- Konu Sahibi yesil_dostu
-
..........................
satwa cım ben de ingilizce öğretmeniyim ama atama bekliyorum malesef( inşallah bebeğim bana uğurlu gelir..
benim kafamı karıştıran şey SAT ım 7 temmuz..19 ağustosta kan tahlili negatifti..24 ünde 34.38di değerim..ve doktor 3-4 günlük dedi.. o zaman SAT a göre 7+1 oluyorum ama bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplıcam bilemiyorum o yuzden..en ıyısı perşembe gunku kontrolu beklemek :))
lütfen yardım ediiiinnn arkadaşlar :))) hamile oldugumu düşünüyorum çok fazla hissediyorum sizde belirtilerinizi söyler misinizz:44:
bendeki tek belirti göğüslerimin çok hassaslaşması cnm..bide bu sabah ilk defa boğazımda tuhaf bir tat vardı..sabun gibi.. :S
benımde SAT 16 TEMMUZ DR BI HAFTA GERIDEN SOYLEDI BI KERE GITTIM DR A EYLULUN 9 UNA CAGIRDI TEKRAR BENIMDE KASIKLARIMDA AGRILAR VAR SUREKLI YAKLASIK 15 GUNDUR DEVAM DIYOR
bende de adet olcakmşım gibi kasık ve karın agrıları ar bundan çok şpheleniyorum çünkü ben pat iye adet olurum hiç agrı sızı olmadan.adet döngüm 32 acaba bende test yapsammı 2 eylül adet günüm yapsam çıkar mı acaba :) sabretmek çok zor ya :))
9unda netleşir sanırım o zaman..ben de heyecanla bekliyorum perşembeyi..dün akşam benim de kasıklarıma aniden bir ağrı girdi..ama çok kısa sürdü..bebeğin yerleşmesi gerekiyor demişti doktor..acaba yerini mi buluyor dedim kendi kendime.. :)) bugun kendimi çok ii hissediyorum..benim sağ yumurtalıgımda 5cm kist var ve gebe kalmam gecikebilirdi..çok şükür korunmayı bıraktıgımız ılk ay oldu..ben agrılarımı ona da baglıyorum..oyle bır durum var mı cnm sende
buyuk gecmis olsun cnm..
Hic dr a gitmis miydin?
Vajinal ultrasonla kese gorunmus muydu?
Bence kalk hemen dra...
Haydi...
Canim tabloya yazsana sen de.
Problem cikarsa bana sole.
Beklenen dogum tarihini de internetten hesapla cnm
idrar testi yapma cnm çünkü adet tarıhınden once net sonuc vermıyor..kan testinde 1 gunluk bıle olsa cıkıyor eger suphen varsa kan testi yaptır..ama bence 2 eylulu bekle..:)) hayırlı haberlerını beklıyorum :))
asiasena benimde günüme bir hafta var test yapsam mı acaba :) ben 9 aydır evliyim ve artık korunmayı bıraktık.19 agustos yumurtlama günümdü ve o gün doktora genel kontrole gittim yumurta oluşmuş dedi ve folik asit yazdı hamile kalabilirsin dedi.ara sıra kasık agrılarım oluyo sol taraftan zaten yumurta soldaymış doktor demişti.bazen batmalar oluyo.sürekli ateş basıyo.akıntım pek yok az az geliyo sendede ayn şeyler oldu mu ? acaba test yapsammı çok merak ediyorum :) cevap yazarsan çok mutlu olurum ya da benimle benzer durumlar yaşayan belirtilierini söyleyebilirmi acaba
kalbimiz atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokk sukur allahımm..................
sabah kayıt için sağlık ocağına giderken merdivenin basamağından kaydım ve popumun üstüne düştüm çok korkuyorum bebeğime bir şey olmamıştır dimi(
Akıntım çok oldu bende. Hatta adetim olacak sandım. Ama bugün test başka şeyler söyledi. Daha çok yeni evlisiniz. Hiç stres yapma git bir test al. Olumsuz çıkarsa üzülme yanılıyor olabilir. Ama pozitif çıkarsa kesinlikle doğru. Pozitifte yanılmıyor test. Umarım her şey gönlünce olur canımBende öğretmenim bu arada bir mesajda okumuştum. İkinci çocuğumun yeni bir iş kapısı olacağını düşünüyorum. Rabbim evlatlarımızı şüphesiz rızıklarıyla ve kısmetleriyle gönderiyor. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallah...
hayirli olsun cnm..
Kac haftalik ?
Sat ne zaman ?
şuan 6 haftanın içindeyiz canım benim adetler geç gelir nezaman tuttuğunu tam hesaplayamıyorum ama sat 15 temmuz
çok çok sevindim canım. Darısı başımıza inşallahh....
hıc mıde bulantısı çekmeyen de var canımbu arada benim midem bulanmıyor. mide bulantısı olan var mı? yoksa daha ilerleyen zamanlarda mı bulanacak. umarım hep böyle devam eder:)
son adetın 1.gununden ıtıbaren hesaplanıomus canımgecen hafta gıttım dr a 4 haftalık dedı ama eger adetın baslangıc tarıhıyse suan 6 haftalık ınternettekı hesaplarıma gore dr bıhafta gerıden hesapladı
canım ıdrar testlerınde markadan markaya hassasıyet degısıoasiasena benimde günüme bir hafta var test yapsam mı acaba :) ben 9 aydır evliyim ve artık korunmayı bıraktık.19 agustos yumurtlama günümdü ve o gün doktora genel kontrole gittim yumurta oluşmuş dedi ve folik asit yazdı hamile kalabilirsin dedi.ara sıra kasık agrılarım oluyo sol taraftan zaten yumurta soldaymış doktor demişti.bazen batmalar oluyo.sürekli ateş basıyo.akıntım pek yok az az geliyo sendede ayn şeyler oldu mu ? acaba test yapsammı çok merak ediyorum :) cevap yazarsan çok mutlu olurum ya da benimle benzer durumlar yaşayan belirtilierini söyleyebilirmi acaba
ınsallah atanırsın cnm..satwa cım ben de ingilizce öğretmeniyim ama atama bekliyorum malesef( inşallah bebeğim bana uğurlu gelir..
benim kafamı karıştıran şey SAT ım 7 temmuz..19 ağustosta kan tahlili negatifti..24 ünde 34.38di değerim..ve doktor 3-4 günlük dedi.. o zaman SAT a göre 7+1 oluyorum ama bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplıcam bilemiyorum o yuzden..en ıyısı perşembe gunku kontrolu beklemek :))
cnm goguslerde az şişlik ve hassasıyetlütfen yardım ediiiinnn arkadaşlar :))) hamile oldugumu düşünüyorum çok fazla hissediyorum sizde belirtilerinizi söyler misinizz:44:
benım de kasık ağrılarım hıc gecmedıbenımde SAT 16 TEMMUZ DR BI HAFTA GERIDEN SOYLEDI BI KERE GITTIM DR A EYLULUN 9 UNA CAGIRDI TEKRAR BENIMDE KASIKLARIMDA AGRILAR VAR SUREKLI YAKLASIK 15 GUNDUR DEVAM DIYOR
adete 1 hafta kala bıle kan testınden cıkıooorrrbende de adet olcakmşım gibi kasık ve karın agrıları ar bundan çok şpheleniyorum çünkü ben pat iye adet olurum hiç agrı sızı olmadan.adet döngüm 32 acaba bende test yapsammı 2 eylül adet günüm yapsam çıkar mı acaba :) sabretmek çok zor ya :))
ben halledıcem cnm dur :)beceremedim canım bir türlü ya
beklenen doğum tarihi 24 nisan
Allah bıze de nasıp etsın ınsallahkalbimiz atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokk sukur allahımm..................
gecmıs olsun taze annecık..Bugun feci mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım arkadaşlar hala da devam ediyor. Oturduğum yerden kalkamıyorum.
maşallah..şuan 6 haftanın içindeyiz canım benim adetler geç gelir nezaman tuttuğunu tam hesaplayamıyorum ama sat 15 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?