- Konu Sahibi yesil_dostu
-
evet yakınıızz gıııkoşuyolu medipol nasıl kime gidiyorsun? ne kadar ücreti acaba biliyon mu
inş görürsün yaa valal bilemiyorum ki benim de ilk canımcımmm
ben normalde çamlıca erdeme gidiyorum çok memnunum ama doktorum izindeydi o yüzden afiyet e gittim berbat.....Vallaha ben ilk Zeynep kamile gidecem , duruma gore koşuylu medipol olabılır , ama Zeynep kamilde butun ustalar prof. o yüzden ılk orayı tercıh ettımücreti bilmoyumda sanırsam 1500 civarı bişeydir sen nereye gidiyorsun kontrolle ? memnun degılmısın suankı yerındennnn
kesemizi gördük çok şükür
Biz de keseyi bugün gördük,çok mutluyumMinicik kese,nasıl bir mucizeye dönüşüyor insanın aklı almıyo valla. o ufacık hali,ilk ultrason kağıdı bile muhteşem bişey.
Herşey yolundaymış,yediklerime dikkat etmemi,süt içmemi,yoğurt yememi söyledi doktorum.Haftaya ctesi gidicez tekrar,inşallah minik kalbini de duyarız. Testlerimi de haftaya devlet hst.de randevu aldım,orda yaptırıcam.SGK çalışanı olunca 7,5 saatten fazla çalıştırılamazmışım,inşallah bebişimin sayesinde 1 saat erken giderim eve.Zaten uyku basıyo habire :26:
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz,doğuralım beraber,zaten zaman akıyo
Biz de keseyi bugün gördük,çok mutluyumMinicik kese,nasıl bir mucizeye dönüşüyor insanın aklı almıyo valla. o ufacık hali,ilk ultrason kağıdı bile muhteşem bişey.
Herşey yolundaymış,yediklerime dikkat etmemi,süt içmemi,yoğurt yememi söyledi doktorum.Haftaya ctesi gidicez tekrar,inşallah minik kalbini de duyarız. Testlerimi de haftaya devlet hst.de randevu aldım,orda yaptırıcam.SGK çalışanı olunca 7,5 saatten fazla çalıştırılamazmışım,inşallah bebişimin sayesinde 1 saat erken giderim eve.Zaten uyku basıyo habire :26:
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz,doğuralım beraber,zaten zaman akıyo
Hayırlısı olsun tatlım,
SGK çalışanları ile ilgili 7,5 saat çalışma süresi ancak işyeri kabul ederse mi olabiliyor ki biliyo musun?
Gözüünnn aydııııınnnnnHarika bir duygu gerçekten :)) Rahat rahat uyusun büyüsün evinde bebişin
Doktor bana da protein ağırlıklı beslenmemi söyledi..
'Hamilelikte hiçbir testin aç karnına yapılması gerekmiyor' dedi doktor. Ben de dün yaptırdım testlerimi...
Kese çapı kaç mm yazıyor ultrason kağıdında canım? Benim 0,91 cm ..
Araştırdım 1cm olduğunda yolk kesesi 1,5 cm olduğunda embriyo görünüyormuş..
selam güzel anne adayları bende 2 ağustosta öğrendim 5 ağustosta kesinleşti. bugünde mercimeğimin kesesini gördüm allaha şükür kalp atışlarını duymak ümidiyle inşallah.
Ben de 1 ağustosta hamile olduğumu öğrendim.5 ağustosa 4+5 günlükken keseyi gördük ve dün de 5+6 da kalp atışalarını duyduk.çok mutluyum
bende yarın gidicem kese gözükürde kalp atışı duyulurmu bilemedim:))
hoş benim bünyede herşey öyle hızlı gelişiyoki sanırım bu gidişle bi kaç haftaya cinsiyeti belli olur
dün girdim güzeliimmm ultrason na 4 haftalıkmış kesede çıktı mercimek kadar
haftaya gel kalp atışlarını bakalım dedi salı günü gidiceemm ayy çok heyecanlıyım yaa
Dün doktora gittim kızlar. adet tarinine göre 5 haftalık, şanslıysak keseyi görebiliriz dedi. veee karından bakar bakmaz minik noktamı gördük. daha ben sormadan o kadar çok şey anlatıı ki doktorum. Bayıldım yani adama. Rahat ol,günlük hayatına devam et, yalnız çok ağır iş yapma dedi. Bir de sürekli arayıp şöyle yapsam düşer mi, böyle olsa düşer mi diye sorma dedi. Eğer kanaman olursa hemen gel bakarız, düşerse de çok şanslısın şükretmen gerek, demek ki sağlıksızmış dedi. Lakin sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmez dedi. Yemem gerekenleri ve önümüzdeki hafta karşılaşabileceğim rahatsızlıkları anlattı. Ayrıca çoook kapsamlı testler istedi 1 seferlik. Karaciğer, böbrek, kızamıkçık gibi. 3 tüp kan aldılar tüm testleri çalışmak için. Tam 2 hafta sonra % 95 kalbini duyarız gel dedi. Ben vajinal ultrason yapmasından korkuyordum, daha önce gittiğimde genel kontrol için bakmıştı. Ama bu sefer yalnız karından baktı. Sizden de güzel haberler bekliyorum:)
kesemizi gördük çok şükür
canımm çok sağol,hangi cm yazan ı sordugun,bisürü sayı yazıyo
bana da beyaz ekmek yok,kepek,çavdar,buğday olur dedi,pilav,makarna yok,protein ağırlıklı dedi aynı seninki gibi.
haftada bikaç kere kırmızı et,tavuk,balık,hergün süt,yoğurt başla dedi.Folik asit devam dedi.
Benim bir arkadaşım diyetisyene gitti ilk 3 ay hızlı kg alınca,demin onunla uzun uzun konuştuk,yazdırdı bana neler yemem gerektiğini.O şimdi 37.haftada ve 12 kg almış,darısı başımıza.
toparlıyım yazıcam hepsini buraya..
ben normalde çamlıca erdeme gidiyorum çok memnunum ama doktorum izindeydi o yüzden afiyet e gittim berbat.....
gene çamlıca erdeme devam ederim çok ilgili ve bilgililer
bi de bana yakın yürüme 10 dakka
kızlar hepiniz çok şanslısınız..sizin haberlerinizi okudukça sevindim,ağladım,meraklandım,kendim için üzüldüm..ben hamile değilim ama çok istiyoruz umarım bende en kısa zamanda aranıza katılırım..şuan kendılıgınden hamıle kalanlara nasıl imrenerek bakıyorum anlatamam..allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,bugünlerinizin,bebegınızle uyandığınız her sabahın tadını çıkartın ve cok şükredin..bide bizler içinde dua edin olurmu??
Canım Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
kızlar hepiniz çok şanslısınız..sizin haberlerinizi okudukça sevindim,ağladım,meraklandım,kendim için üzüldüm..ben hamile değilim ama çok istiyoruz umarım bende en kısa zamanda aranıza katılırım..şuan kendılıgınden hamıle kalanlara nasıl imrenerek bakıyorum anlatamam..allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,bugünlerinizin,bebegınızle uyandığınız her sabahın tadını çıkartın ve cok şükredin..bide bizler içinde dua edin olurmu??
canım en altta yazıyor benim. 0,91 cm yazıyor.. 91 mm minik dedi doktor. ama meraklanıyorum işte, ne zaman görünür bebişim diye
Merhaba hamisler ve hamis olmak isteyenlerAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah diyerek aranıza katılmak istiyorum.Ankara dayım ve Bugun itibariyle 5+4 günlük hamile oldugumu öğrendik.Hem heyecanlı hem de bir değişik hissediyorum.İlk hamileliğim.Yalnız kalmamak ve birlikte bebeklerimize hayirlisiyla kavuşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?