- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Hamişlerrrrrr istanulda Anadolu yakasında oturan varmı aranızda? bırde cuma gunu doktora gidenlerrr hangı hastahaneye gideceksinizzzz ????
yaw ben kafamdan hesap yapınca mayıs başı gibi çıkıyo ama bu takvimde nisan ortası diyo yaa onu anlamadım
amaannn sağlıklı hayırlı olsunda gelsin yaaa tarihi boşveriinn
canımm ben de libadiye tarafındayım (anadolu). normalde çamlıca erdem de ayşe hocaya gidiyordum ama izinde mecburen afiyet e gittim serçil hocaya, memnun değilim ama haftaya kalp atışını duymaya mecbur gidicem. erdem deki ayşecim gelsiinnnnn çok iyi yaaHamişlerrrrrr istanulda Anadolu yakasında oturan varmı aranızda? bırde cuma gunu doktora gidenlerrr hangı hastahaneye gideceksinizzzz ????
canımm ben de libadiye tarafındayım (anadolu). normalde çamlıca erdem de ayşe hocaya gidiyordum ama izinde mecburen afiyet e gittim serçil hocaya, memnun değilim ama haftaya kalp atışını duymaya mecbur gidicem. erdem deki ayşecim gelsiinnnnn çok iyi yaa
Arka arkaya doğacak bebişlerimiz inşallahh
Canım sen o zaman 7-8 . haftanda olacaksın. Hem keseyi hem kalp atığını duyacaksın Allahın izniyle
Dün doktora gittim kızlar. adet tarinine göre 5 haftalık, şanslıysak keseyi görebiliriz dedi. veee karından bakar bakmaz minik noktamı gördük. daha ben sormadan o kadar çok şey anlatıı ki doktorum. Bayıldım yani adama. Rahat ol,günlük hayatına devam et, yalnız çok ağır iş yapma dedi. Bir de sürekli arayıp şöyle yapsam düşer mi, böyle olsa düşer mi diye sorma dedi. Eğer kanaman olursa hemen gel bakarız, düşerse de çok şanslısın şükretmen gerek, demek ki sağlıksızmış dedi. Lakin sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmez dedi. Yemem gerekenleri ve önümüzdeki hafta karşılaşabileceğim rahatsızlıkları anlattı. Ayrıca çoook kapsamlı testler istedi 1 seferlik. Karaciğer, böbrek, kızamıkçık gibi. 3 tüp kan aldılar tüm testleri çalışmak için. Tam 2 hafta sonra % 95 kalbini duyarız gel dedi. Ben vajinal ultrason yapmasından korkuyordum, daha önce gittiğimde genel kontrol için bakmıştı. Ama bu sefer yalnız karından baktı. Sizden de güzel haberler bekliyorum:)
Dün doktora gittim kızlar. adet tarinine göre 5 haftalık, şanslıysak keseyi görebiliriz dedi. veee karından bakar bakmaz minik noktamı gördük. daha ben sormadan o kadar çok şey anlatıı ki doktorum. Bayıldım yani adama. Rahat ol,günlük hayatına devam et, yalnız çok ağır iş yapma dedi. Bir de sürekli arayıp şöyle yapsam düşer mi, böyle olsa düşer mi diye sorma dedi. Eğer kanaman olursa hemen gel bakarız, düşerse de çok şanslısın şükretmen gerek, demek ki sağlıksızmış dedi. Lakin sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmez dedi. Yemem gerekenleri ve önümüzdeki hafta karşılaşabileceğim rahatsızlıkları anlattı. Ayrıca çoook kapsamlı testler istedi 1 seferlik. Karaciğer, böbrek, kızamıkçık gibi. 3 tüp kan aldılar tüm testleri çalışmak için. Tam 2 hafta sonra % 95 kalbini duyarız gel dedi. Ben vajinal ultrason yapmasından korkuyordum, daha önce gittiğimde genel kontrol için bakmıştı. Ama bu sefer yalnız karından baktı. Sizden de güzel haberler bekliyorum:)
Bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim değerim 862 cıktı
hcg 1000 olunca kese alttan muayeneyle görünüyor diye biliyorumm. İnşallah ben de görücem bugün keseyi
Biz de hayırlısıyla duyalım inşallah kalp atışlarını :)) Kalp atışı duymak 6. haftada olabiliyormuş. Ama doktor 5. haftada duymasa bile görüyormuş atışını. Doğru mudur kızlar bilen var mı?
hayırlısıyla canım,vajınal ultraon ile bakıldığında duyulabildi.hem görebiliyorsun hem de duyuyorsun net bi şekilde.
Acaba dedim belki duyulmasa bile doktor görür mü hareketini, çok sabırsızım çookk
Tam olarak ne kadarlık senin peki?
4+6 dayım canım.. pazartesi hcg değerim 2900 dü. Birazdan gidicem doktora bakalım, hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?