2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

çok istediğim halde bu ay yıne başarısızlıkla sonuçlandı (( biraz önce test yaptım ama negatıf çok üzüldüm sinirlerim bozuldu adetım 2 gün gecıktı ama testte negatıf offffffffff (((((( yardımmmmmmmm

geç döllenme olmuştur belki canım..biraz daha bekle eğer hala gelmezse kırmızılar kan testi yaptırırsın canım..

Tesekkur ederim canim dunden beri 4 dr gorundum bugun 2 dr daha gidicem p.tesi ilacla dusuk yaptirmaya calisacaklarmis riskli bolgede oldugu icin kurtajda olmuyor
Rabbim sana tez zamanda sifani versin insallah..
Bu durumun senin vücuduna da zararı vardır belki,
Allah korusun..Rabbim isteyen herkesin kucağını bebeklerle doldursun..
Canim,
Hiç bu kadar uzun surmemisti ağrım..
Hep 2-3sn kalır aniden de giderdi..
Dün gece cok korktum.
Beni kivrandirdi..5 dk sürmüştür rahat..
Bi kere bu korku girdi kalbime,
Simdi nasil söküp atarım..
Bilmiyorum..
Cnm simdi pc den girmiorum
Insallah tabloya eklerim seni yakin zamanda
Hayirli olsun
Bazen adet gecikmesi 1 haftayı bulunca,
Ancak çıkıyor idrar testinde..belki hala umut vardır..

bıraz daha beklıycem bakalım aklıma hiç gelmezdı bı gun ınş bugun hasta olmam demek beklemek helede umutluyken 1 ay daha beklemek çok zor (

olsun problem değil
çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşalllah..

bıraz motive oldum gibi saolasın ama beklemek çokkk zorrr (((

canım hiç kasma kendini..bak ben mayıs ayında kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum korunmamıza gerek olmadığını söyledi..bizde denedik hiç boş geçirmeden..3.ayda tekrardan hamile olduğumu öğrendim..
Rabbim hayırlı zamanda isteyenlerin göbüşlerini doldursun inşallah..

rabbim hayırlısını verır inş hepimize sanda çok geçmiş olsun canım yeni bebişinle uzun bır ömrunuz olsun inş.

Kızlar sancilar yine başladı..
Geceki kadar şiddetli degil ama yine uzun soluklu..
Bu kadar sürekli uzun uuzuuun kalmasalar kasiklarimda
Daha moralli olacam AMA mani oluyorlar.
Korktum,
Cep telefonundan Dr u aradim demin.
Madem bu kadar sancin var,
Progestani birakmayalim.
Bu gun 2.kutuya basla.
AMA 2-3 gun kullan.sancilarin gecerse birakicaz,
Cunku neticede o da bi ilac,
Cok kullanilmasini tavsiye etmioruz dedi.
Ben yine 100luk gunde 3 kez basliorum ilaca kizlar..
Zaten hic birakmak istemiodum ilaci..
Nolur dua edinnn..korkuorum..

canım çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin..

canım hiç korkma aklına kötüsünü hiç getirme dün akşam bende de oldu benim sanki karnımın iki tarafına ipi başlamışlar biri bi yanımdan biri diğer yanımdan çekti durdu dediğin gibi benimde uzun sürdü normalde adet sancısı gibi olurdu bunda daha farklı oldu dediğin gibi bende hemen okudum sonrada eşime dua ettirdim ağrım falan kalmadı progestan bende kullanıyorum sabah akşam 100mg acaba ilaçtan falan olurmu ki

Dualarımdasın rabiacım. Inşallah çabucak geçicek bunlarda. Sonra bebişlerimizin resmini yollıcaz birbirimize...

canım dualarımdasın rabbim tez elden sıkıntını gidersin.bebeğini sağ salim kucagına versin.sen güzel düşün ki güzel şeyler olsun üzme sakın kendini

kızlar slm benim sat 15 temmuz 23 ağustosta kese görünmüştü kalp atışı için ne zaman gitmeliyim ne zamana randevu alayım dersiniz günü yakın olanlar ne zaman gidecekler mesela gerçi çok erkende gitmek istemiyorum strese girmemek için geç gitmemin bi sakıncası olmaz heralde değilmi

ben adetimden 12 gün sonra gitmiştim..kese görünmüştü..doktorum 1 hafta sonra tekrar gel bebeğe ve kalp atışına bakalım demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…