2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar bebeğimle uzun bir yolculuğa çıktık. önce kayseriden konyaya ordan Toros dağlarındaki evime gidiyorum. eşyalarımı toplayıp evi hatay kırıkhana taşıyacağım. tayinim suriye sınır köye çıktı.

peki doktorunuzla görüştünüzmü?bu kadar yoğun tempolu seyahat ve ev toplama çok yoracaktır sizi.size yardımcı olacak birileri varmı?
tayininiz hayırlı olsun Allah'ım korusun sizleri..

malesef düşük yaptım çok üzgünüm

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum sıkma sakin canini bida olur daha gencsin sonucta .. Senin suan yasadigni fazlasiyla anliyorum daha once hc evladimi kaybetmedim ama , allah o aciyi bida yasatmasin sanada.
Bu arada yarani desmek istemem ama neden düşuk yaptin ?

ben adetimden 12 gün sonra gitmiştim..kese görünmüştü..doktorum 1 hafta sonra tekrar gel bebeğe ve kalp atışına bakalım demişti..

günün geçtikten 12 gün sonramı kese göründü benimde günüm geçtikten 11 gün sonra gördük martta boş gebeliktn kürtaj oldum 2-3 güne bi doktora gittik görünecekmi die sonra 8 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı başından böle bişey geçince insan ister istemez evhamlanıyo o yüzden geçmi gitsem diorum

tayınınız hayırlı olsun,bende hatayda yasıyorum,kac haftalık bebıs? Allah korur,ıyı yolculuklar olsun sıze

seni çok ii anlıyorum canm bende mayıs ayının 14 ünde kürtah oldum..11 haftalık olrak kontrole gitmiştik ama 8+1çıktı bebeğimin kalbi durmuş ve mecbur alındı..kürtajdan sonra 2 ay denedik 3.ayda geldi bebişimiz..
evet canım günüm geçtikten 12gün sonra gitmiştim doktorum 1hafta sonra tekrar gel görürüz o zaman demişti..önümüzdeki salı günü gidicez tekrar..o zaman 7+3 olacak inşallah..

peki doktorunuzla görüştünüzmü?bu kadar yoğun tempolu seyahat ve ev toplama çok yoracaktır sizi.size yardımcı olacak birileri varmı?
tayininiz hayırlı olsun Allah'ım korusun sizleri..

maalesef göçebe bir yaz tatili yaşadığım için hiçbir doktor beni hastası olarak görmedi. Allaha emanet çıktık yola Allah korur inşallah

inşallah bu sefer sorunsuz geçer hamileliklerimiz canım..Rabbim kimseyede yaşatmasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallahhhh.umarım ilk muayenende uğraşmadan bebeğini görürsün

amin canım Allah o zor günlere kimselere yaşatmasın hiç gerçekten çok zor..
ayy inşallah gösterir kendini mercimeğim :)

canım üzülme sen üzülürsen meleğinde üzülür bol bol dinlen ayaklarını uzat yat bol su iç hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah

hoşgeldin canım. bebişin hayırlı olsun. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

teşekkür ederim hepimiz birlikte sevinçlerimiz ve üzüntülerimizi paylaşarak 9 ayı geçiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…