2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar bende hamileyim allahın izni ile daha dün öğrendim hamile olduğumu 1 aylık daha çok küçük çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaslar bende bu sabah doktora gittim ilk randevumm resmin cekindikkk bebisimmlee daha cok kucukmus ben 6 hafta saniodm ama 5 haftalikmisss ama gozukuyor yaniiii kalbi atiomus bile dinletmedi gicik gariiii ayyy cok guzeldii ayni bennnn heheh saka bi yana 2 mm'cik, iyi gorunuyor yaniii doktor hersey yolunda dediii

bizi de haberdar et,güzel haberler alırsın inşallah,ben de yarın gidicem

Pınar, doktora gittinmi canım nedir durum bizide bilgilendir merakta bırakma :18:

Kızlar bebişimin kesesini gördüüümmm 9 ay boyunca yaşayacağı evi desek daha şirin olucak :))) 91 mm miş :)

Allah isteyen herkese nasip etsin

Doktor tahliller verdi onları yaptırdım. Normal hayatına devam et bir sıkıntı yok dedi doktor. Ağustos sonunda tekrar gidicez..

simca sen de gider gitmez yaz bize güzel haberlerini :)

Son düzenleme:
kızlar bende hamileyim allahın izni ile daha dün öğrendim hamile olduğumu 1 aylık daha çok küçük çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun canım

Benim doktorda biraz daha dikkatle baksa kalp kıpırtısı var gibi geldi bana Ama kısa kesti muayeneyi:))

Son düzenleme:

gözünaydın canım rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.kalp atışlarını varmı?

ay inşallah şekerler çünkü bizim için mucize eşim yarın ameliyata girecek bu sıkıntı için biz hamile olduğumu öğreneceğiz inşallah . haziranda tüp bebek tutmayınca korktuk seneye yaza bir tüp bebek daha deneyecektik.

Tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin

Ayyy hadi gözün aydın canım
O şimdi güzel evinde yatsın kalksın sağlıkla büyüsün orda sonra onu kocamaaannn bir dünya bekliyor

Canım günaydın, sabahtan yap testini merak ettim çok. İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Güzel haberlerle gelirsin:))
Ayyy hadi gözün aydın canım
O şimdi güzel evinde yatsın kalksın sağlıkla büyüsün orda sonra onu kocamaaannn bir dünya bekliyor
:)) öyle deyince içim bir tuhaf oldu :)) çok harika bir duygu. Allahım isteyen, dileyen herkese yaşatsın :)

evet yakınıızz gııı koşuyolu medipol nasıl kime gidiyorsun? ne kadar ücreti acaba biliyon mu
inş görürsün yaa valal bilemiyorum ki benim de ilk canımcımmm

pınar hayırlı olsun bebişi gördün tabi ne heyecan dimi yaa nokta kadar ayy yirim ben onu yaa
rabbim inş herkesin sağlıkla kucağuna almayı nasip edeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…