- Konu Sahibi yesil_dostu
-
hadı inş hepımızin için en kısa zamanda bebıslerımız gelır.Acaba bu akşam iş çıkısı kan testımı yaptırsam
kan testi en garanti sonuç.bende kan testi yaptırmayı planlıyorum.benim ilk denemem bakalım hayırlısı hakkımızda :) özel hastanede yaptırırsan 2 saatte sonuç alabilirsin.bende yaptırsammı iş çıkışı heveslendim :)))
Bence bu akşam iş çıkışı yaptıralım ikimizde guzel sonucların haberını verelım inşşşşşşşşşşşşşşş :)
inşallah canım :) ben geç çıkıyorum biraz yetişebilir miyim bilmiyorum ama yetişebilirsem haber veririim burdan :))
yaa bide bu bulantılar beni öldürecek yaa ne yiyorsam 5 dk sına çıkarıyorummm
evde ööhhggg ööhhgg diye diye herif kafayı yidi oda garibim bişiy diyemiyo :)
sadece bende mi var yoksa çoğu hamişler öle mi
ne kadar devam eder acaba bilen var mı?
Slm kızlar bende ayın 20'sinde öğrendim hamile olduğumu hcg değerim 754 çıktı 4 haftalık falan perşembe günü kalp atışlarını duyucaz inş. bebişimizin. bende hiç miğde bulantısı falan yok çok şükür normal hayatıma devam ediyorum senin ne kadarlık bebiş.
allah hepimizin gönlüne göre versin ins canım :)
amiiiin canım inşallah :) belirtilerin var mı şüphelendiğin.bende kasık agrıları oluyo zaman zaman.bir de ara da koyu sarı akıntı geliyo benden ama çok değil.sendede oluyomu bunlar:44:
ınş allah ısteyen herkese verırı ben ogrenelı bı hafta oldu hala kendımı alıstıramadım hamılelıge sankı daha cok erken mıs gıbı ne korkularım var
bende erken oldugunu düşünüyodum 9 aylık evliyim ama bu dünyada anne olmaktan daha güzel ne var ki.bana bi arkadaşım çocugun olduktan sonra keşke bu akdar beklemeseydim diceksin demişti hep o gelir aklıma :) zaten bu uzun bi süreç 9 ay az bi zaman değil.ne kadardır evlisin
ınş allah ısteyen herkese verırı ben ogrenelı bı hafta oldu hala kendımı alıstıramadım hamılelıge sankı daha cok erken mıs gıbı ne korkularım var
canım buyuk gecmıs olsundemek kalp atışı var ama henüz sen duyamadın cnm
1 haftaya 10 güne sen de duyarsın Allahın ıznıyle
bunlar güzel haberler
yalnız su kafamı karıştırdı
bu kasık ağrılarına her doktor normal derken
senınkı neden dusuk olabılır dedı
hanı hepsı rahmın gelısmesı ve bebegın yerleşmesı sebebiyle oluşuodu
ve normaldııııı ?????
tırstım bıraz
Bende kasık değilde karın ve bel ağrısı var.bir de şunu belirtiyim daha önce bir kürtaj oldum kalbi durduğu için,bir kimyasal gebelik yaşadım,yaş ta 34 olunca belkide ondandır.bir de normal doğum yaptım onda hiç böyle şeyler olmamıştı,terslik olunca hissediyorsun.
canım senin için araştırdım oku bakalım:satwa aslında rabia :) çok mu erken yarın.benim yumurtlama gnüm 19 uydu acaba geç döllenme olduysa kan da çıkmaz mı çıkar mı durdukça kafam karışıyoama yine de test yaptırmak istiyorum:26:
Embriyo, endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren (döllenmeden 5-6 gün sonra yerleşir) HCG (human chorionic gonadotropin) adı verilen gebelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde esas, bu gebelik hormonunun saptanmasıdır.
Gebelik ilerledikçe kanda giderek artan β-HCG, belli bir eşik düzeyini aştıktan sonra idrarda da çıkmaya başlar ve idrarda gebelik testinin pozitifleşmesini sağlar. Kandan yapılan gebelik testi de kandaki B-HCG'nin miktarını saptar. Onun için kan testi, daha adet gecikmesi bile olmadan gebeliğin varlığı veya yokluğunu saptayabilir. İdrar testi hiçbir zaman kan testinin güvenilirliğine ulaşamaz. İdrar testinde gebeliğin varlığı saptandığında yanlışlık olasılığı düşüktür; ancak yokluğu saptandığında erken gebelik olasılığı göz önüne alınarak testin bir süre sonra tekrarlanması gerekir. (Çok erken gebeliklerde idrar testi gebeliği gösteremeyebilir. Bu durum kan testi için de çok çok düşük bir ihtimalle geçerli olabilir.)
kıızzlarrr tabloya beni de ekler misiniizz :)
SAT 09.07 keseyi gördük ve kalp atışlarını da duyduk çok şüküürr :) tahmini doğm tarihi 15.04.2014 dedi doktor.
tmm canım ekliicemm
canım ne kadar dewam eder bılmıorumyaa bide bu bulantılar beni öldürecek yaa ne yiyorsam 5 dk sına çıkarıyorummm
evde ööhhggg ööhhgg diye diye herif kafayı yidi oda garibim bişiy diyemiyo :)
sadece bende mi var yoksa çoğu hamişler öle mi
ne kadar devam eder acaba bilen var mı?
ama bende yemk yedıgım ve ac kalmadığım surece olmuyo bulantı
daha 4.haftanın ıcındeyım
4 + 4 bu gun...5.haftaya yaklaşıorum.belkı de ondan..geçmiş olsun
kraker ve yoğurt tavsıye edlıo dıe okumuştum bu bulantılar ıcın.
canım kaç günde bır regl oluosun bılmıorumKızlar
BAt 30 ağustos ...sabırla beklemeye çalışıyorum ama çok zor acaba test yapsam çıkar mı?ilk hamişliğim olacak :) 8 aydır denemelerdeyiz çok şukur doktor bir sorun yok demıstı.Deneyimleriniz bana yardımcı olun lütfennnnnn
eger duzennlı oluosan ve adetıne 1 hafta fln kaldıysa
ya da bır haftadan az, kan testınde çıkar bence
benım bu gun 4+ 4 canım gebelıgımSlm kızlar bende ayın 20'sinde öğrendim hamile olduğumu hcg değerim 754 çıktı 4 haftalık falan perşembe günü kalp atışlarını duyucaz inş. bebişimizin. bende hiç miğde bulantısı falan yok çok şükür normal hayatıma devam ediyorum senin ne kadarlık bebiş.
sen perşembe 4 hafta kaç günlük olacaksın?
kalp atışları ıcın erken dııl mı?
hayırlı olsunnn canımm :)))24 ağustos cumartesi günü test yaptım ve sonuç pozitif :) doktora gidip dahada emin olucam yarın :)
hoşgeldinnnn:)
Ah canımKızlar merhaba,
Son birkaç gündür hiç giremedim ve okuyamadım yazdıklarınızı:44:
Bugün çok üzgün ve güçsüzüm
Benim eşim gemi kaptanı bugün ayrılık vaktiydi bizim için
Artık minik bebişimle beraber bekleyeceğiz babasını, sanki o da hissetmiş gibi bu gece pek uyuyamadım kasık ağrım vardı arada kramp girdi karnıma
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi Yalova'da tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek o kadar zorduki
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla
Yıllardır yaşadığımız dönemsel ayrılıklar her ne kadar alışmış olsakta bu sefer hamileliktenmi bilmiyorum çok zor geldi çok ağladım hala ağlıyorum
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez
ayrılıllar cok zor bılıorum
ben eşımle evlendıgımde 6 yıldır bırlıkteydık ve sureklı sehır ve ülke ayrılıkları yaşıyorduk
evlılık tek çözümümüzdü..
çok şükür kavuştuk..
ama sizinki bir yaşam biçimi anladığım kdarıyla..
artık bebeğin için daha da güçlü olmalısın biliyosun dı mı?
bebegımız her seyımızı hıssedıyo
üzme bebişini..
koy elini karnına
moral ver melegıne de kendıne...
tez zamanda kavuşun inşallah..
canım bu gun dr kontrolün vardı
nasıl gectı?
merakta bırakma bızı...
Kızlar merhaba,
Son birkaç gündür hiç giremedim ve okuyamadım yazdıklarınızı:44:
Bugün çok üzgün ve güçsüzüm
Benim eşim gemi kaptanı bugün ayrılık vaktiydi bizim için
Artık minik bebişimle beraber bekleyeceğiz babasını, sanki o da hissetmiş gibi bu gece pek uyuyamadım kasık ağrım vardı arada kramp girdi karnıma
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi Yalova'da tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek o kadar zorduki
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla
Yıllardır yaşadığımız dönemsel ayrılıklar her ne kadar alışmış olsakta bu sefer hamileliktenmi bilmiyorum çok zor geldi çok ağladım hala ağlıyorum
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez
ben gecen carsamba öğrendim hamile olduğumu,bugün doktora gittim ama ultrasonda göremedik.beta hcg 2500 çıktı sizce bu normal mi?bebeğimi ne zaman görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?