- Konu Sahibi yesil_dostu
-
slm bende dun ogrendım 5 haftayı gectım.....allah tamamına erdırsın ınsallah hepımızı.....
Selam kızlarrr bende geçen hafta kan testiyle öğrendimmmm cuma doktor kontrolümüz var
Allah'ın izniyle hepimiz kucağımıza alırız inşallahhhhh
Bende dün öğrendim hamiş olduğumu inanılmaz mutlu oldum ALLAH inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasıp eder arkadaşlar ... Değerim kanda 320 çıktı, cumada ultrasona baktıracağız inşallah
bakıyorum hepimiz aynı haftalardayız yanı aynı zamanlarda doğum yapcaz inş burdan bebeklerimzin gelişimlerini paylaşalım birbiimizle sohbet edelim hanımlar bi de listemiz olsA iyi olcak ama bn nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyu açan akadaşımdan rica etsek nasıl lur acaba
Canım ben de okumuştum yerleşme kanamasını. Perşembe doktor da rahatlatır içini :) Ben de yarın gidicem, geçmek bilmiyor saatler :)ya benim yerleşme kanamam gelmedi sol kasığımda çok agrı oluyo hatta gece çok uyandım 4+3 deyim perşembe dr gidecem
Kızlaarrr hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)
'mercan86' canım değerle 2 günde 2 kat artıyor ya cumaya kadar ancak 1000 olur. 1000 + olduğunda alttan muayeneyle görülüyormuş. Alttan zor canım..
'ellermbomboskald24kasm11' Bu topikte paylaşımlarımızı yapalım canım.. Bir de ben bu topiği takip ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...dugunu-yeni-ogrenen-hamisler-hadi-gelinn.html
Listemiz de olsa süper olur evet :))
Canım ben de okumuştum yerleşme kanamasını. Perşembe doktor da rahatlatır içini :) Ben de yarın gidicem, geçmek bilmiyor saatler :)[/QUOTE
inş cnm yaa şu gün bi geleydii
günaydın herkese bende bugüm ilk kan testimi yaptırdım
ben biraz tembelim galiba benim bhcg 5394 çıktı
adet tarihime göre bu gün 5.haftamı doldurdum.
daha ultrasona girmedim.yarın kadın doktoruna gidicem.benim
test sonucumada yorum yaparmısınız
Gözün aydınnn :))
Bu değerlere göre kese alttan değil ultrasonla bile görülebilir :)) Alttan muayeneyle kalp atışı hcg 6500 olunca görülüyor yazıyordu ama bilemiyorum doğru mu. Eğer öyleyse yarına 6500 ü geçer senin. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım taze anne :))
doktordan geliyorum daha çok yeni olduğu için doktor kan değerin 900 ü geçmez dedi ultrosonda gözükmez deyip kan testi daha istedi kanımızı verdik saat 3 gibi sonuç için arıycam doktoru tekrardan randevulaşıp bu hafta içi alttan muayne edicek
ben de dün öğrendim hamiş olduğumu ayyy çok mutluyum yaadün gittim bhcg 3896 çıktı 4 haftalıkmış bizim minnooşş rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş kimler var bea 4 haftalık hammişşşşşş
Merhaba herkese, Ben de Ağustos'un ilk günlerinde merakımdan yaptığım binbir testlerden birinde silik çizgiyle öğrendimsonra da kanda onaylandı şükür. Benim de kasık ağrılarım oluyo ara ara,uyku bir anda çöküyo o beni mahfediyo,tatildeydim sorun olmadı ama bugün işe döndüm,inşallah ofiste uyku sorunu çekmem. En zoru da anneme bile söylemedim hala,iş yeri de bilmiyo,ilk 3 ay geçsin diye eşimle tutuyoruz kendimize,ailelerimiz bilmiyo. Söylememek de zor cidden,siz hemen söylediniz mi,nasıl yaptınız ?:18:
Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum
inş yaa hepimize inşSen de benim gibi sabırsız annelerdensin demek :) 3+3 de öğrenince tabii bende de aynı durum oldu. Yarın gidicem ben de...Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :) Ben 5. haftamdayım ( 4+5 ) hcg değerim dün 2900 dü..
benim 4 haftalık biz de temkinli davrandık sadece ana-baba ve kardeşlere süledik 2. aydan sonra söyleriz gibi.ama çatlicaammm yaa söylemem lazım birileriineeee uffyaaaMerhaba herkese, Ben de Ağustos'un ilk günlerinde merakımdan yaptığım binbir testlerden birinde silik çizgiyle öğrendimsonra da kanda onaylandı şükür. Benim de kasık ağrılarım oluyo ara ara,uyku bir anda çöküyo o beni mahfediyo,tatildeydim sorun olmadı ama bugün işe döndüm,inşallah ofiste uyku sorunu çekmem. En zoru da anneme bile söylemedim hala,iş yeri de bilmiyo,ilk 3 ay geçsin diye eşimle tutuyoruz kendimize,ailelerimiz bilmiyo. Söylememek de zor cidden,siz hemen söylediniz mi,nasıl yaptınız ?:18:Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum
ben de dün öğrendim hamiş olduğumu ayyy çok mutluyum yaadün gittim bhcg 3896 çıktı 4 haftalıkmış bizim minnooşş rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş kimler var bea 4 haftalık hammişşşşşş
canımm kaç haftalık tı seninki?kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm
şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı
bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba
niye öyle farklı çıkıyo yaaa diğer bacıda da 1000 vivarı çıktı bende ikiz mi var yaa ayyyCanım 4 haftalık bebiş 3896 mı cıktı ? bende 4 haftalığım benim 329 cıktı
canımm kaç haftalık tı seninki?
değer olarak normalmi bilmiyorum ama 1100-1300 arası olması lazım 4 gün önce 152 ise..
ayy bi bakmışsın ikiizzzz allahhh
inş hayırlısı olsun yaa ne diyiimm..
benim de 4 haftalık 3896 çıktı ya normal mi acaba?
değerlerden şuanda anlaşılması zor 2-3 aylıkken bile belli oluyormuş bazı kızlarda :)ikiz çok zor oluyor ablamdan biliyorum yinede hayırlısı :26:
korkuyorum yaww
Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..
Mrb..bende ayin 1 inde ogrendim sayilir..kan tahlil degerim 1015 ti smdi ne oldu bilmiyorum..allah hayirli dogum nasip etsin bizlere insallah..
bende yeni öğrendim 3 haftalıkmış süper bi duygu..
Bende 2 agustos tarıhıyle kendım test yapıp ogrendım..
3 Agustos tarıhındede doktoruma onaylatıp ogrenmıs oldum :) Tam kandıl gunu :):))
Hayırlısıyla Allah tamamına erdırsın hepımızınkını..
merhaba arkadaşlar, 2 ağustos tarihi ile 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim. mutlu ve heyecanlıyım:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?