- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.381
ya öyle bir duygu ki her uyandığımda uykumda her anımda dua ediyorum..sürekli ağlamamak için yoğun bir çaba sarfediyorum,şu an bile gözlerimden dökülüyor yaşlar..msjın içimi biraz olsun rahatlattı..yarın sabah 09:20'da randevum var..inş.güzel haberler alırım..teşekkürler
ya öyle bir duygu ki her uyandığımda uykumda her anımda dua ediyorum..sürekli ağlamamak için yoğun bir çaba sarfediyorum,şu an bile gözlerimden dökülüyor yaşlar..msjın içimi biraz olsun rahatlattı..yarın sabah 09:20'da randevum var..inş.güzel haberler alırım..teşekkürler
ben istanbulda yaşamıyorum malesef bir öneri yapamayacagım.. ikimizin de haftası aynı ama neden h bcgleri farklı bu kadar benim dün 969 du kafama takıldı şimdi.. bu arada tebrikler gebeliğiniz hayırlı olsun..
Arkadaslar ne guzel olmus buralar)
Benim b hcg 5915 progesteron 22 cikti.pzt si sonuclarimi dr a fakslayacagim.13 eylul de ise tekrar ultrason a girecegim.
Bende mide bulantisi yok.herkes de var mi??
HAlsizlik ve uyku hali var.arada da bas donmesi...
canım 15 bınlerde olmalıydı sanırımkızlar merhaba hala hastanedeyim doktorum doğuma gitmiş sonuçları gösterecegim ilk beta 5+5 28ağustosta 7723 tü bugün 13820 iki kat yükselme olmamış görünüyor of korkuyorum
cnm ben 11 eylulu beklıorum kalp atışları ıcınnnn..Mrb kizlar nasilsiniz.ben cok iyiyim :)) dra gittm on gun rapor verdi dinlenmem icn.ise gtmim dye yani.progestan basladi coraspin ve folbiole devam
aaaa..tşk ederim...sizide tebrik ederim..
Bugun Doktora gittim.Göbekden Göremedi Keseyi. Alttan Baktı hemen gorundu...
2Tane Kese vardi (ikiz) ..
Ama bi kese digeri kadar buyuk degildi.. ikiz gebelik olarak başlamış buyuk ihtimalle tek devam eder dedi doktor...
Boyle birsey yasayan varmı?
mıde bulantısı açken oluoArkadaslar ne guzel olmus buralar)
Benim b hcg 5915 progesteron 22 cikti.pzt si sonuclarimi dr a fakslayacagim.13 eylul de ise tekrar ultrason a girecegim.
Bende mide bulantisi yok.herkes de var mi??
HAlsizlik ve uyku hali var.arada da bas donmesi...
canım ben de 6.haftanın ıcındeyımBende su an 6 haftalik hamileyim ve ilk cocugum olacak insallah :) super bi heyecan var... Allah herkese nasip etsin..
canım 15 bınlerde olmalıydı sanırım
ama belkı akşama doğru daha da geç tahlıl versen daha da yüksek çıkacaktı
hem 13 bınlerde olması da bence kotu dııl
Allahtan düşme yok..
muhakkak haberdar et bızı..
cnm ben 11 eylulu beklıorum kalp atışları ıcınnnn..
heyecanlıyım ben de
progestanı 10 gun verdı dr sadece bana
yarın son ılacı alıcam ve bırakıcam
umarım bı daha lekelenme olmazzzzz
aaaa..
forumdaki ılk ıkız mı gelıo dedım :)
bellı mı olur..belkı o da gelır kardesının ardından
dur canım sen dua et..
bı bılgım yok benım tıbbı maalesef..
mıde bulantısı açken oluo
sabahları
ya da öğün aralarında..
her zaman dııl cnm
canım ben de 6.haftanın ıcındeyım
sat ne zaman?
tabloya yazalım senı de
bılgılerını yaz
ben ne zaman bırakacağım progestanı ya. doktor dozunu artırdı. sabah akşam 200 lük başladım. bir tehlike mi gördü acaba. :44: yerleşme kanaması da olsa olmamalıydı dedi. neyse zararı yok herhalde biraz daha kullanayım. ama bugün karnım ağrıyor.
Canım hadi bakalım, çifte mutluluk olur inşallah :) şimdiden mutlu yıllar diliyorum oğluşuna :)
tsk ederim canim...
Canım nanac (canan)dan haberin varmı gözükmüyo hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?