2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

[
canım sabret bıraz daha
kısıden kısıye
gebelikten gebelıge degısır
eger ıcın rahat etmıyorsa ve bekleyemıyorsan başka bır dr a daha gıt cnm

doktor olumsuz konuşmadı aslında kese iyi düzgün dedi. internette bir hesap bulduk. kesenin boyutuna 30 ekleyip 7ye bölünce SAT ile uyumluysa kese boyutu normalmiş. kese boyutum 12,9 30 ekleyip 7ye bölünce 6. hafta çıkıyor. ilk gebeliğim olumsuz sonuçlanınca buluttan nem kapar oldum. dış gebelik paranoyası başlamıştı bende doktor dış gebelik değil deyince içim rahatladı, şimdide boş gebeliği araştırıyorum psikopat oldum. bulunduğum yerde en iyi doktora gittim. diğerlerinide denedim daha önce. sanırım en güzeli 10 gün sabretmek

canlarım şu şaşkın arkadaşınıza bi yol gösterin, kan testi 1220 çıktı, SATa göre 4+5 haftalığım, ne zaman doktora gitmeliyim?????

Sana şöyle söyleyeyim canım ben doktora gittiğimde değerim 58 di :)) ben sabırsızım biraz) sen gittiğimde keseyi göreyim dersrn 5-6 gün daha sabret çifte mutluluk yaşarsın :)

Son düzenleme:
canım sıkılıyoo...ogluşum uyuyoo...diğer koca bebekte arkadaşlarıyla okeyde...tv de bişede yok ...bu arada yarın sabah ikinci kontrol var ..kalp atışlarını duymaya gitcez inşallah..akşamada ogluşumuzun ikinci yaşgünü...inşallah hepiniz bu günleri yaşarsınız..

Sana şöyle söyleyeyim canım ben doktora gittiğimde değerim 58 di :)) ben sabırsızım biraz) sen gittiğimde keseyi göreyim dersrn 5-6 gün daha sabret çifte mutluluk yaşarsın :)

cevabın için çok teşekkürler canım

ben gelecek cumartesiyi bekliycem sanırım... okuduklarımdan 6. haftanın gitmek için çok geç olmadığını çıkardım, dediğin gibi kese için beklemek çok mantıklı

Canım hadi bakalım, çifte mutluluk olur inşallah :) şimdiden mutlu yıllar diliyorum oğluşuna :)
kızlaaaar bugün bi test daha yaptırdım ve hamileliğim kesinleşti bugünkü testimin sonucu 2099
Gözünz aydııınnn anniişşşş :)))

ya benide düzeltin.ben yapamadım.son sat.12.07.2013.istanbul.ismim var orda sadece olmayanları yazarmısın?[/QUOTE]
Canım ben 4 gün bilgisayardan giremicem, telden katılıcam:) ama rabia halleder, o atlamaz :))
patlamak üzereyim kalp atışını duyduğumuz gün eşimle acayip gerginlik yaşıyoruz bu nasıl iş insanlar ne kadar da nankör

Ne oldu ki canım?

canım sabırla adet tarihini bekle bence benim kırmızılar geldi iyiki yaptırmamışım dedim olmasa yarın yaptırırım diyodum
Canım inşallah birdahaki sefere olur hayırlısıyla canım...
adam araba bulamıyor alamıyor acısını benden çıkarıyor

Ayşegül, senin üzülmemen gerek canım.. Bebeğini etkiler her türlü olumsuzluk..Bundan sonra senden önemlisi yok. Bunu eşin de anlamalı, hem de gecikmeden.. Dün benim eşim bunu iyice anladı.. Basit bir şeyden tartışma çıktı.. Eşim de alttan almadı.. Ben de - hormonların da etkisiyle tabi:)- uzun süre ağladım. Hem ağladım hem söylendim o süre boyunca :) eşim şokta tabii:)) bir de sürekli 'bizi üzdün' diyorum karnımı tutarak:)) bugün dedi ki 'seni artık üzmem hiç' .. Bu durum çok uzun süre olmasa da bir süre idare eder bizi:)) istemeden doğal sürecinde anlattım ben yani, sen de bir şekilde fark ettir bu durumu canım.. Bir de uzaksınız iyice sorun olur ufak şeyler... Baştan anlatmak lazım -üzülmemelisin-

Beni de listeye ekleyebilirmisinuz arkadaslar ben beceremedim, bir de aramızda emziklilik donemindeyken hamile kalan varmı? Hala emzirmeye devam ediyormu? Bu konuda fikir ve duygu alışverişi yapmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…