- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.341
Canıımmm sen zaten hep bizimleydin, seni eylül topiğine kaptırmayız :))
canlarım şu şaşkın arkadaşınıza bi yol gösterin, kan testi 1220 çıktı, SATa göre 4+5 haftalığım, ne zaman doktora gitmeliyim?????
Sana şöyle söyleyeyim canım ben doktora gittiğimde değerim 58 di :)) ben sabırsızım biraz) sen gittiğimde keseyi göreyim dersrn 5-6 gün daha sabret çifte mutluluk yaşarsın :)
kızlaaaar bugün bi test daha yaptırdım ve hamileliğim kesinleşti bugünkü testimin sonucu 2099
Canım hadi bakalım, çifte mutluluk olur inşallah :) şimdiden mutlu yıllar diliyorum oğluşuna :)canım sıkılıyoo...ogluşum uyuyoo...diğer koca bebekte arkadaşlarıyla okeyde...tv de bişede yok ...bu arada yarın sabah ikinci kontrol var ..kalp atışlarını duymaya gitcez inşallah..akşamada ogluşumuzun ikinci yaşgünü...inşallah hepiniz bu günleri yaşarsınız..
Gözünz aydııınnn anniişşşş :)))kızlaaaar bugün bi test daha yaptırdım ve hamileliğim kesinleşti bugünkü testimin sonucu 2099
Canım hadi bakalım, çifte mutluluk olur inşallah :) şimdiden mutlu yıllar diliyorum oğluşuna :)
Gözünz aydııınnn anniişşşş :)))
Ben hamileysem eger eylül ayınd. Öğrenmiş olucam ama sizin listenize girmek istiyorummmbeni de alır mıısnız
yazdım bende
patlamak üzereyim kalp atışını duyduğumuz gün eşimle acayip gerginlik yaşıyoruz bu nasıl iş insanlar ne kadar da nankör
patlamak üzereyim kalp atışını duyduğumuz gün eşimle acayip gerginlik yaşıyoruz bu nasıl iş insanlar ne kadar da nankör
Canım testi dün yaptırdım ben
Canım inşallah birdahaki sefere olur hayırlısıyla canım...canım sabırla adet tarihini bekle bence benim kırmızılar geldi iyiki yaptırmamışım dedim olmasa yarın yaptırırım diyodum
adam araba bulamıyor alamıyor acısını benden çıkarıyor
gel kuzum gelsen bizim listemizde ol. gitme başka yerlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?