerleşme kanamam gelmedi sol kasığımda çok agrı oluyo hatta gece çok uyandım 4+3 deyim perşembe dr gidecem
Canım ben de okumuştum yerleşme kanamasını. Perşembe doktor da rahatlatır içini :) Ben de yarın gidicem, geçmek bilmiyor saatler :)

Son düzenleme:

günaydın herkese bende bugüm ilk kan testimi yaptırdım
ben biraz tembelim galiba benim bhcg 5394 çıktı
adet tarihime göre bu gün 5.haftamı doldurdum.
daha ultrasona girmedim.yarın kadın doktoruna gidicem.benim
test sonucumada yorum yaparmısınız

Gözün aydınnn :))

Bu değerlere göre kese alttan değil ultrasonla bile görülebilir :)) Alttan muayeneyle kalp atışı hcg 6500 olunca görülüyor yazıyordu ama bilemiyorum doğru mu. Eğer öyleyse yarına 6500 ü geçer senin. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım taze anne :))

teşekkür ederim.insallah her şey güzel olur.

doktordan geliyorum daha çok yeni olduğu için doktor kan değerin 900 ü geçmez dedi ultrosonda gözükmez deyip kan testi daha istedi kanımızı verdik saat 3 gibi sonuç için arıycam doktoru tekrardan randevulaşıp bu hafta içi alttan muayne edicek

ben de dün öğrendim hamiş olduğumu ayyy çok mutluyum yaa dün gittim bhcg 3896 çıktı 4 haftalıkmış bizim minnooşş rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş kimler var bea 4 haftalık hammişşşşşş

Sen de benim gibi sabırsız annelerdensin demek :) 3+3 de öğrenince tabii bende de aynı durum oldu. Yarın gidicem ben de...

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :) Ben 5. haftamdayım ( 4+5 ) hcg değerim dün 2900 dü..

Kızlar ben de semboller kullanmak istiyorum yazılarımda.. Hamiş simgesi, alkışlayan simge falan ... Neşeli semboller yani :))
Nasıl yapıyorsun bana da açıklarsanız sevinirim :)

Merhaba herkese, Ben de Ağustos'un ilk günlerinde merakımdan yaptığım binbir testlerden birinde silik çizgiyle öğrendim sonra da kanda onaylandı şükür. Benim de kasık ağrılarım oluyo ara ara,uyku bir anda çöküyo o beni mahfediyo,tatildeydim sorun olmadı ama bugün işe döndüm,inşallah ofiste uyku sorunu çekmem. En zoru da anneme bile söylemedim hala,iş yeri de bilmiyo,ilk 3 ay geçsin diye eşimle tutuyoruz kendimize,ailelerimiz bilmiyo. Söylememek de zor cidden,siz hemen söylediniz mi,nasıl yaptınız ?:18:

Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum

hanımlar henüz doktor ve hastane seçimi aşamasındayım. ankarada olup da doktora gidenler varsa tercihlerini paylaşırlarsa çok sevincem. kararsız kaldım.

Gözün aydın canım :) Ben de bütün gün uyuyorum diyebilirim. Pazartesi günü iş başı yapınca bakalım ne olacak ben de merak ediyorum :))

Biz öğrenir öğrenmez hemen herkese söyledik :)) Biraz aceleci davrandım biliyorum ama dayanamadım :))

inş yaa hepimize inş bu hcg değerleri kişiden kişiye bayağı değişiyo galiba pek anlamadım benim 4 haftalık biz de temkinli davrandık sadece ana-baba ve kardeşlere süledik 2. aydan sonra söyleriz gibi.ama çatlicaammm yaa söylemem lazım birileriineeee uffyaaa

Canım 4 haftalık bebiş 3896 mı cıktı ? bende 4 haftalığım benim 329 cıktı

kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm

şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı

bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba

canımm kaç haftalık tı seninki?
değer olarak normalmi bilmiyorum ama 1100-1300 arası olması lazım 4 gün önce 152 ise..
ayy bi bakmışsın ikiizzzz allahhh
inş hayırlısı olsun yaa ne diyiimm..

benim de 4 haftalık 3896 çıktı ya normal mi acaba?

ikiz çok zor oluyor ablamdan biliyorum yinede hayırlısı :26:
korkuyorum yaww

Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..

Mrb..bende ayin 1 inde ogrendim sayilir..kan tahlil degerim 1015 ti smdi ne oldu bilmiyorum..allah hayirli dogum nasip etsin bizlere insallah..

bende yeni öğrendim 3 haftalıkmış süper bi duygu..

merhaba arkadaşlar, 2 ağustos tarihi ile 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim. mutlu ve heyecanlıyım:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Kizlar hepiniz hayirli ugurlu olsun biz dogurduk agustos ayinda sizde hamis kaldiniz bizim bebislere arkadas geliyo benim kizim 5 agustosta dogdu suan 9 gunluk allah sizee kolay dogumlar nasip etsin insllah , gobusleri buyutun bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…