2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

..........................

cnm çok geçmiş olsun..ama Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine :)) sana bir şey anlatayım..bir arkadasım yaklasık ıkı aylık hamıleyken belıne valiz düştü..7 aylıkken sandalyeden ayağı kaydı düştü ve dizi kaydı..bir süre hiç yürümeden yatmak zorunda kaldı..hamile oldugu için alçıya bile alamadılar..şuan bebeği 3 ayını doldurdu maşallah gayet sağlıklı :))) ama ben arkadasımı bır gun olsun aglarken gormedım.. hep olumlu dusunur ve olumlu seyler yasar..sen ıcını ferah tut..bebeğin iyidir umarım :))

lütfen yardım ediiiinnn arkadaşlar :))) hamile oldugumu düşünüyorum çok fazla hissediyorum sizde belirtilerinizi söyler misinizz:44:

benımde SAT 16 TEMMUZ DR BI HAFTA GERIDEN SOYLEDI BI KERE GITTIM DR A EYLULUN 9 UNA CAGIRDI TEKRAR BENIMDE KASIKLARIMDA AGRILAR VAR SUREKLI YAKLASIK 15 GUNDUR DEVAM DIYOR

bendeki tek belirti göğüslerimin çok hassaslaşması cnm..bide bu sabah ilk defa boğazımda tuhaf bir tat vardı..sabun gibi.. :S

bende de adet olcakmşım gibi kasık ve karın agrıları ar bundan çok şpheleniyorum çünkü ben pat iye adet olurum hiç agrı sızı olmadan.adet döngüm 32 acaba bende test yapsammı 2 eylül adet günüm yapsam çıkar mı acaba :) sabretmek çok zor ya :))

benımde SAT 16 TEMMUZ DR BI HAFTA GERIDEN SOYLEDI BI KERE GITTIM DR A EYLULUN 9 UNA CAGIRDI TEKRAR BENIMDE KASIKLARIMDA AGRILAR VAR SUREKLI YAKLASIK 15 GUNDUR DEVAM DIYOR

9unda netleşir sanırım o zaman..ben de heyecanla bekliyorum perşembeyi..dün akşam benim de kasıklarıma aniden bir ağrı girdi..ama çok kısa sürdü..bebeğin yerleşmesi gerekiyor demişti doktor..acaba yerini mi buluyor dedim kendi kendime.. :)) bugun kendimi çok ii hissediyorum..benim sağ yumurtalıgımda 5cm kist var ve gebe kalmam gecikebilirdi..çok şükür korunmayı bıraktıgımız ılk ay oldu..ben agrılarımı ona da baglıyorum..oyle bır durum var mı cnm sende

idrar testi yapma cnm çünkü adet tarıhınden once net sonuc vermıyor..kan testinde 1 gunluk bıle olsa cıkıyor eger suphen varsa kan testi yaptır..ama bence 2 eylulu bekle..:)) hayırlı haberlerını beklıyorum :))

evlenmeden once kıst vardı ama sonra dagılmıstı adet donemınde kayboluyordu sonrada hıc dr gıtmedım suan ne durumda bılmıyorum ama ultrasyona gırdıgımde dr soylerdı heralde bu gıttıgımde sorayım bakalım

buyuk gecmis olsun cnm..
Hic dr a gitmis miydin?
Vajinal ultrasonla kese gorunmus muydu?
Bence kalk hemen dra...
Haydi...

Canim tabloya yazsana sen de.
Problem cikarsa bana sole.
Beklenen dogum tarihini de internetten hesapla cnm

beceremedim canım bir türlü ya
beklenen doğum tarihi 24 nisan

önerine uyucam inşallah :) haber vericem mutlaka inşallah hepimizin hayırlı saglıklı evlatları olur

Akıntım çok oldu bende. Hatta adetim olacak sandım. Ama bugün test başka şeyler söyledi. Daha çok yeni evlisiniz. Hiç stres yapma git bir test al. Olumsuz çıkarsa üzülme yanılıyor olabilir. Ama pozitif çıkarsa kesinlikle doğru. Pozitifte yanılmıyor test. Umarım her şey gönlünce olur canım Bende öğretmenim bu arada bir mesajda okumuştum. İkinci çocuğumun yeni bir iş kapısı olacağını düşünüyorum. Rabbim evlatlarımızı şüphesiz rızıklarıyla ve kısmetleriyle gönderiyor. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallah...

sabah kayıt için sağlık ocağına giderken merdivenin basamağından kaydım ve popumun üstüne düştüm çok korkuyorum bebeğime bir şey olmamıştır dimi(

çok geçmiş olsun canım, hiç morelini bozma kötü bişey olduğunu sanmıyorum. Dinlen ve moralini bozma.

Bugun feci mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım arkadaşlar hala da devam ediyor. Oturduğum yerden kalkamıyorum.

gerçekten kısmetleriyle doguyorlar :) bende kendi şirketimizde çalışıyorum eşimle birlikte.başta uzun süre istemedik hem evli kalmak için hem de yeni evli olunca borçlarda oluyor.ama sonra düşündüm borç yüzünden çocuk yapmamak çok yanlış birden kararımı değiştirdim ve istemeye başladım.şu an çok istiyorum düşününce bile gözlerim doluyo :) Daha yaşımda genç 25 yaşındayım ama geç anne olmakta istemiyorum.rabbim gönlümüze göre eriri inşallah :)

bu arada benim midem bulanmıyor. mide bulantısı olan var mı? yoksa daha ilerleyen zamanlarda mı bulanacak. umarım hep böyle devam eder:)
hıc mıde bulantısı çekmeyen de var canım
3. - 4. ayda başlayan da var
ben 5. haftanın ıcındeyım
gecen haftadan beri eger her 2-3 saatte bır bsı yemezsem bulanıyoo
ı
gecen hafta gıttım dr a 4 haftalık dedı ama eger adetın baslangıc tarıhıyse suan 6 haftalık ınternettekı hesaplarıma gore dr bıhafta gerıden hesapladı
son adetın 1.gununden ıtıbaren hesaplanıomus canım
ben de yenı ogrendım
pınar ve sımca arkadaşlarım anlatmıştı sanırım
dr döllenme zamanını vs ultrasınla daha net gorebılıodur
gec ya da erken dollenmedır vs..

canım ıdrar testlerınde markadan markaya hassasıyet degısıo
hepsı aynı duyarlılıkta olmuo
gebelik varsa da gec döllenme sebebı ıle yok çıkarabılıo
adetın gecmesını beklemek gerekebılıo vs vssss...
bence hıc ugrasma
adetıme 1 hafta kala kan testı yaptırdım ben
54.5 cıktı bhcg
sonra tekrarladım(lekelenmem oldu dıe dr ıstedı)
137 cıktı
hersey yolunda şimdi şükür..
bence hemen kan testine..hadii koşş...bu şüpheyle yaşanmazzzzzz...kendımden bılıorum
ınsallah atanırsın cnm..
ben 6 kez gırdım kpss ye ...ııığğkkk
çok zoorrr bılırım...
Google a Jınekolojı ve Gebelık yaz
orada gebelik hafta hesaplama dıo
sat ı yaz çıkarıyo sana..
tahmını doğum tarıhını bıleeee :)))))
lütfen yardım ediiiinnn arkadaşlar :))) hamile oldugumu düşünüyorum çok fazla hissediyorum sizde belirtilerinizi söyler misinizz:44:
cnm goguslerde az şişlik ve hassasıyet
adet olacakmış gıbı sancılar
sık idrara çıkma(ama ben hep sık gıderım :))
ve yorgunluk-tansıyon duusklugu
anı terleme....
ınsallah gebesındır ve bu hakkında hayırlıdır :)
benım de kasık ağrılarım hıc gecmedı
bazen gece uykudan kaldırıo
wc ye gıdıorum
sadece beyaz akıntı..
dr normal dedı
adete 1 hafta kala bıle kan testınden cıkıooorrr
beklemeyınnnnnnnnnn :))))))
beceremedim canım bir türlü ya
beklenen doğum tarihi 24 nisan
ben halledıcem cnm dur :)
kalbimiz atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokk sukur allahımm..................
Allah bıze de nasıp etsın ınsallah
Bugun feci mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım arkadaşlar hala da devam ediyor. Oturduğum yerden kalkamıyorum.
gecmıs olsun taze annecık..
bebek nazlanıyor annesı :)))
şuan 6 haftanın içindeyiz canım benim adetler geç gelir nezaman tuttuğunu tam hesaplayamıyorum ama sat 15 temmuz
maşallah..
kalp atışlarını duydun mu?
duymadıysan yakınıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…