- 23 Mart 2009
- 1.480
- 640
- 723
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
4+6 dayım canım.. pazartesi hcg değerim 2900 dü. Birazdan gidicem doktora bakalım, hayırlısı artık
4+6 dayım canım.. pazartesi hcg değerim 2900 dü. Birazdan gidicem doktora bakalım, hayırlısı artık
bizi de haberdar et,güzel haberler alırsın inşallah,ben de yarın gidicem
Pınar, doktora gittinmi canım nedir durum bizide bilgilendir merakta bırakma:18:
kızlar bende hamileyim allahın izni ile daha dün öğrendim hamile olduğumu 1 aylık daha çok küçük çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin
merhaba arkadaslar bende bu sabah doktora gittim ilk randevumm resmin cekindikkk bebisimmleedaha cok kucukmus ben 6 hafta saniodm ama 5 haftalikmisss ama gozukuyor yaniiii kalbi atiomus bile dinletmedi gicik gariiii ayyy cok guzeldii ayni bennnn heheh saka bi yana 2 mm'cik, iyi gorunuyor yaniii doktor hersey yolunda dediii
Kızlar bebişimin kesesini gördüüümmm9 ay boyunca yaşayacağı evi desek daha şirin olucak :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktor tahliller verdi onları yaptırdım. Normal hayatına devam et bir sıkıntı yok dedi doktor. Ağustos sonunda tekrar gidicez..
simca sen de gider gitmez yaz bize güzel haberlerini :)
biz haziranda tüp bebek denemiştik negatif çıktı. şimdi günüm geçti 3 ayrı test alıp yaptım sonuç :
Eki Görüntüle 778787
gözün aydın hamişsin hoşgeldin aramıza
teşekkürler ama ben yarın kan vereceğim kan da çıkmazsa diye korkuyorum. 3 tane daha test aldım onları yapacağım yarın sabah .inşallah
biz haziranda tüp bebek denemiştik negatif çıktı. şimdi günüm geçti 3 ayrı test alıp yaptım sonuç :
Eki Görüntüle 778787
gözünaydın canım rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.kalp atışlarını varmı?
kızlar bende hamileyim allahın izni ile daha dün öğrendim hamile olduğumu 1 aylık daha çok küçük çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin
merhaba arkadaslar bende bu sabah doktora gittim ilk randevumm resmin cekindikkk bebisimmleedaha cok kucukmus ben 6 hafta saniodm ama 5 haftalikmisss ama gozukuyor yaniiii kalbi atiomus bile dinletmedi gicik gariiii ayyy cok guzeldii ayni bennnn heheh saka bi yana 2 mm'cik, iyi gorunuyor yaniii doktor hersey yolunda dediii
Kızlar bebişimin kesesini gördüüümmm9 ay boyunca yaşayacağı evi desek daha şirin olucak :))) 91 mm miş :)
Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktor tahliller verdi onları yaptırdım. Normal hayatına devam et bir sıkıntı yok dedi doktor. Ağustos sonunda tekrar gidicez..
simca sen de gider gitmez yaz bize güzel haberlerini :)
ay inşallah şekerler çünkü bizim için mucize eşim yarın ameliyata girecek bu sıkıntı için biz hamile olduğumu öğreneceğiz inşallah . haziranda tüp bebek tutmayınca korktuk seneye yaza bir tüp bebek daha deneyecektik.
:)) öyle deyince içim bir tuhaf oldu :)) çok harika bir duygu. Allahım isteyen, dileyen herkese yaşatsın :)Ayyy hadi gözün aydın canım
O şimdi güzel evinde yatsın kalksın sağlıkla büyüsün orda sonra onu kocamaaannn bir dünya bekliyor
evet yakınıızz gıııBende Örnek mah. oturuyorum komşu sayılırız :))) Aslında Koşuyolu medipolu düşünüyorum ama cuma gunu Zeynep kamılde randevum var mesut polat cok ıyımış övdüler bana baya bır,. pazartesi kan değerim 350 cıvarıydı acaba cuma keseyi görürümü cok merak ediyorummmm. Seninde ilkmi?
pınar hayırlı olsun bebişi gördün tabi ne heyecan dimi yaa nokta kadar ayy yirim ben onu yaaCanım günaydın, sabahtan yap testini merak ettim çok. İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Güzel haberlerle gelirsin:))
:)) öyle deyince içim bir tuhaf oldu :)) çok harika bir duygu. Allahım isteyen, dileyen herkese yaşatsın :)
Ayyy hadi gözün aydın canım
O şimdi güzel evinde yatsın kalksın sağlıkla büyüsün orda sonra onu kocamaaannn bir dünya bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?