2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Kızlar en son değişim yapılan tabloyu alıntı yaptıktan sonra
karışık kuruşuk bşiler çıkacak!
aman korkmayın :)
sol üst köşede A / A gibi bir tuş var
Başlık yazacağınız boşluğun altında kalıyor hemen.
oraya fare ıle gelın.
Switch Editor to Source Mode diyor.
tıklayın.
tablo normale donuyor.
ve herkes doldursun.
ben her zaman takibi yapamayabilirim..
kolay gelsin.....

Buyuk gecmis olsun cnm..
Hic Dr a gitmis miydin?
Vajinal ultrasonla kese gorunmus muydu?
Bence kalk hemen dra...
Haydi...

Canim tabloya yazsana Sen de.
Problem cikarsa bana sole.
Beklenen dogum tarihini de internetten hesapla cnm

gitmemiştim bugün gidicem çok kotuyum ne kadar dikkatsizim ya

inşallah gidiyorum randevum beşte bugün şimdi uzandım dinleniyorum çok üzgünüm

Mutlaka üzgünsündür ama iyi düşünmeye çalış, insanlar neler neler taşıyor hopluyor zıplıyor haberleri olmadan ve hiç bir şey olmuyor herşey Allahtan ki bence hiç bir şey olmamıştır bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar Annelerine

Cnm kendini suclama
Evde yururken de basina gelebilirdi.
Herkesin basina gelebilir.
Kanama yoksa sıkıntı yok insallah ?

Gebeyken Odun, tüp tasiyan,
Ates ustunden atlayan,
Trafik kazasi geciren duydummmm
Hepsinin bebisleri saglikli şükür..

Allah kaderine dogurmayi yazdiysa,
Dogacaktir..
Allahin dedigi olur..

Telefonunu ozelime yaz da ariyim seni
Bekliorum cnm ..

bende tabloya eklenmek istiyorum ama beceremedim. sat 08.07.2013
bebiş 7 haftalık
kesem 12.08.2013 de göründü
bebişin kalp atış hareketini 23.08.2013
03.09.2013 doktor randevum var inşallah o zzaman kalp atışını da duyabilirmişim.

bu arada benim midem bulanmıyor. mide bulantısı olan var mı? yoksa daha ilerleyen zamanlarda mı bulanacak. umarım hep böyle devam eder:)

canım bence hiç telaş yapma bi şey olmamıştır. benim ablamda karda kayıp düşmüştü. şimdi kızı 3 yaşında. içini ferah tut. allah yardımcın olsunn

inşallah Allah a emanet olsun inşallah işte dikkat etseydim böyle olmazdı heyecandan hızlı indim merdivenleri böyle oldu

Cnm Ben yeni uyandim.
Midem berbat.agzima bsiler atmam lazim.AMA gun icinde eklicem.soz.
Özele nereden yazılıyor ben telefondan giriyorum

Cnm ismimin uzerine gel tikla sag tus
Ozelden mesaj gonder dio

emeğine sağlık satwa cım :)) keşke bilsem de yazsam bende..benim de ilk doktor kontrolüm 29.08.2013 :)))

3-4 gündür bende de bir bulantı bir bulantı sormayın gitsin. Çok fena da hastayım bu arada. Midemi üşüttüm ondan bulanıyor herhalde dedim çünkü günüme 1 hafta var daha. Emin olmak için bugün test aldım bir de baktım kiiiiiiiiiiii çift çizgi İkinci bebişim hayırla gelecek inşallah. Yaramazıma kardeş geliyor. Hepinize booooooooool keyifli hamilelikleeer

Cnm hayirli olsun..
Insallah tabloda da goruruz seni..
emeğine sağlık satwa cım :)) keşke bilsem de yazsam bende..benim de ilk doktor kontrolüm 29.08.2013 :)))
Cnm Ben eklerim,
Midem daha iyi gibi..

gecen hafta gıttım dr a 4 haftalık dedı ama eger adetın baslangıc tarıhıyse suan 6 haftalık ınternettekı hesaplarıma gore dr bıhafta gerıden hesapladı

Cnm en tepede bu sayfanin uzerinde Ana sayfa ozel mesajlar fln dio.
Tikla.benim no yu gonderdim sana.
Caldir.Ben ararim.
Merak edicem seni.
Huyunu da biliorum az cok..
Kuracaksin hep kafanda.
Aksam 5e de cok var

asiasena benimde günüme bir hafta var test yapsam mı acaba :) ben 9 aydır evliyim ve artık korunmayı bıraktık.19 agustos yumurtlama günümdü ve o gün doktora genel kontrole gittim yumurta oluşmuş dedi ve folik asit yazdı hamile kalabilirsin dedi.ara sıra kasık agrılarım oluyo sol taraftan zaten yumurta soldaymış doktor demişti.bazen batmalar oluyo.sürekli ateş basıyo.akıntım pek yok az az geliyo sendede ayn şeyler oldu mu ? acaba test yapsammı çok merak ediyorum :) cevap yazarsan çok mutlu olurum ya da benimle benzer durumlar yaşayan belirtilierini söyleyebilirmi acaba

Kiz aglamaya mi gittin yoksa ?
Bak Walla kizicam,
Hadi haber bekliorummmmm

satwa cım ben de ingilizce öğretmeniyim ama atama bekliyorum malesef ( inşallah bebeğim bana uğurlu gelir..
benim kafamı karıştıran şey SAT ım 7 temmuz..19 ağustosta kan tahlili negatifti..24 ünde 34.38di değerim..ve doktor 3-4 günlük dedi.. o zaman SAT a göre 7+1 oluyorum ama bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplıcam bilemiyorum o yuzden..en ıyısı perşembe gunku kontrolu beklemek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…