2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Hamişlerrrrrr istanulda Anadolu yakasında oturan varmı aranızda? bırde cuma gunu doktora gidenlerrr hangı hastahaneye gideceksinizzzz ????

yaw ben kafamdan hesap yapınca mayıs başı gibi çıkıyo ama bu takvimde nisan ortası diyo yaa onu anlamadım
amaannn sağlıklı hayırlı olsunda gelsin yaaa tarihi boşveriinn

yaw ben kafamdan hesap yapınca mayıs başı gibi çıkıyo ama bu takvimde nisan ortası diyo yaa onu anlamadım
amaannn sağlıklı hayırlı olsunda gelsin yaaa tarihi boşveriinn

Şimdi sen söyleyince sat tan sonra hafta hafta takvimden saydım ben de meraktan :)) 40. hafta bitimi tam 17 Nisan oluyor. Doğru çıktı. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bebişim ne zaman isterse gelebilir

Hamişlerrrrrr istanulda Anadolu yakasında oturan varmı aranızda? bırde cuma gunu doktora gidenlerrr hangı hastahaneye gideceksinizzzz ????
canımm ben de libadiye tarafındayım (anadolu). normalde çamlıca erdem de ayşe hocaya gidiyordum ama izinde mecburen afiyet e gittim serçil hocaya, memnun değilim ama haftaya kalp atışını duymaya mecbur gidicem. erdem deki ayşecim gelsiinnnnn çok iyi yaa

Bende Örnek mah. oturuyorum komşu sayılırız :))) Aslında Koşuyolu medipolu düşünüyorum ama cuma gunu Zeynep kamılde randevum var mesut polat cok ıyımış övdüler bana baya bır,. pazartesi kan değerim 350 cıvarıydı acaba cuma keseyi görürümü cok merak ediyorummmm. Seninde ilkmi?

Selamlar hamişler

Bende Cuma günü gidecektim doktora ama benim doktorum izine çıkabilirim diyordu bugün izine çıkmış haftaya çarşamba hastanede olacakmış biz bebişimizin kesesini anca 21/08 de görebileceğiz

Oysa izine çıkmaz belki diye sevinmiştim şimdi 1 hafta daha nasıl geçecek yaaaaaa

Dün doktora gittim kızlar. adet tarinine göre 5 haftalık, şanslıysak keseyi görebiliriz dedi. veee karından bakar bakmaz minik noktamı gördük. daha ben sormadan o kadar çok şey anlatıı ki doktorum. Bayıldım yani adama. Rahat ol,günlük hayatına devam et, yalnız çok ağır iş yapma dedi. Bir de sürekli arayıp şöyle yapsam düşer mi, böyle olsa düşer mi diye sorma dedi. Eğer kanaman olursa hemen gel bakarız, düşerse de çok şanslısın şükretmen gerek, demek ki sağlıksızmış dedi. Lakin sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmez dedi. Yemem gerekenleri ve önümüzdeki hafta karşılaşabileceğim rahatsızlıkları anlattı. Ayrıca çoook kapsamlı testler istedi 1 seferlik. Karaciğer, böbrek, kızamıkçık gibi. 3 tüp kan aldılar tüm testleri çalışmak için. Tam 2 hafta sonra % 95 kalbini duyarız gel dedi. Ben vajinal ultrason yapmasından korkuyordum, daha önce gittiğimde genel kontrol için bakmıştı. Ama bu sefer yalnız karından baktı. Sizden de güzel haberler bekliyorum:)

Bu arada kızlar kasık ağrısı çok az, göğüs ağrısı ve şişlik çok az, halsizlik, yorgunluk henüz yok. Geçen hafta çok şiddetli başağrım olmuştu yalnızca. Artık hamilelikten mi yoksa ilaç içemediğimden mi bilmiyorum.

süperr,darısı başımıza

Gözün aydın canım, Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim değerim 862 cıktı

Taze hamiş hayırlı olsun bebişin

selam arkadaşlar...inşallah bende nisan 2014 annesi olacagım.yalnız ikizmi tekmi muallakta..kan degerim 07/08/2013 te 30 du.. 13/08/2013 611,20 cıkmış.doktor ikiz olabilir dedi...kan degerim yuksek cıkmış..ultrasonda görünmedi cumartesi gel görelim dedi..acaba ikizmi...bilgisi olan varmı...bu arada bende ikizim..tek yumurta..eşimin ablaları kuzenleri ikiz :) yani bende çok yuksek ikiz olma ihtimali..

hayırlısıyla canım,vajınal ultraon ile bakıldığında duyulabildi.hem görebiliyorsun hem de duyuyorsun net bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…